Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skuplje gorivo stiže na pumpe  (Pročitano 6500 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 5
za tebe crowz jeste.. ti si sa platom od 1000e situiran .. mozes da kupis i kola i sve zivo.. pa i benzin da placas .. ti kupuj,mi obicni gradjani ne mozemo ni pisljive anadrole da prodamo .. nema narod pare Smile kako cu ja da zaradim kad ne mogu da izvaljam nista ... ovo leto jebes mi mater ako budem dobar 90e .... ma jedva cu da se pokrpim Smile

Vidi ovako, cesto su mi postovi puni cinizma. Sa druge strane, ti neprekidno pricas o teskoj utopiji o evrima na kasicicu, a furas telefon od 500-600 evra. ( HTC SENSATION XL), a verujem po onim slikama tamo, da ti racunar kosta minimum isto toliko.

Srbija prkosi svim normalnim zakonima, jednog meseca zaradis 100 evra, a potrosis 500, sledeceg zaradis 1000, pa ostanes bez posla i tako dan za danom. A ono sto sam napisao i nije velika tajna ili nelogicnost. Svi dileri polovnih automobila se slazu da automobili nikada nisu bili jeftiniji nego u danasnje vreme, kao i tehnika, a pare nisu problem, para nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Maradic

Ocigledno da ti mene zajebavas, stalno jedno te isto raspravljamo : ) Imas dosta tekstova o zameni ljudskog rada i automatizaciji, mnogo sam pisao o tome, o razlici izmedju poslovanja i rada, otvorio sam i temu o tome, vise zaista ne bih.

Energija se danas placa samo iz jednog jedinog razloga! Znamo kog ; )   

Sve je energija!

Ono sto nam je u proslosti pruzalo sigurnost i opstanak, danas, takav nacin zivota preti da nas unisti.

Pisao sam i o obrnutoj proporcionalnosti razvoja ljudske svesti, stepena civilizovanosti sa poslovanjem.

Postoji, izmedju ostalog, sjajna knjiga Dzemsa Rifkina "Kraj rada", kupi, procitaj....sta da ti kazem? : )

Dobro, energija je i kamen kad se kotrlja nizbrdo ali ovde pricamo o primeni energije, znaci, treba na elektricna struja i toplota, a to pretvaranje placas da bi kucni aparati mogli da rade...
Sad, ako pravis i vetrenjace, kosta te izrada i postavljanje istih, kao i vodova koji prenose tu energiju i ljudi koji to kontrolisu i odrzavaju. Jeste vetar dzabe al nisu vetrenjace i plate zaposlenih. A posto niko nista ne daje za dzabe, oce i banka da se omasti malo na kamatice jer ti oni nadju potreban novac
Jedino sad ako mislis na zivot bez elektricne energije i grejanja, tad naseces drva i spremis veceru, ako imas svoju sumu, tad ne placas nista, kosta te samo malo rekreacije
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Gorivo opet poskupelo!

Cene goriva u Srbiji nastavljaju da rastu, jer je od danas gorivo na pumpama pojedinih naftnih kompanija skuplje za jedan do dva dinara po litru.

Ilustracija(Guliver/Getty Images)

Osim privatnika, OMV, Lukoila i drugih kompanija koji su još prošle nedelje podigli cene goriva za oko dva dinara po litru, od danas su naftni derivati skuplji i kod Naftne industrije Srbije (NIS) u proseku za 1,5 dinar, a kod MOL-a za jedan dinar po litru.

U proteklih 15 dana gorivo u Srbiji je poskupelo tri puta i to ukupno u proseku za oko šest dinara po litru.

Od početka godine cene goriva su porasle za više od 10 dinara po litru, a naftaši ta poskupljenja opravdavaju rastom cena nafte na svetskom tržištu, slabljenjem vrednosti dinara i rastom transportnih troškova prilikom uvoza goriva, posebno za vreme hladnog talasa.

Litar evrodizela je dostigao cene od 146 dinara po litru, evropremijum BMB 95 145 dinara, dizela D-2 135 dinara, a premijum BMB-95 košta oko 140 dinara za litar.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
za tebe crowz jeste.. ti si sa platom od 1000e situiran .. mozes da kupis i kola i sve zivo.. pa i benzin da placas .. ti kupuj,mi obicni gradjani ne mozemo ni pisljive anadrole da prodamo .. nema narod pare Smile kako cu ja da zaradim kad ne mogu da izvaljam nista ... ovo leto jebes mi mater ako budem dobar 90e .... ma jedva cu da se pokrpim Smile

Vidi ovako, cesto su mi postovi puni cinizma. Sa druge strane, ti neprekidno pricas o teskoj utopiji o evrima na kasicicu, a furas telefon od 500-600 evra. ( HTC SENSATION XL), a verujem po onim slikama tamo, da ti racunar kosta minimum isto toliko.

Srbija prkosi svim normalnim zakonima, jednog meseca zaradis 100 evra, a potrosis 500, sledeceg zaradis 1000, pa ostanes bez posla i tako dan za danom. A ono sto sam napisao i nije velika tajna ili nelogicnost. Svi dileri polovnih automobila se slazu da automobili nikada nisu bili jeftiniji nego u danasnje vreme, kao i tehnika, a pare nisu problem, para nema.

bato al si ti prso ... jbt ja imam HTC WILDFIRE PLACEN 120E POLOVAN (a htc sensation sam stavio cisto onako zato sto mi se telefon JAKO SVIDJA) ... to sto imam jak komp .. sada taj isti kosta oko 500e pa sta neka kosta.. jbg..
drugo nisam ja taj koji zeli srbiji lose,naprotiv.. zelim srbiji sve dobro ALI  malo je ljudi koji zeli dobro ..ovde treba jedan Hitler da sve dovede u red... sve se placa,narod kuka za poslom,gube isti preko noci .. zena ne sme da zatrudni da ne bi ostala i bez posla i bez icega.. velikih problema mi imamo u drzavi ...

gorivo poskupelo,mi ko budale blejimo i kukumacemo da ce biti bolje ... bice ali kada svi Srbi nestanu sa lica zemlje .. kad nam seme zatru zato sto znaju na sta je Srbin spreman i sta moze da uradi ... oni nas samo jebu i kecaju kako ko stigne .. a ti bato prilagodjavaj dupe na sto manji kurac da te manje boli .. jbg tako vreme doslo ..  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 13:48:22 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
 Litar evrodizela je dostigao cene od 146 dinara po litru, evropremijum BMB 95 145 dinara, dizela D-2 135 dinara, a premijum BMB-95 košta oko 140 dinara za litar.

da se ja pitam ja bi sve stavio oko 250-300 dinara...majke mi moje i rakije srpske...
zasto ? pa zato sto ovaj narod je budala klasicna umesto da izadje na ulicu pa lepo svi povadimo nozeve,pistolje i toljage i ubijemo vlast svu,nas ima da kecaju dok ne crknemo .. ja gledam ovi u Cacku smenise ovog idiota .. a mi ne mozemo ovog pajsera zutog.. ma lepo ja da cutim i da zavrsavam fax i lepo put pod noge.. lepo svi treba da odu odavde i cao zdravo ... kad dodju debili na vlast pametni vide koliko ima sati ... zato i beze odavde .. i neka beze I TREBA DA BEZE STO DALJE ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
ajd sone nemoj sad i ti .. mrzelo me brate da kucam sve u jednu (nisam raspolozen)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.