Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slavko Curuvija ~ x godina posle  (Pročitano 49278 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
meni tako bude zao.. sto ljudi aplaudiraju na hapsenja nekih ubica, ili privodjenja nekih ljudi koji su pokrali milijarde koje nikad nece biti vracene.. a zapravo ti isti ljudi iz vlasti drze resore koji deru ovaj narod sve vise.. pogledajte samo sta radi Zorana.. to je ravno javnom vesanju.. valjda treba komunalije da vas kostaju vise nego sto su vam mesecni prihodi.. onda mozda nekom padne na pamet da je u pitanju cisto odvlacenje paznje  Smile  dok poskupljuje hrana, voda, struja, plin, prevoz, porez..  Smile  vazno je da ovaj hapsi za curuviju i prica o saricu  Smile

koga je briga budalo, pokreni proizvodnju, smanji birokratiju, povecaj izvod .. lopurdo  Smile

agree

to se zove kuvanje zabe u mlakoj vodi,neces ti nikako ziveti bolje ako se zna ko je ubio nekog stranog placenika isto je ceca bila godinu dana pod narukvicom ili sto je gazda misko polozio neku sicu kao jamstvo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
nece niko bolje zivjeti od toga..i en zanima to mene i tebe i nas...
ali to zanima porodicu ubijenog...i moze samo toj  porodici ubijenog..da posluzi kao utjeha...

i kao zavjesa odskrinuta za narod....da bolje vide maglu...napolju...

a i ovo je bio jedan od uslova za put ka eu....a inace da nije.... nikad to ne bi objelodanili...

o djindjicu valjda ne smiju ni zaceprkati....

mada imam neki osjecaj...da ce i to uskoro da pocne da dobija neki znacaj ...u ovim nasim srpskim zemljama...

a vjerovatno ni o tome niko nista nije znao...i svi misle da ga je ubio zemunski klan..jer je htio
da im stane na put da ne mogu drogu prodavati.... Smile

ajd da ne ispadne da samo nesto kritikujem....iako sam ja uvijek opozicija...nije vazno ko je na vlasti...
to mi je urodjeno...

sto se tice samog boljeg zivota....to niko normalan ne moze da ocekuje u jos bar tri cetri godine naredne...
mada iskreno....oni su uradili ....za ovo kratko vrijeme...vise nego svi zajedno koji su bili posle milosevica....
po tom pitanju...napretka i bilo cega....

najvaznije da su uspjeli i dugove svih tih koji su bili pre njih..bili na vlasti...
da nekako ublaze....
s tim nekim pametnim potezima...i pametnim kreditima...

tj sa poklonjenim novecm i od arapa i od rusa....

s tim kamatama i grejsom takvim....i vremenskom duzinom otplate..to i jeste poklonjen novac i nista drugo...
i za to im skidam kapu....
a i ljepo je vidjeti...da se nesto od onog sto se govori zaista i radi.... Smile

iako mi se ne svidja ovakav nacin...stvaranja drzave...koja ovako ce moci da funkcionise samo ako bude kao i miloseviceva..policijska drzava....i da stalno vrsi pritisak...

a ovi nemaju mozak a ni ljude....za tako nesto...
Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
"Ulemek nije ključni svedok"

Beograd -- Milorad Ulemek nije ključni svedok u slučaju Ćuruvija, sve je bilo spremno za podizanje optužnice još 2006. godine, izjavio je lider SPO Vuk Drašković za RTS.

On takođe tvrdi da su vlast i tužilaštvo tada opstruirali postupak.

Predsednik Srpskog pokreta obnove rekao je i da ne veruje Miloradu Ulemeku, dodajući da da je njegovo svedočenje nije pomoglo da se otkriju počinioci ubistva novinara Slavka Ćuruvije.

"Nije on ključni svedok, on je ključno suvišni svedok, možda i svedok koji je deo nekakvog plana opstrukcije i bacanja senke na istragu", rekao je Drašković, gostujući u Dnevniku RTS-a.

Drašković tvrdi da je i bez Ulemekovog svedočenja sve već bilo spremno za podizanje optužnice na osnovu materijalnih dokaza još 2006. "Ključne su prikupljene neoborive činjenice", podvlači Drašković.

"Samo iz razloga što su vlasti i tužilaštvo opstruirali, odnosno štitili nalogodavce, organizatore i izvršioce tad nije bila podignuta optužnica", objašnjava Drašković.

On sumnja i da je da je kod Ulemeka preovladala "ljudska dobrota" kada je progovorio, a pogotovo da je "ta dobrota proključala bez nekih benefita". "Nesumnjivo je da on (Ulemek) zna sve gotovo o svim zločinima, jer ih je njegov eskadron smrti sve i izvršio", istakao je Drašković.

Lider SPO-a kaže da veruje prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću da će nastaviti da "čisti" državne institucije i istrajati u razjašnjavanju svih nerasvetljenih ubistava, poput sudije Nebojše Simeunovića i novinara Dade Vujasinović i Milana Pantića.

"Ništa se ne bi pomerilo, uprkos neoborivim dokazima, da nije bilo Aleksandra Vučića, i zato ima moju bezrezervnu podršku", zaključuje Drašković.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro

Ljudi koji ne razumeju temu...ili nemaju pojma o cemu se tu radi...ili su clanovi njihovih porodica neposredno ucestvovali u radu sluzbe...uvek ce reci kako je to neko odvlacanje paznje...

Gospodo...vase vreme je isteklo... Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 09:07:33 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Blic: Bracanović pao na poligrafu

Beograd -- Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik Milorada Ulemeka u JSO a kasnije i zamenik šefa BIA, pao je na poligrafu prilikom ispitivanja o ubistvu Slavka Ćuruvije.

"Bracanović je pao kada je odgovarao da li ima saznanja o tom ubistvu. To je bio signal za istragu da mu je Legija ispričao kako je ubijen Ćuruvija", kaže izvor Blica.

Bracanović će biti pozvan među prvim svedocima tokom tužilačke istrage koja je juče i zvanično počela.

Blic podseća da je Milorad Bracanović osuđen na četiri godine zatvora jer nije prijavio ubistvo Ivana Stambolića i atentat na Vuka Draškovića, ali je tu kaznu prepolovio Vrhovni sud Srbije.

Zatim je veće Vrhovnog suda, u kojem je bila sudija Sonja Manojlović, marta 2009, odlučilo da se Bracanović prevremeno uslovno pusti na slobodu zbog dobrog vladanja dan nakon što je njegova molba stigla u Vrhovni sud.

On je u požarevačkom zatvoru "Zabela" proveo nepunih 18 meseci - od septembra 2007. do početka marta 2009. godine.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Sve su to pacovi koji pokusavaju da pobegnu sa broda koji tone.
Sve ce da kaze da sacuvaju svoju kozu.
Bilo sta.

Uostalom, ovo je jedan od onih slucajeva za skupljanje jeftinih politickih poena i plasenje javnosti....

Ne bi me cudilo da izvrsilac odavno mrtav ili da uopste nije sa ovih prostora.

A nalogodavac je vlast. I nemam pojma cemu sva ta frka...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
.ima milion ljepsih tema ....jebe mi se za njih sve...
i recicu samo ovo..... spije sve treba pofatat i likvidirat..pa bio to i moj otac....

« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 17:15:39 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Sada Vucic kaze drzava je ubila Curuviju a onda je on i Dacic bili vlast drzave koja ga je ubila. Vucic je bio ministar informisanja. Sto onda nije to rekao nego je doneo zakon o informisanju kojim je uveden medijski mrak u Srbiji. Na zalost i sada se uvodi medijski mrak u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.346 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.