Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 20:28:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121568 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Nema to veze sa vašim znacima i podznacima već sa elementima vezanim za seksualnost-osmo polje, Mars i td.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 218
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4;MEG
Sto cemo takav nam je horoskop  =d>

[Edit by Makishon: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 16:17:03 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Puno pozdrava za sve od jedne Skorpije. Pitanje za sve skorpije, sta vi mislite da li su skorpije tako lose kao sto drugi
ljudi misle o njima? Mada ja znam po sebi da to apsolutno nije tacno zanima me vase misljenje.  :boxing:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
mislite da li su skorpije tako lose kao sto drugi
ljudi misle o njima?

.. mislim da su mnogo, mnogo gore .. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

A sta si ti u horoskopu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia N 73

Puno pozdrava za sve od jedne Skorpije. Pitanje za sve skorpije, sta vi mislite da li su skorpije tako lose kao sto drugi
ljudi misle o njima? Mada ja znam po sebi da to apsolutno nije tacno zanima me vase misljenje.  :boxing:
mi losi ... ma jok ... ja sam dupla skorpija i nema boljeg znaka od naseg ... xexe ... pozz za sve skorpije ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Imam jedan mali predlog za vas? Ako moze naravno, vas astrolog da nam da malu prognozu skorpijama, kakva ce im biti sledeca 2009 godina u ljubavi, u dve recenice. Naravno ako moze. Unapred zahvalna Skorpijica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Imam jedan mali predlog za vas? Ako moze naravno, vas astrolog da nam da malu prognozu skorpijama, kakva ce im biti sledeca 2009 godina u ljubavi, u dve recenice. Naravno ako moze. Unapred zahvalna Skorpijica

Posao
Mnoge škorpije će tokom prve polovine januara uspeti da reše mnoge probleme vezane za stambeno pitenje. Februar osobama koje se bave prometom nekretnina donosi ogroman profit, a uspehu se mogu nadati i osobe koje rade kao u nekoj od socijalnih, ili državnih ustanova. Mart vam donosi zatišje na polju karijere, ali u aprilu vam pristižu manji problemi. Ovo se najviše odnosi na osobe koje rade sa decom, sportiste ili osobe koje rade na nekom od mesta za zabavu ili isgre na sreću. U ovom periodu možete biti i emotivno povredjeni od strane nekog starijeg prijatelja. Sredinom maja situacija je ponovo pod kontrolom i moći ćete da se odmorite malo od prethodnih nemilih dogadjaja. Jun vam pruža priliku za novo poznanstvo sa osobom koja se bavi javnim poslom ili je poštovana od većinskog auditorijuma. I ovo poznanstvo vam može biti od velike koristi u narednim mesecima. Jul i avgust će biti rezervisani za odmor i uživanje. Situacija će u ovom periodu ići sama od sebe vama na ruku, pa ćete biti prilično rasterećeni kada su poslovne obaveze u pitanju. Tokom septembra ćete biti u situaciji da pokrenete neki novi biznis u saradnji sa nekim od prijatelja, ali vaše partnerstvo će se najverovatnije završiti i pre nego što je počelo. Bilo bi pametnije kada bi ovo nekako izbegli, jer rizikujete da izgubite i prijatelja i pozamašnu sumu novca. Oktobar vam ne donosi ništa novo, ali je moguće da ćete se u jednom trenutku naći u prilično neprijatnoj situaciji kada neka vaša laž bude izašla na videlo. Ovim mogu biti povredjne osobe koje vam mnogo znače. Novembar vam donosi nove poslovne projekte, od kojih će većina biti uspešno realizovana jedino ukoliko ste spremni da u potpunosti zapostavite svoj privatni život. Početkom decembra finansije se popravljaju, ali sa njima se gomilaju i radne obaveze. Tek u poslednjoj dekadi decembra ćete uspeti da prigrabite malo slobodnog vremena i prepustite uživanju.

Ljubav
Škorpijama početak 2009 neće biti savršen kada su emocije u pitanju. Na mnoge veze koje su poslednjih par meseci bile nestabilne biće stavljena tačka krajem januara i početkom februara. Koliko god vam ova situacija bude teško pala, već sredinom marta vam sledi novo poznanstvo koje će na vas ostaviti veliki utisak. Ipak ova osoba neće biti u potpunosti iskrena prema vama i već početkom aprila možete otkriti neke neprijatne detalje iz njene prošlosti. Maj oobama koje se duže vremena nalaze u vezi ili braku donosi prelepe vesti o proširenju prodice. Jun vam pruža priliku za odlazak na kraći put u poseti rodjaku, što će vašem partneru izuzetno prijati. Jul i avgust slobodnim škorpijama donose nekoliko prolaznih avantura. Trebalo bi da obratite pažnju ipak sa kim stupate u kontakte jer možete doći jako neprijatnu situaciju iz koje ćete se teško izvući bez posledica. Septembar zauzetim skorpijama donosi manje nesuglasice sa partnerom najverovatnie oko finansija, ali zato što previše vremena provodite sa svojim prijatljima potpuno zapostavljajući partnera. Tokom oktobra situacija se popravlja i ukoliko se samo malo potrudite vaše male tajne će to i ostati, barem do kraja novembra kada se može destiti da neka od njih ispliva na videlo. Vaš partner će biti jako povredjen i ukoliko ne želite da ponovo ostanete sami dobro razmislite o svemu pre nego što povučete prvi korak ka vama naizgled bezazlenom flertu. Decembar slobodnima pruža još jednu šansu za ulazak u vezu, ali sa osobom koja je već bila deo njihovog života. Dobro razmislite o svemu, jer ste taj film već jednom odgledali, a nije imao baš najsrećniji kraj.

Ukoliko vas interesuje kako se slažete sa ostalim znacima horoskopa, kliknite ovde

Zdravlje
Zdravstveno stanje biće vam stabilno tokom cele godine. Jedino bi pažnju trebali da obratite na ishranu tokom februara, jer su mogući manji problemi sa stomakom. Više vremena posvetite spavanju.

astrosporto.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Intelectualka nema shta...:)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Ja ne znam,bas ih i ne volim ponekad su previse grube i buntovne ali mogu,mogu biti dobre kad hoce... Smile
IP sačuvana
social share
Sudbina se gotovo uvijek smiješi.Ne drskima - vec odvažnima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

-YouR loVe is a kIng-

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 41
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0

ljudi misle o njima? Mada ja znam po sebi da to apsolutno nije tacno zanima me vase misljenje. Smile
Citat

Nisu sve Skorpije lose, evo jos jedne dobre duse... Smile Smile
IP sačuvana
social share
LoVe is ThE riGht kinD of LiFe. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 20:28:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.