Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapalili baraku sa detetom!  (Pročitano 9872 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
kamenujem trudne zene
Nemoj molim te.
Inace "napad na mamograf (trudnice)" i "momci iz provincije dosli da ruse moj grad" su mi dve hit recence ovih protesta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Ja mislim da nije dobra i korisna stavr kukati na drzavu u kojoj zivis i ne raditi nista po pitanju svog napretka.
Ali to sto ti ne mislis tako, to je tvoja stavr...koja ce te samo sjebati na duze staze ali to je samo tvoj izbor.
Ajd uzdravlje Empt  Smile

Marko - ako cemo posteno ne razumem ni njen mozak koji joj je rekao da u tom stanju ide na ulicne proteste...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Ma radi se o tome sto neko koristi ispad nekog kretena iz rulje da bi bacio u drugi plan sve ostale razloge zbog kojih je doslo do nereda.
Da je rulja stvarno napala autobus sa mamografom on bi prosao mnogo gore od jednog polomljenog prozora.

o rulji sa vikipedije
Citat
Rulja označava vrstu skupa ili neodređeni broj ljudi na istom prostoru koji dijele određeni stav prema problemu, osobama ili skupinama. Rulja se moze odnositi na gužve, političke skupove, sportske događaje, ili na ponašanje neorganizirane skupine u vrijeme pljačke. Rulja nije društvena skupina u sociološkom smislu. Prisutnost drugih osoba utječe na ponašanje pojedinaca. Snažno se odražava i sklonost histeričnom ponašanju.
Djeluju bez jasnog vodstva i uglavno na vlastitu inicijativu. Slijede kratkoročne ciljeve (pljačke, javna pogubljenja linčom i sl.
Među djecom se primjerice može stvoriti oblik rulje kada na primjer okupe oko tučnjave u školskim dvorištu.
Rulja je u strogom smislu, bio je tipičan fenomen u pred-industrijsko doba, kad su se nadničari, radnici, prosjaci, siromašni i socijalno isključene osobe spontano okupljali i bez upozorenja činili militantne prosvjede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Важно је због тога што потенцираш хулигане и кримосе, а ја ти кажем да је та категоризација потпуно небитна. Оно што је константно је незадовољство народа, а има нас разних и свако своје незадовољство изражава на одређени начин. Разбијање и рушење и није најбољи начин, али тога ће увек бити и смено је згражавати се над тиме кад је то нормална ствар не само у Србији, а поготово ми се не свиђа срање по тим људима од стране оних који нису реч рекли 5. октобра кад си се исти ти момци макљали са Слобином муријом. И они су народ, и то онај агресивнији део народа, и увек ће они први изаћи на протест а после тога следе сви остали а кад се то деси онда имаш стотине хиљада људи на улици. То је цивилизацијска тековина, тако је свуда.

Е сад код напреднијих друштава (то су она која нису имале овај наш период беде у последњих 20 година) протести су врло честа ствар и углавном буду мирни иако на улице изађе јако пуно људи, а то да чи ће бити инцидената зависи од културе и образованости (не мислим ту на степен образованости) људи а за то је одговорна држава. Код нас је држава у курцу већ деценијама и није ни чудо што маса клинаца има потребу да разбија и разваљује, био то неки излог или контејнер или ромско насеље. У корену је незадовољство, а агресивност је само начин да се оно изнесе и изрази.

Usustini ja se slazem sa tobom. Ja bih prvi voleo da je narod mnogo aktivniji i da ne prelaze preko svakodnevnog bezobrazluka koji mu servira vlast ali nazalost to nije tako. Narod je vec dugo u dubokoj apatiji. Vlast to vesto koristi za svoje kriminalne aktivnosti. Zacaran krug. Da se ne vrtimo vise u krug:
1. Onih 6000 je grupa koja je izasla da iskaze svoje nezadovoljstvo. To su ljudi koji su mirno protestovali, svaka cast, voleo bih da ih je bilo i vise.
2. Onih 200 ne pretstavljaju narod i zabole njih za sve osim svoje bulje. Iskoristili su dogadjaj da razbijaju i lome i ne interesuje ih nista drugo.
3. Ne opravdavam nikakvo nasilje jer kratkorocno i dugorocno ima samo negativne posledice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
A da li je država i vlast zaslužna za 10 godina stvaranja nove antisrpske koalicije između lopova, Hrvata, pedera, Jevreja, Cigana, Crnogoraca, Mađara, NVO oportunista i ateista? Jeste.
.

Jasno bre, papa i soros zapalili barake, trolejbus im u mamograf  Smile

Ето СИмка да ниси навеа Хрвате овај се не би нашао прозван, а види га сад, попиздео лик чак му и оно мало смисла за хумор испарило Smile

Jasno da se nasekirao, kad dođe u Beograd da krade patike neće moći da slika sisice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jasno da se nasekirao, kad dođe u Beograd da krade patike neće moći da slika sisice  Smile

Pa nisam iz Surdulice da idem u BG po tikepa i jase  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ja mislim da nije dobra i korisna stavr kukati na drzavu u kojoj zivis i ne raditi nista po pitanju svog napretka.
Ali to sto ti ne mislis tako, to je tvoja stavr...

Где пише да не мислим тако? Слажем се бре, ал не мора да значи да ако неко кука на државу аутоматски не ради ништа по питању свог напретка. Па не треба на улицу да изађу само сиромашни, треба сви да изађу због критике државе, због општег добра.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Nemam ti ja vremena za ulicu i paradiranje...da ja sam izdajnik nebeskog naroda  Smile Smile

Drago mi je da se slozismo napokon  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.