Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zapalili baraku sa detetom!  (Pročitano 9910 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Лоли то дал си бесан нема везе са тим шта и колико радиш. Додуше ако си ти (не ти конкретно) задовољан што имаш 800 евра плату и боли те туки што држава пропада онда имаш неки други проблем, ал то овде није тема. Поента је да људи (радили или не, небитно за коју лову) осећају да је све у курцу, питање је само да ли ће и ако оће кад ће то све достићи одређену тачку кад ће настати социјалнин немири ширих размера. То је неминовно у државама у распаду, логички след догађаја.

Ja bih prvi podrzao demonstracije nalik na one 5-og oktobra. Ali nemojmo mesati takav oblik borbe protiv vlasti sa huliganima i kriminalcima koji jedva cekaju neki vec protest da se malo izive.

( Inace, ja na svoja dva posla zaradjujem i vise od cifre koju si pomenuo ).
Jel imas brata, sestru, decka, babu itd? Ako nemas nesto od toga evo ja se nudim da ih zamenim. Novac ne igra nikakvu ulogu u mojoj odluci.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 15:21:55 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Додуше ако си ти (не ти конкретно) задовољан што имаш 800 евра плату и боли те туки што држава пропада онда имаш неки други проблем, ал то овде није тема.

A koji problem treba da imam u tom slucaju? Da me grize savest, sta ?( Inace, ja na svoja dva posla zaradjujem i vise od cifre koju si pomenuo ).

Citat
Лоли то дал си бесан нема везе са тим шта и колико радиш.

Najvise sa tim i ima veze.

То онда значи да те заболе за државу и народ док је теби добро. Друштвеној одговорности ни трага, а ја мислим да сви треба да се придржавамо оне 'сви за једног један за све' уколико желимо да опстанемо као народ.

Ali nemojmo mesati takav oblik borbe protiv vlasti sa huliganima i kriminalcima koji jedva cekaju neki vec protest da se malo izive.

Икс пута до сада сам објаснио поенту протеста у недељу, нешто ми се не понавља по сто пута. АКо ти мислиш да 6000 људи преставља само хулигане и кримосе онда благо теби безбрижном.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 15:50:57 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
el imas brata, sestru, decka, babu itd? Ako nemas nesto od toga evo ja se nudim da ih zamenim. Novac ne igra nikakvu ulogu u mojoj odluci.

Imam sestru. Smile

Ne verujem ti jer na drugoj temi pricas upravo suprotno. Smile

Emptonja - sta predlazes da treba da uradim?  Da odvajam mesecno za besne i nezadovoljne?
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 15:55:55 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne verujem ti jer na drugoj temi pricas upravo suprotno. Smile
Jel treba da citiram sebe? Rekao sam: prosecnom muskarcu.

Икс пута до сада сам објаснио поенту протеста у недељу, нешто ми се не понавља по сто пута. АКо ти мислиш да 6000 људи преставља само хулигане и кримосе онда благо теби безбрижном.

Nikad nisam to rekao niti sam mislio. Meni je sasvim ok sto je dan pred kao i na sam dan parade bilo ljudi kojima se to ne svidja i koji su hteli da iznesu svoje misljenje mirnim protestom. Ali osim njih bila je manja grupa gore pomenutih koji su to iskoristili za sopstveno divljanje i iza tih ljudi svakako ne stoji narod. Te osobe koje su lomile i kamenovale nisu bile nezadovoljne vlascu niti teskom materijalnom situacijom. Jednostavno ne opravdavam bilo kakvo nasilje i mislim da se ono ne moze nikako opravdati. Ja se iskreno nadam da ce narod u skorije vreme ustati protiv ove vlasti i protiv svakodnenvnog bezobrazluka koji nam se desava ali ne nasilnim metodama jer nasiljem samo mi gubimo.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 16:05:50 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Ali osim njih bila je manja grupa gore pomenutih koji su to iskoristili za sopstveno divljanje

ОК, ајде наведи бројке колико је људи мирно протествовало у недељу а колико је дивљало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Zbog cega je to sad vazno? Ne znam sad tacno, oko 200.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Важно је због тога што потенцираш хулигане и кримосе, а ја ти кажем да је та категоризација потпуно небитна. Оно што је константно је незадовољство народа, а има нас разних и свако своје незадовољство изражава на одређени начин. Разбијање и рушење и није најбољи начин, али тога ће увек бити и смено је згражавати се над тиме кад је то нормална ствар не само у Србији, а поготово ми се не свиђа срање по тим људима од стране оних који нису реч рекли 5. октобра кад си се исти ти момци макљали са Слобином муријом. И они су народ, и то онај агресивнији део народа, и увек ће они први изаћи на протест а после тога следе сви остали а кад се то деси онда имаш стотине хиљада људи на улици. То је цивилизацијска тековина, тако је свуда.

Е сад код напреднијих друштава (то су она која нису имале овај наш период беде у последњих 20 година) протести су врло честа ствар и углавном буду мирни иако на улице изађе јако пуно људи, а то да чи ће бити инцидената зависи од културе и образованости (не мислим ту на степен образованости) људи а за то је одговорна држава. Код нас је држава у курцу већ деценијама и није ни чудо што маса клинаца има потребу да разбија и разваљује, био то неки излог или контејнер или ромско насеље. У корену је незадовољство, а агресивност је само начин да се оно изнесе и изрази.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Ништа.

Pa sta palamudis onda bezveze?

Interesantna je tvoja recenica ''zabole te za drzavu i narod dokle je tebi dobro''!
Otkud ti znas da je meni dobro i da sam ja zadovoljna?
Evo reci cu ti da sam jako nezadovoljna sobom ali to naravno ne znaci da treba da lupam stakla i kamenujem trudne zene (toga bih licno rukama zadavila). Moje nezadovoljstvo nema puno veze sa drzavom u kojoj zivim vec samo sa sobom i svojim odlukama da idem ili ne idem napred.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Не паламудим ништа, сама си рекла исто оно што и ја

Citat
Moje nezadovoljstvo nema puno veze sa drzavom u kojoj zivim

Ја мислим да то није добра ствар, ал то је твоје право да тако мислиш и ја немам ништа против тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.