Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 08:21:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smak sveta!?  (Pročitano 90195 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
Žena ima jedno rebro više od muškarca. To je "recimo" dokaz da je Eva nastala od Adama. . .
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ne razumem zašto mene to pitaš kada na to niko ne može da odgovori...ama baš niko.
Naš um je ograničen da bi mogli da shvatimo ''kreaciju'' tvorca... Zato mislim da su sve religije izmišljene, s nekim ciljem. Nauka se oslanja na činjenice, tako da mi se više svidja da verujem činjenicama nego mašti. Ali mislim da činjenice tj. nauka nikada neće moći da otkrije kako sve funkcioniše.

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1

Žena ima jedno rebro više od muškarca. To je "recimo" dokaz da je Eva nastala od Adama. . .

A šta je onda sa vašim ''zakržljalim'' grudima?
Žena pomoću njih hrani svoj plod - dete, vaše nemaju nikakvu funkciju...kako ste onda opstali? Eto dokaza da je Adam nastao od Eve  :
« Poslednja izmena: 08. Apr 2006, 16:26:18 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Pa bas zato te pitam jer sama svojim odgovorom potvrdjujes da se naucno ne moze sve objasniti. A koliko njih danas samo kaze sve se moze naukom dositici, samo treba vremena!!

Nas um jeste ogranicen da bi smo mi shvatili nesto izvan naseg razuma, pa zato je i ogranicen, ali nismo ograniceni da vidimo neko cudo i kada nam se to izvan razuma pokazuje onda nista nas ne spresava da to vidimo i dozivimo. Ni ja ne znam, niti ikad ijedan covek ce shvatiti sustinu Boziju i to tako i uci Crkva. Bog i dela koja cini se otkrivaju ljudima, i to se ne dokazuje, nego jednostavno prihvata kao apsolutna istina i relanost. Kao aksiom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Gde sam rekla da se naučno može sve objasniti? Smile
Rekla sam da verujem naučnim činjenicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65

A šta je onda sa vašim ''zakržljalim'' grudima?
Žena pomoću njih hrani svoj plod - dete, vaše nemaju nikakvu funkciju...kako ste onda opstali? Eto dokaza da je Adam nastao od Eve :

Adam je stvoren od zemlje, sa jednakim brojem rebara. Bog je imao u vidu da ce se covek udaljiti od Boga, i zato je stvorio zenu od covekovog rebra. Vec tada prilikom stvaranja zene Bog je stvorio zenu u sigurnosnom obliku, ako ljudi zgrese, jer ce postati smrtni, i tako je omogucio da se dete nesmetano razvija u majcinoj utrobi. Jer zato su u neku ruku zenina rebra ojacana, armirana. Zar to nije divan primer ocinstva? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Nisi rekla da nauka moze sve objasniti...Ali ako mi ljudi ne mozemo drugacije radjati decu, niti mozemo coveka stvoriti od rebra, to ne znaci da Neko drugi ne moze.

To je opet ona tvrdnja, kako su prirodni zakoni apsolutna istina, a kada nekoga ko veruje samo prirodnim zakonima pitate da li veruje u apsolutnu istinu one ce reci onda ne veruje, sve je relativno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Žena ima rebro više od muškarca???!!!  Smile

Žena ima rebro više od muškarca??  Tsk-tsk...   Smile  Smile

Samo gde baš nadje jedno nešto što uvek ide u paru? Zašto ne tri rebra i frtalj?

Seriously, da li je moguce da osoba koja je nekad u zivotu zavrsila treci razred osnovne skole i zaradila makar dvojku iz poznavanja prirode i drustva moze da napise ovako nesto?    Smile   Smile

Ogromna vecina ljudskih bica koja postoje, postojala su ili ce postojati imaju po 12 pari rebara tj. 24 ukupno -- osim ako su imala operaciju kojom im je rebro otklonjeno. Aberacije se javljaju redje od jednog slucaja na 3 miliona, bez ikakve veze sa polom osobe.

http://www.cgcharacter.com/downloads/cghuman_front_skel_lg.jpg

http://www.cgcharacter.com/downloads/cghuman_back_skel_lg.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
I šta sad, kao muškarac nema jedno rebro manje?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Sad vidim kako se u ovim svim silnim raspravama mogu i izvaliti. Bolje bi mi bilo da prestanem.

Musko i zensko imaju isti broj rebara, 12 parova. To se moze lako otkriti pod rendgentskim snimkom. Misljenje da musko ima jedno rebro manje, je verovanto staro dok nije bilo tehnologije koja bi to otkrila, jer se prostim opipavanjem tela ne mogu prebrojati sva rebra.

Ako neko izgubi prst, a taj onda napravi sa zenom dete, dete ce imati svih deset prstiju, osim ako nije doslo do aberacije usled neceg drugog.

Tako da posmatranjem Biblijskog stvaranja ne mozemo reci nista o broju rebara Adama, niti Eve. Mozda je Adam imao rebro manje, a Eva rebro vise. Ali njihova deca, bilo musko bilo zensko su imala jednak broj rebara. Jer koliki broj rebara treba covek da ima vec je zapisan u genetskom kodu. A taj isti genetski kod je bio zapisan i u Adama i Eve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 08:21:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.