Ovoliko razmišljanje ne bih žalila da znam da će nekom da valja, da se neću osjećati loše na neki način i kao neki djed koji gundja. Večeras sam izašla i gotovo pa nimalo nisam davila, jeej
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Софи, ја хејтујем све и смарам људе од кад сам се родила, песимиста сам невиђени. Што нико не би рекао ко ме не познаје добро. Кад одрастеш још мало, природно ће ти се смањити круг пријатеља, за ове који остану, ти ћеш бити супер занимљива и са тим смарањем, чак ће тражити да их смараш, знам из искуства Немој се трудити да промениш ту своју особину, јер ћеш ћутањем или причом о ономе што не желиш да причаш само мучити себе, а другима ћеш бити тек тад незанимљива. Ја ти саветујем да је напротив, негујеш и усавршаваш и преточиш у нешто креативно, а знам да умеш. Сви велики умови су били лудаци и смарачи, а ретко ко, тј. нико боље рећи је био омиљен насмејани лик у друштву. Дакле, само хејтуј и уживај у томе
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
You are particularly sensitive to the values of friendship in the sense that you see yourself as a link within a chain, certainly a different and original one, but with no will to flatter your ego or to individually assert yourself. On the contrary, your aim is to immerge yourself in your friendly relations and to participate in projects and ideals of the whole human community.
With this Ascendant, you come across as idealistic, altruistic, detached, independent, original, surprising, gifted, contradictory, innovative, humanistic, likeable, friendly, self-confident, impassive, quiet, intuitive, creative, charitable, elusive, disconcerting, generous, tolerant, paradoxical, and you cannot stand any kind of constraint. But you may also be marginal, resigned, distant, utopian, maladjusted, eccentric and cold
Ja sam blizanac/vodolija... ovo mi je izašlo kad sam izračunala podznak
ima istine, izgleda da mi sad već jača podznak a znak je
Blizanac je promjenjivi zračni znak i njime upravlja Merkur – planeta komunikacije i intelekta. Stoga ste i vi puni pozitivne energije koju rado dijelite s drugima. U vašoj se glavi neprestano roje bezbrojne misli, zanimljive ideje i teorije, i zapravo jedva čekate da ih prepričate nekom! Ali ne volite vi samo govoriti, nego ste i zahvalan sugovornik koji će saslušati tuđe probleme.
Volite aktivno provoditi život, volite raznovrsnost, a najviše vas plaše monotonija i rutina. Vaš duh je previše nemiran da bi ga itko mogao zatvoriti u uske i stroge okvire. Upravo suprotno! Vama su potrebni stalno novi izazovi koji će vam otvoriti nove vidike. Volite društvo, zabavu i smijeh oko sebe.