Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:38:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Cene u Srbiji su visoke zbog:
vladine politike
35.4%  (17)
tajkuna
47.9%  (23)
velikog bogatstva gradjana
8.3%  (4)
evro-atlanskih integracija
6.3%  (3)
ne znam
2.1%  (1)
Ukupno glasova: 48
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skupo je biti stanovnik Srbije!!!  (Pročitano 16512 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 7610g
Мишковић није једини тајкун који влада Србијом... Скупо је зато што пример Пера купи све млекаре,па наравно да ће Пера да одређује цену, а њега баш брига за народ који мора да купује!!! Јел неко приметио да у Темпу и Махију 80 до 90% ствари су из Мишковићевих фабрика? Smile
IP sačuvana
social share

HASTA SIEMPRE COMANDANTE CHE GUEVARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
SonyEricsson k530i
@ Vitakic,kad kazes Pera mislis Milan? Smile

Nisam znao da su Miskovic & Tajkuns zapadnjaci , da nisu kojim slučajem
svi francuzi, mozda englezi ?
a sto ti odmah to povezujes sa Miskovicem?
tacno je,lik drzi celu Srbiju,ja ga ne volim,niko ga ne voli,ali nemoj da tako generalizujes.ja pircam o tome da se SVA losa roba namerno isporucuje nama i jos nekim zemljama.
ja pricam o pojavi da se hrana koja se proizvodi u EU za nase trziste,pravi od najgorih sastojaka i otrova,tj-da je kvalitet uvezenih namirnica za ovo trziste,i kvalitet namirnica u samoj Evropi sasvim drugaciji.pricam o tome da za skoro svaki proizvod koji se tamo pravi,postoje razlicita pravila i kontrole kvaliteta,u zavisnosti od toga u koju zemlju se isporucuje.namestaj,aparati,hrana...sve to je kod nas deset puta goreg kvaliteta nego isti ti modeli/namirnice u Evropi.
Citat
Takodje koliko ja znam Misko nije ni zaposlen u MMF-u a nije ni sluzbenik nekog
od organa EU.
pa,tesko da se za astronomske cene registracije vozila,i astronomske poreze za iste moze kriviti bas MMF.

To sto oni nama uvaljuju nije eticki,ali svakako je veci problem do drzave koja nema kicmu da uvede kontrolu kvaliteta.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 23:31:53 od vl4d4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Zivela internacionalna levica i Boris Tadic!
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
To sto oni nama uvaljuju nije eticki,ali svakako je veci problem do drzave koja nema kicmu da uvede kontrolu kvaliteta.
slazem se,ali ja sumnjam da bi to ista resilo...jer,od njih najvise uvozimo,a briga njih dal bismo se mi bunili ili ne.
oces,neces-ne moras.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 00:01:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia E

Nisam znao da su Miskovic & Tajkuns zapadnjaci , da nisu kojim slučajem
svi francuzi, mozda englezi ?

Takodje koliko ja znam Misko nije ni zaposlen u MMF-u a nije ni sluzbenik nekog
od organa EU.

Prekini vise da krivis Miskovica za sve, vama ljdpovcama je on kriv za sve samo zato sto vas ne finansira jer ste mu ljigavi, prljavi i odvratni. Nije miskovic kriv sto radi to sto radi, kriv je onaj koji mu je omogucio da radi to sto je radio i jos gore koji mu sada omogucava da nekaznjeno radi to sto radi! Smile
Da ne okolisamo zna se ko je kriv kriva je cela vlada Srbije kao i njen parlament jer je misko jaci od njih, a najvise od svih je kriv despot boris tadic tvoj ljubljeni predsednik i idol, i njegova stranka puna govnara koji laju protiv miskovica ali im je istovremeno i dobar jer im debelo finansira stranku Smile pa tako se tim moronima iz ds-a jebe za narod i za soirotinju sve dok im je stranka jaka i dok mogu tu da kod svojih ljigavih mentora i koordiantora za maglu zakukaju za neki posao, u drzavnoj firmi a na teret budzeta normalno!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Zna Nemac šta radi ... trgovci su ostavljeni na vetrometini, roba poručena ili ugovorena, a narod stegao kaiše. Državu bole patka dal će da propadnu, jer znaju da se od njih ne živi, i to je sad međusobna borba njihovih trgoavaca ko će manje da izgubi i uvali kolko god može robe za bilo koji keš. Štiti se proizvodnja jer u njoj leži lova za društvo. Ne čudi to od Švabe, jer čim on zna da napravi merdžu, znaj i da je pametan i zna šta radi. Pošto mi proizvodnju, sem poljoprivrede praktično i nemamo, ovo ne važi za nas. Kod nas je važno da ne propadne Delta, a ne US Steel, građevinska preduzeća koja rade preko grane i sl, jebiga, nije lova u čeliku i prodaje znanja i rada  u građevini šeicima, ruskim tajkunima i drugim, nego u znanju kasirki i prodavačaca Smile E zato ćemo vazda da budemo beda. Sad će neko i da me "ošamari" Grčkom ili neko drugom trgovinskom/turističkom silom, koje su uzgred budi rečeno uvek bile sinonim za siromaštvo među tim EU zemljama. Bogati su narodi koji proizvode, što kompleksnija proizvodnja, to veća para. Al bolje i bilo šta nego forsirati i dalje butike, trafike i mini i maksi markete. Al dobro, tu je i Dinkićeva "ekonomija", kad nema para, uzmi kredit i uživaj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
@kamaro
U opcijama nisi stavio i da je papa kriv, pa sam morao da glasam za krivicu vlasti.
Ovima je i mmf kriv. Bre pecinari, sta trazis u mmf?
Sta trazis bre kupleraju od crvene bande sise? Nema partija da daje, a ti neces da radis?
Jel si se uverio da ruski bik nema sise? Dosla kiselina na usta od ruskog bika?
Pitanje: zasto trazis sise, kad imas jednu od najplodnijih zemalja u evropi?
Sta ti misdlis da ona roba sa zapada je posebna cena za Srbe? Sta kaze onaj iz kojekakvih velikoprodaja sa zapada? Za ceo svet isto, samo za Srbe skuplje?
Cena se ovde formira, da drzavni aparat ima plate, tajkun uzima marzhe.
Seljak proda litar mleka za 20 dinara a ti kupujes za 80. Gde se dedose 60 dinara?
Rusis gradove, palis ambasade, gostis Tomu u Ritz, buljis u partijske bilborde i ovog pljujes onog gotivis, izdajes novine koje te truju lazima, drzis cetiri puta veci drzavni aparat. I jos mali milion stvari koje sve kostaju. Pa kakve bi da budu cene?
U Srbiji, odgovorno tvrdim, je najveci standard u evropi.
Ako ti uzmu sisu koju dobijas, a dobijas je samo da mu ne ides tamo da mu smrdis, imaces svoj dohodak, koji nije veci od 30 evra po stanovniku mesecno. Na iste cene. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat

dobar,dobar.... Smile

i ja to isto kazem pa mi se svi smeju Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
slazem se,ali ja sumnjam da bi to ista resilo...jer,od njih najvise uvozimo,a briga njih dal bismo se mi bunili ili ne.
oces,neces-ne moras.
Da se uvozi samo kvalitet, opet bi se svi bunili da je roba preskupa i svercovali bi nesto kinesko na pijaci
Citat
Еј бре, па ја гајбу мртвог Јелена купујем за 700-800 динара!

Zna Nemac šta radi ... trgovci su ostavljeni na vetrometini, roba poručena ili ugovorena, a narod stegao kaiše. Državu bole patka dal će da propadnu, jer znaju da se od njih ne živi, i to je sad međusobna borba njihovih trgoavaca ko će manje da izgubi i uvali kolko god može robe za bilo koji keš. Štiti se proizvodnja jer u njoj leži lova za društvo. Ne čudi to od Švabe, jer čim on zna da napravi merdžu, znaj i da je pametan i zna šta radi. Pošto mi proizvodnju, sem poljoprivrede praktično i nemamo, ovo ne važi za nas. Kod nas je važno da ne propadne Delta, a ne US Steel, građevinska preduzeća koja rade preko grane i sl, jebiga, nije lova u čeliku i prodaje znanja i rada  u građevini šeicima, ruskim tajkunima i drugim, nego u znanju kasirki i prodavačaca Smile E zato ćemo vazda da budemo beda. Sad će neko i da me "ošamari" Grčkom ili neko drugom trgovinskom/turističkom silom, koje su uzgred budi rečeno uvek bile sinonim za siromaštvo među tim EU zemljama. Bogati su narodi koji proizvode, što kompleksnija proizvodnja, to veća para. Al bolje i bilo šta nego forsirati i dalje butike, trafike i mini i maksi markete. Al dobro, tu je i Dinkićeva "ekonomija", kad nema para, uzmi kredit i uživaj Smile
Lepo receno, potpisujem, Grcka osim brodogradnje i turizma nema nesto mnogo a ostalo zahvaljuju EU, ko i Portugal

heh...ja bih stavio da kosta 10.000 dinara Smile

btw...zalazem se za poskupljenje svakog proizvoda bar za 300%

da vidimo dokle stoka moze da trpi Smile
Nemoj kume, mnogo je  Smile Smile
ma,aj sto su cene viskoke u p.m.,nego sto stoka sa zapada nama uvaljuje robu najgoreg kvaliteta...
pocev od jedne male baterije,preko prehrambenih proizvoda,stolica,pa sve do namestaja.
sto se tice kola,da,tu taj fenomen ne vazi(naravno,pricam o novim kolima...),ali zato se u tom slucaju placaju debele carine,pa zatim jos i registracija i sva "prateca proseravanja",a da ne pominjem tek ako su neki delovi uvezeni,pa dodati na automobil...

kao sto unutar jedne drzave vazi da je sirotinja ta koja ispasta za sve,isto to vazi i kada se radi o medjunarodnoj trgovini.
mi imamo najvise cene,carine,troskove od svih,a opet smo mi ti koji dobijamo najgori kvalitet i najgore otrove.

Koju privredu??? Smile Koju privredu kad se nista ne radi i nista ne proizvodi vec decenijama?!
pa,evo,bio je Ikarbus,koji stoji rame uz rame sa drugim proizvodjacima,a sad,zbog Ruskih tajkunskih lopova,ni njega vise nece biti.
Pa stoka sa zapada bi uvalila i atomski otpad da moze. Nego kriv je onaj ko to uvozi, a sa druge strane, niko se nije obogatio na prodaji skupe robe. I da uvozis neki kvalitet za solidno cenu, unisticete konkurencija a narod ko narod, zapeni kad vidi niske cene. Jes da baterija traje manje al je jeftinija, to je logika.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung Galaxy IIs
@kamaro
U opcijama nisi stavio i da je papa kriv, pa sam morao da glasam za krivicu vlasti.
Ovima je i mmf kriv. Bre pecinari, sta trazis u mmf?
Sta trazis bre kupleraju od crvene bande sise? Nema partija da daje, a ti neces da radis?
Jel si se uverio da ruski bik nema sise? Dosla kiselina na usta od ruskog bika?
Pitanje: zasto trazis sise, kad imas jednu od najplodnijih zemalja u evropi?
Sta ti misdlis da ona roba sa zapada je posebna cena za Srbe? Sta kaze onaj iz kojekakvih velikoprodaja sa zapada? Za ceo svet isto, samo za Srbe skuplje?
Cena se ovde formira, da drzavni aparat ima plate, tajkun uzima marzhe.
Seljak proda litar mleka za 20 dinara a ti kupujes za 80. Gde se dedose 60 dinara?
Rusis gradove, palis ambasade, gostis Tomu u Ritz, buljis u partijske bilborde i ovog pljujes onog gotivis, izdajes novine koje te truju lazima, drzis cetiri puta veci drzavni aparat. I jos mali milion stvari koje sve kostaju. Pa kakve bi da budu cene?
Ako ti uzmu sisu koju dobijas, a dobijas je samo da mu ne ides tamo da mu smrdis, imaces svoj dohodak, koji nije veci od 30 evra po stanovniku mesecno. Na iste cene. Smile Smile Smile

Da, da to su zaboravili Misko & Tajkuns primaju naredbe od pape licno. Papa sedi ceo dan i samo dize
maloprodajne cene u Srbiji.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

oces,neces-ne moras.

Pitaj uvoznike (Misko & Tajkuns) zasto uvoze skart robu  Smile Smile i prodaju je po astronomskim
cenama ovde  Smile Smile
Ne uvaljuju ti to losu robu sa zapada, samo je nude, a Misko & Tajkuns trljaju ruke i deru balvaniju

Kupe dzaba losu robu, udare marzu od 300% i prave kiintu.... Smile Smile snalaze se bivsi sverc-majstori
marza 300% to je njihov moto..

« Poslednja izmena: 27. Jul 2009, 13:13:47 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:38:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.