Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 12:08:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skorpije??  (Pročitano 121208 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Evo napisaste 48 strana o skorpijama, a nigdje uputstvo za odgajanje iste.

Evo ja imam jednu u kuci, vec 7 godina i svaki dan me iznova ostavlja bez teksta.

Prvo sposobnost negacije - to je jedina osoba koja i na "Dobar dan!" odgovara sa "E bas nije" i nema da bude dobar dan, sve dok joj ne dokazes da je dan dobar, zato sto sunce sija, zato sto je zdrav, bla, bla ...

O tvrdoglavosti ne vrijedi ni govoriti, to je neizrecivo.

Kad ga nesto ne zanima, nema Boga da ga natjera da uradi, ali ako ga nesto zanima onda bolje sve ostavi sjedi i objasnjavaj mu ili ce ti dosadjivati sve dok iz tebe ne izvuce sve sto znas i onda ce naravno da se okrene i ode da trazi drugu zrtvu.

Kolicina haosa koji jedna skorpija prozivede za pola sata je nevjerovatna, a ona to i ne primjecuje.

Ali sve je bolje nego da im je dosadno, onda pronalaze najrazlicitije nacine da se zabave, obicno u vidu proizvodnje oruzija za masovno unistenje.

I sta da rade gresni roditelji i ostali staratelji kad ih ni krive ni duzne zadesi dijete - skorpija? Jel postoji neko uputstvo za prezivljavanje?
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 21:09:11 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1063
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

Evo ja imam jednu u kuci, vec 7 godina i svaki dan me iznova ostavlja bez teksta.

Prvo sposobnost negacije - to je jedina osoba koja i na "Dobar dan!" odgovara sa "E bas nije" i nema da bude dobar dan, sve dok joj ne dokazes da je dan dobar, zato sto sunce sija, zato sto je zdrav, bla, bla ...

Kad ga nesto ne zanima, nema Boga da ga natjera da uradi, ali ako ga nesto zanima onda bolje sve ostavi sjedi i objasnjavaj mu ili ce ti dosadjivati sve dok iz tebe ne izvuce sve sto znas i onda ce naravno da se okrene i ode da trazi drugu zrtvu.

Kolicina haosa koji jedna skorpija prozivede za pola sata je nevjerovatna, a ona to i ne primjecuje.

Ali sve je bolje nego da im je dosadno, onda pronalaze najrazlicitije nacine da se zabave, obicno u vidu proizvodnje oruzija za masovno unistenje.

I sta da rade gresni roditelji i ostali staratelji kad ih ni krive ni duzne zadesi dijete - skorpija? Jel postoji neko uputstvo za prezivljavanje?

e sad,nisi uopste u pravu,ocrni skorpije,ima tacnosti u tome shto ti kazes za neke stvari,ali nije sve bas tako crno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Patak Dugoprugas,

Samo Sunce u Skorpiji ne moze biti krivo za sve to sto napisa Smiley

Daj ostale podatke, mozda pronadjemo jos nekog krivca u njegovom horoskopu Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1063
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
kakva je kombinacija musko-zensko skorpija-skorpija?

Borba za prevlast je neminovna, ljubomora i sumnjicavost takodje mogli bi stetiti vezi. Seks vam je ipak super  Smile
hvala,ovo za seks nisam jos probao sa ovom skorpijom Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 22:32:59 od alziraczizu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N 73

lepo , lepo.......... zivis sa pravim skorpionom ... xexe  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Citat
e sad,nisi uopste u pravu,ocrni skorpije,ima tacnosti u tome shto ti kazes za neke stvari,ali nije sve bas tako crno

jok, jos je gore Smile
Beograd, 27. oktobar 2001.     13.30h

inace, on smrt da prodaje, red bi se napravio, mali je iz nekog razloga neodoljiv
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 22:43:08 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
mali je iz nekog razloga neodoljiv

Ta neobjasnjiva magnetna privlacnost je i karakteristika Skorpija. On je u podnzaku Jarac (imam sestrica sa istom kombinacijom znaka i podznaka, ali njemu su tek 3 meseca Smiley)

Za taj visak energije i hiperaktivnost mislim da je u njegovom slucaju kriv Mars koji je u prvoj kuci u konjukciji sa AC. Obzirom da je u znaku jarca, mislim da ce se kasnije, kad odraste ta energija ispoljavati na mnogo organizovaniji konstruktivniji nacin. Bice disciplinovan i uporan u ostvarenju svojih ciljeva ako savlada ovu kriticnu konjukciju sa Neptunom koja bas moze da utice na to da bude nepromisljen u svojim postupcima i da donese nedostatak odgovornosti za svoje postupke...

Ima tu jos jedan 'krivac', a to je buntovni Uran koji je takodje u prvoj kuci i to u svom znaku Vodolije, sto jos povecava njegovu simboliku.

Good luck with him  Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 23:11:24 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Lako je vama, posmatracima sa strane, da navijate i tjesite sa bice to dobro kad poraste - jel ima nekih konstruktivnih savjeta za sad, jer nastavi li on ovako osvanucemo u crnoj hronici

PS
Citat
(imam sestrica sa istom kombinacijom znaka i podznaka, ali njemu su tek 3 meseca )
neka, neka, porasce on, pa ces imati mnogo vise razumjevanja za nas sludjene, jedva cekam da te cujem za koju godinu, kad ga sa lustera budete skidali ili i tebi ko i meni moj sestric bude redao lego kockice razlicitih velicina i oblika pored kreveta, da stanes na njih kad ustanes, da bi provjerio od koje se najbolje vristi
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 23:19:31 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
neka, neka, porasce on, pa ces imati mnogo vise razumjevanja za nas sludjene, jedva cekam da te cujem za koju godinu, kad ga sa lustera budete skidali ili i tebi ko i meni moj sestric bude redao lego kockice razlicitih velicina i oblika pored kreveta, da stanes na njih kad ustanes, da bi provjerio od koje se najbolje vristi

Mom sestricu je srecom malo drugaciji raspored planeta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
skorpija je skorpija

a kad je jos i rogata  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 12:08:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.