Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:06:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slovenska mitologija  (Pročitano 242738 puta)
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
odustajem od ove teme, vidim da to ne ide nikuda. vjerujte u kamenje, oblake, munje i gromove i u onog papana na tv sto prorice buducnost.

Odustao si posle samo jednog mog pitanja? Slaba ti je vera druze...

Shone tvoj avatar pokazuje tvoju religiju. Idi na temu islama pa pljuj po muhamedu a hriscanstvo ostavi hriscanima.

Ja sam bio na temi dok me niste poceli vrijedjati i bacati offtopic. zadnjih nekoliko postova su samo uvrede i gluposti.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 10:52:45 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Samo da se upišem.

I Akreca menjaj avatar jebote  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
akreca
panini moze otac da ti bude, tako da ne pisi svasta po forumu i ne pisi vise poruka za redom.
I naravno da cu reagovati na uvrede. Sto vazi za tebe, vazi i za pninija i bilo kog drugog. A sa vredjanjem si prvi ti poceo, tako da ne znam kakvu reakciju ocekujes.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
dećko je očigledno u zabludi i ne razlikuje istorijski od religijskog dela foruma. ne razlikuje mitologiju od vere.
a ovo:

vjerujte u kamenje, oblake, munje i gromove i u onog papana na tv sto prorice buducnost.

govori o tome da su zatucani vernici isti kao zatucani ateisti. papana sa tv trpate gde stignete. nemate pojma.

Ma vi srbijanci niste nikakvi hriscani.

jes vala, zato su nam Srbiju preplavila goveda.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
Prijatelju, ja sa svojih 36 godina nisam klinac. Ne pisem svasta po forumu nego sam napisao svoje misljenje i bio sam omalovazen vise puta na ovoj temi. Ne vidim tvoju opomenu drugim ljudima. Molim te da kao moderator budes nepristrasan i posten. Covjeka koji drugima govori da su budale na forumu ne uzimam za ozbiljno niti ga smatram inteligentnim.
Ja sam se drzao teme kritikom za paganske sekte ciji clanovi su na ovoj temi iznijeli hrpu gluposti, babskih prica i uvreda na racun Hriscanstva. Zao mi je sto sam vidio da sam jedini koji staje u odbranu Srpske vjere, Pravoslavnog Hriscanstva.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
SonyEricsson T630
dećko je očigledno u zabludi i ne razlikuje istorijski od religijskog dela foruma. ne razlikuje mitologiju od vere.

Jedinstveni Bog - to su lažne izmišljotine sotanista - jednobožaca, koji teže da od ljudi skriju znanja, da pokažu da je Bog jedan, nedjeljiv i da nema unutar sebe strukture. Svevišnji ima strukturu, i ljudima se daje mogućnost da iz te strukture izaberu bijele ili crne sile.

Jedinstvenim bogom sebe naziva đavo ili sotana, da bi od ljudi sakrio postojanje drugih svijetlih Bogova.

Kao sto vidis na ovoj temi nije samo istorija niti mitologija. Citaj temu od pocetka.
Izvinjavam se za citat SerbianFightera s kojim se ne slazem na ovoj temi ali ga smatram za dobrog covjeka.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
odustajem od ove teme, vidim da to ne ide nikuda. vjerujte u kamenje, oblake, munje i gromove i u onog papana na tv sto prorice buducnost.

Odustao si posle samo jednog mog pitanja? Slaba ti je vera druze...

Shone tvoj avatar pokazuje tvoju religiju. Idi na temu islama pa pljuj po muhamedu a hriscanstvo ostavi hriscanima.

Ja sam bio na temi dok me niste poceli vrijedjati i bacati offtopic. zadnjih nekoliko postova su samo uvrede i gluposti.

Sta moj avatar pokazuje to je moja licna stvar. Ne mogu hriscanstvo da ostavim hriscanima zato sto sam ja hriscanin i to pravoslavni. Razlika izmedju mene i tebe je sto sam ja razuman pravoslavni hriscanin dok si ti onaj zadrti koji ne vidi sumu od drveca.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 11:46:41 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Акреца,

Православно хришћантво је српска вера од 9. века, свакако краће него стара вера. Наредних неколико столећа протиче у борби да ли ће народ прихватити нову веру или не. И прихвата је, уз многе прехришћанске заостатке и у веровањима и у обичајима. Божић, са својим положајником је можда најбољи пример за то.

А опаска о повампиреном дрводељи има сврху да упозори на нетрпељивост или неразумевање туђих система вредности. Ако је теби невероватно да неко "верује у камен, муње и громове", како си написао, зашто би икоме било прихватљиво да ти верујеш у некога ко хода по води? Уосталом, Јошуа Назарећанин, син Јосифов је за Јевреје секташ и отпадник. У хришћанству је божји син (да не улазим причу о светој тројци), а код муслимана Иса пејгамбер (пророк). А бог којег слави хришћанство је семитски бог (код Јевреја Елохим или Адонај, а код муслимана Алах). Хришћани, Јевреји и муслимани, дакле, славе истог бога.

А пошто упућујеш људе на теме о муслиманима да пљују по Мухамеду, подсећам те да си ти упао на тему о нашој старој вери да ту стару веру критикујеш и "просветљујеш" људе хришћанством, на један врло нетолерантан начин..
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 11:47:37 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

Jedinstveni Bog - to su lažne izmišljotine sotanista - jednobožaca, koji teže da od ljudi skriju znanja, da pokažu da je Bog jedan, nedjeljiv i da nema unutar sebe strukture. Svevišnji ima strukturu, i ljudima se daje mogućnost da iz te strukture izaberu bijele ili crne sile.

Jedinstvenim bogom sebe naziva đavo ili sotana, da bi od ljudi sakrio postojanje drugih svijetlih Bogova.

Kao sto vidis na ovoj temi nije samo istorija niti mitologija. Citaj temu od pocetka.
Izvinjavam se za citat SerbianFightera s kojim se ne slazem na ovoj temi ali ga smatram za dobrog covjeka.

pa reč je o mitologiji. o veri koja više ne sme da postoji. osim toga svi hrišćanski sveci su paganski Bogovi i da ne pominjem druge "hrišćanske" praznike.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
@panini

Prestani da vredjas tudju veru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:06:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.