Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slavko Curuvija ~ x godina posle  (Pročitano 49249 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
da ti kazem...ja nesto...u to vreme o kojem pricate....za 50 demova si u novom sadu mogao da napunis putnu torbu suhomesnatim proizvodima da kupis dve steke cigara...dve kile kafe i jos pun kurac sitnica..
a u bosni za to vreme za 50 demova si mogo da kupis steku cigara...jednu malu tirolsku od kilu...
kilu kockastog secera ..pola kile kafe....par cokolada malenih...i neke gluposti tipa trulex i deterdzent za sudje..u dvije male kesice da stane...

a danas otidji i pogledaj sta mozes da kupis za 25 evra....

a plate se od tog vremena nisu nesto drasticno promjenile...

tako da i o toj inflaciji se pretjeruje.... kao i o bilo cemu iz tog vremena...

bilo je tesko ....ali bolje je bilo..... nego dans... kad nam je lako...

ali bice bolje....ne gubite nadu....

i da kazem jos nesto..milosevic je krao....doduse ne on koliko ljudi oko njega...
ali i narod je imao sta da jede....

i nije dozvoljavao svakome da krade...
a to je bio problem....on je i ispusio zbog tih ljudi kojima nije dozvoljvao da kradu....
to je stavljeno pod narod....

a svi ti koju su ucestvovali u huskanju.... danas su po bijelom svetu ..punih dzepova...uzivaju i ne dolaze u srbiju....

nemojte biti naivni....

u milosevicevu pricu niko sa strane nije mogao da se mjesa....sve je po p[rstima opaucio..
nis a ruima nije htio da ima posla...dok su im namjere bile lose po srbiju....

on je lik okej bio..dok nije izgubio kompas....
da njega nije bilo ne bilo ni republike srpske i davno bi u hrvatskoj mnogo pre oluje..mnogo majki srpskih zajaukalo...
to ne zaboravite...a to i zele..svi... da to zaboravite...da vam stvore istoriju..u kojoj ce vam spije biti heroji..a ljudi koji su ponijeli najveci teret...na sebe..za rad srpskog naroda..da vam budu oni najmrzi koji su vam zlo nanjeli...
i upropastili vam buducnost...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 12:23:39 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590
Dvehiljaditih se po lepom secaju samo lopovcine...  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
zna on vraga - najveca u svetu ikad inflacija je bila kod nas  Smile

a bilo je i umesto plate 30 jaja i vozi  Smile

slucaj - kontra radi kontre  Smile

potpuno, mada vise lici na loseg trola  Smile

sankcije, inflacija, plata od 5 maraka, a i da imas para nemas sta da kupis(prazne prodavnice), stalna pretnja da ce se zaratiti, sto se na kraju i desilo na Kosovu, pretnje da ce se isto desiti i u Vojvodini i Sandzaku...

a da se trenutna vlast promenila od tog perioda je vise nego jasno, bar Vucic i ljudi oko njega, sto je svakako dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Tako prica sin jednog gastarbajtera da se najbolje zivelo devedesetih:mogao si da kupis naftu i benzin na svakom cosku (doduse u flasicama), hleb je bio 3 dinara( jeste da ga je bilo tesko naci), sa 10 dojcmaraka je mogao da radi sta hoces, da ne nabrajam sta je sve mogao da nakupuje, a sa 5 maraka da se provodi do mile volje i da cascava celu kafanu i posmatra kako sirotinja pije mufte a njega svi tapsu po ramenu.
Curuvija je stradao zato sto je pokusao da prenese realnu sliku zivota a ne serviranu od Mire i Slobe.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Ja koliko vidim za te navodne promene od 6 ipo miliona .. 2 ipo je glasalo za promene.
Vodim se zakljuckom da je na 4 milona ljudi bilo dobro kad nisu glasali za promene.  

Pa, kazem... oni koji su se dobro proveli devedesetih...

I lose ti je poredjenje...

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%B7%D0%B0_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5_%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B5_%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5_%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5_2000.

Citat
a da se trenutna vlast promenila od tog perioda je vise nego jasno, bar Vucic i ljudi oko njega, sto je svakako dobro

"Od istorijskog AVNOJ-a do izbeglickog konvoja preko Sremske Race... "

« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 12:34:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
:
Citat
Tako prica sin jednog gastarbajtera da se najbolje zivelo devedesetih:

ne nego ti prica mladi podoficir vojske drzave iz tog vremena... koji je radio u toj drzavi ...
i bio spreman zivot da da za nju u svakom trenu....a zivio je u drugoj drzavi..
pa kupovao tako nesto i nosio majci i komsijama koji nisu imali nista....

slavko curuvija nije bio ubijen zbog slike ..stanja..za to se islo na roibiju,..sine...
oni su takvih kamaru strpali na robije...

i mogli su i njemu da napakuju sta su htjeli..nego su druge stvari vjerovatno u pitanju...
koje drzava ne oprasta....nikome...ni danas ih nece... ova drzava oprostiti...nikome..
niti ijedna drzava na svetu...

i snoudena da su uhvatili ameri..ubili bi ga ne bi mu sigurno sudili....

samo to je prica sa slikom...
 za vas danas...mladez opijenu nekim vrednostima...koje mi matorci ne razumjemo...niti cemo kada...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 12:41:34 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
никад се боља рок музика није правила на овим просторима него деведесетих...бјесови,блок аут,лав хантерси,атеисти,џа или бу,обојени програм,ритам нереда...

тако да...деведесете су биле супер Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Ja nikad nisam rekao da je DS kriv za period devedesetih  Smile
Vi tvrdite da je Milosevic kriv i za devedesete i za danas..verovatno ce i za sutra.

Pa ali to je tvoja logika stvari kakvom je postavljas. Nisam ni ja rekao da je Mislosevic kriv za dalje od 90-ih ali eto, stavljeno mi je na teret tvojom logikom. Smile

Samo sam rekao da se lose zivelo. Mnogo losije nego danas...

Citat
Hint: Danas inzinjeri ne mogu ni posao da nadju.Grcamo u nezaposlenosti i zivimo od kredita.
Kako je to bolje od devdesetih ?!
Pa kazem, nisi ziveo pa nemas pojma. Kako je to kada ti platu isplacuju u jajima sto rece krouli ili kako je to kada ti plata 2 marke. Od koje mozes da kupis 100gr kafe a ako zakasnis sledeci dan ne mozes ni toliko. Jer pojela inflacija.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 111111
Dvehiljaditih se po lepom secaju samo lopovcine...  Smile

Lopovcine,stranacki vojnici i lelemudi.

Citat
sankcije, inflacija, plata od 5 maraka, a i da imas para nemas sta da kupis(prazne prodavnice), stalna pretnja da ce se zaratiti, sto se na kraju i desilo na Kosovu, pretnje da ce se isto desiti i u Vojvodini i Sandzaku...

Pa ko je kriv sto je bilo sankcija i sto je bilo terorirstickih pretenzija ?!
To je kao da ti neko ukrade telefon a ti umesto lopova okrivis sebe sto ti je telefon ukraden.Ono jeste , postoji odgovornost na tebi..ali logicno da je kriv lopov.

Citat
Tako prica sin jednog gastarbajtera da se najbolje zivelo devedesetih:mogao si da kupis naftu i benzin na svakom cosku (doduse u flasicama), hleb je bio 3 dinara( jeste da ga je bilo tesko naci), sa 10 dojcmaraka je mogao da radi sta hoces, da ne nabrajam sta je sve mogao da nakupuje, a sa 5 maraka da se provodi do mile volje i da cascava celu kafanu i posmatra kako sirotinja pije mufte a njega svi tapsu po ramenu.

Pa sta je drugacije nego danas ?!

Radnici u kladionicama , trafikama i sankovima imaju dnevnicu petsto dinara.
Ako trebas da u tih 500 dinara platis : Gorivo,hleb koji je pedesetak dinara,mleko koje je neko kasvetnije stotka , cigarete koju su oko 200 ,dorucak koji je i on oko 150 do 200..I da odvojis sa strane za mesecne racune..u koje idu voda,komunalije,struja,internet,odeca i obuca,eventualni izlasci i jos sto picke materine..kako se to razlikuje od devdestih ?  Smile
Evo ja sam glup ja ne znam kako je to moguce uraditi..Ti me prosvetli i uoci razliku izmedju tada i devedesetih.
Totalno je isto.

Citat
Samo sam rekao da se lose zivelo. Mnogo losije nego danas...

Pa i sad se zivi lose ?
U cemu je razlika izmedju lose i losije ?  Smile
Ziveli smo lose tad , zivimo lose sad..i to je isto lose.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.