Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skandalozno: čedu jovanovića štite poreznici i tužilaštvo! ! !  (Pročitano 20092 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ceda je propali politicar, njegove ideje ce otici na smetliste istorije, a on u zatvor, kao i svi ostali kriminalci. Doci ce sve ovde na svoje mesto, vrlo brzo.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Skupili ste se ko muve na Chedu, dok vam med uzimaju ostali. Smile Smile Smile
Radi oznina psihologija masa do daske. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Skupili ste se ko muve na Chedu...
Poznato je na šta muve idu... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Mnogi od vas sto mrzite Chedu ce da trgujete za koju godinu sa Shiptarima.
Cekaj samo da pukne monopol ovih iz Mitrovice. Smile Smile Smile
Znaju oni dobro da je Kosova, vec republjik, ali se otimaju ko kerovi oko koske.
Ja samo ne znam po cemu izbeglice sa Kosova imaju pet puta veca prava od ovih iz Krajine ili drugih delova?
Dva miliona Shiptara imaju budzet od Republjik jedna i po mijardu evra. Drzava Srbija izdvaja pola milijarde za sto Srba. Od toga kosovsko srpsko dete nema epruvetu ili geografsku kartu u skoli, a ovi koji ni ne stanuju na Kosovo, uzimaju po dve plate. Smile
Mora da je Cheda kriv za to. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Znaju oni dobro da je Kosova, vec republjik, ali se otimaju ko kerovi oko koske.
Ja samo ne znam po cemu izbeglice sa Kosova imaju pet puta veca prava od ovih iz Krajine ili drugih delova?
Dva miliona Shiptara imaju budzet od Republjik jedna i po mijardu evra. Drzava Srbija izdvaja pola milijarde za sto Srba. Od toga kosovsko srpsko dete nema epruvetu ili geografsku kartu u skoli, a ovi koji ni ne stanuju na Kosovo, uzimaju po dve plate. Smile

Tvoji su mi "skorpion" komentari prilično intreresantni na ovom forumu...nisam hteo do sada da polemišem ali....toliko gluposti i neznanja prosipaš po forumu, da polako počinje da iritira, a prosto je nemoguće sve to "pokupiti" za tobom u nekoj normalnoj i zdravoj polemici. To bi bio sizifovski posao...otprilike, kao kada bi neko prosuo punu kantu mleka, pa sad mi ostali hajde da  kupimo... Smile

Mnogo bre malo znaš, imaš isuviše uska razmisljanja,poglede, a petljaš se u sve, ukoči bratac.
Ljudska glupost mi nikada nije smetala, uostalom svako od nas nosi svoj krst ali kada neko tako agresivno poput tebe pokušava da nametne neke svoje stavove i poglede na svet, po sistemu "šta mali Perica misli šta je čokolada, vi ostali ste glupi, ništa ne zanate, poslušajete Pericu " onda počinje da ide na jednjak  Smile

Očigledno je da te nešto tišti...mnogo si ostrašćen. Iz tebe progovaraju frustracije. Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat

Srbi ne trguju ljudskim organima.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Intervju, Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS
ALEKSANDAR VUČIĆ: ČEDO, TI SI NAJVEĆI TAJKUN!
"Lider LDP-a ide kroz Beograd sa pet telohranitelja, živi u stanu koji plaća 2.500 evra, vozi džip od 70.000 evra... Sve to samo tajkun može da plaća"

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić uputio je juče lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću otvoreno pismo, u kome ga proziva zbog veza sa kriminalcima i pita odakle mu pare za život u stilu tajkuna! Vučić tvrdi da je Jovanović „najveći tajkun u srpskoj policiji", da i danas ima veze sa podzemljem i da se šeta naoružan po Beogradu!

- Danima čitam kako Press Jovanoviću postavlja pitanja o poreklu imovine. Iako su sva pitanja savršeno logički postavljena, ne očekujem da će on na njih odgovoriti... Zato ja imam pitanje za državu: Kako je moguće da sud u Srbiji osudi Milorada Ulemeka Legiju i ostale na po 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića na osnovu iskaza zaštićenog svedoka Dejana Milenkovića Bagzija, a da Jovanoviću ne bude ništa?! Pa, isti taj Bagzi je na suđenju rekao da je Čeda direktno odgovoran za ubistvo Sredoja Šljukića Šljuke! Kako to da ove Bagzijeve tvrdnje niko nije proveravao, da istraga nije pokrenuta, a Bagzi je za svoje svedočenje nagrađen slobodom i novim identitetom? Kako to sud i tužilaštvo veruju Bagziju kada govori o Legiji, a ignorišu ga kada žestoko optužuje Jovanovića?!

Imate li vi možda neke druge dokaze o likvidaciji Sredoja Šljukića Šljuke? Nešto drugo osim Bagzijevih tvrdnji?

- Nemam! Sve što sam čuo, čuo sam od Bagzija! Ali, valjda svi mi treba da verujemo Bagziju, pa zar sud nije odlučio da mu veruje i da on govori istinu? Ako je to tako, zašto nisu istražene tvrdnje Bagzija o Jovanoviću? Ako nije lagao za Legiju, nije valjda ni za Čedu? I šta ćemo sad!? Možda nam država poručuje da, kad je Čeda u pitanju, Bagzijeve izjave nisu važne, da zakon ne važi za Jovanovića... Ili, šta ćemo sa ubistvom Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića u Meljaku?! Da nećete možda da me ubedite da su imali automate u rukama, a da nisu ni metak ispalili?

Jovanović igra po notama kriminalaca

Vi ste ljuti na Jovanovića jer je kritikovao vaše učešće u emisiji „Plesom do snova". Zbog plesa su vas kritikovali mnogi koji smatraju da ste uveli estradu u politiku...

- Evo, ja priznajem da nemam talenta za ples i to sam pokazao u „Plesu do snova", ali zato Jovanović odlično igra, baš onako kako mu sviraju kriminalci! Pazite, za estradizaciju politike mene sada napadaju oni koji sanjaju da budu na mom mestu i koji ne znaju šta će sa sobom od besa! Mislim da je to jedna divna stvar, da negde učestvujem da bih nekome pomogao. I uvek ću to da uradim.

Ali, niko vam nije branio da pomognete tim ljudima i bez učešća u ovoj emisiji?

- Naravno da sam i na taj način pomagao. I stvarno ne vidim u čemu je problem?!

Pa, kakve sad veze ima ubistvo vođa „zemunskog klana" sa Čedomirom Jovanovićem?

- A s kim bi imalo veze?! Zapitajmo se kome je odgovaralo da oni ne progovore o poslovima koje su zajedno radili sa ljudima iz vrha vlasti. Nije neka velika tajna da Jovanovića godinama unazad plaćaju kriminalci! Zato tvrdim da je predsednik LDP-a najveći tajkun u srpskoj politici! Čovek ide kroz Beograd sa pet telohranitelja. Ko može da plaća sve to? Čovek se hvali da je džip od 70.000 evra dobio od simpatizera stranke! Takav džip može da kupi samo neko ko je ili uspešan biznismen, ili kriminalac! A pošto džip nije dobio od biznismena, ko nam ostaje?! Još ako mu neko plaća i kiriju u stanu na Senjaku od 2.500 evra, onda je sve jasno! Nisam se ja družio s onima s kojima se on družio.

Čeda se naoružan šeta po Beogradu

U svom otvorenom pismu ste stali u odbranu trojice mladića iz Zemuna koji su osuđeni zbog napada na Jovanovića. Ti momci imaju debeli policijski dosije...

- Ako policija ima dokaze za ove momke da su kriminalci, neka im sudi! Ali, sramota je da trojica ljudi budu u zatvoru zato što su opsovali Čedomira Jovanovića! Kad već govorimo o napadu na Jovanovića, i ja imam neke detalje...

Koje detalje?

- Sećate li se kad je policija na Brankovom mostu zaustavila automobil u kome je bio Jovanović? E, imam informaciju da je Čeda tada bio naoružan i da je to policija znala! Znači, on može da se šeta naoružan po Beogradu, a onaj ko ga opsuje ide u zatvor?!

Čedomir Jovanović tužio je Press više od 120 puta. Očekujete li tužbu zbog svega što se rekli u ovom intervjuu?

- Šta me briga! Jedva čekam!

Imaju li ti ljudi o kojima govorite imena? Zašto ih ne prozovete imenom i prezimenom?

- Imaju imena. To su ljudi koji su vedrili i oblačili po Srbiji. Svi ih znaju! Od onih iz Surčina, preko Ljubiše Buhe Čumeta! Sve ovo što govorim zna i Jovanović, ali on ide dalje! Napada mene i SNS mesecima. Čujem da pred stranim diplomatama govori sve najgore o SNS-u, Tomislavu Nikoliću i meni. Ne smetaju mu ni partneri u Beogradu, ne smetaju mu Mira Marković i Ivica Dačić, kao ni Šešeljevi radikali koji su mu tehnički partneri u Skupštini Srbije?! Ne, oni mu ne smetaju, već mu smetaju naprednjaci..

Izvor : PRESS
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

BEOGRAD, 07.04.2009.
JOVANOVIĆ: BEBA MI DAJE DŽIP!

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je sinoć odgovorio na bar jedno od mnogih pitanja koja mu već gotovo mesec dana javno postavlja Press - otkrio je da je „simpatizer" koji mu pozajmljuje džip zapravo Vladimir Beba Popović!

[ceda jovanovic]
ceda jovanovic

Što je skroman... Jovanović sa porodicom u ovoj vili živi samo u dve sobe?!

Čuveni vođa studentskih demonstracija požalio se „da ne može svoj posao da radi tako što će na magarcu da putuje po Srbiji" i da ne zna kakvu će uslugu Beba da traži zauzvrat.
Jovanović je u intervjuu RTS-u, bez imalo pardona, između ostalog, izjavio i da živi kao podstanar u Bulevaru Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, u kojoj ne postoji nijedna vila (!?!), na pet metara od autobuske stanice, u kojoj u jednoj sobi spavaju njegova deca, a u drugoj on!
Istine radi, u neposrednoj blizini ove vile, osim Belog dvora i bivšeg Maršalata, gde se sada zida nova američka ambasada, a koja je tačno preko puta, nalaze se i kuća Jovanke Broz, velelepna vila Filipa Ceptera, vila porodice Karić u kojoj je bilo sedište njihovog Pokreta „Snaga Srbije", izraelska ambasada, vila Dragana Stojkovića Piksija, kao i mnoge druge. A da ne bude baš sve manipulacija, kroz ovu ulicu zaista prolazi autobus na liniji 42, i zaista postoji stanica u neposrednoj blizini.
Upitan je Jovanović i da li mora bavljenje politikom obavezno da se završi u najelitnijem delu Dedinja.
- Danas sam podstanar na Dedinju. Ja ne mogu uvek da pravim kompromise, posebno kad treba da obezbedim svojoj deci ono što im dugujem. Svaki čovek treba da zna da je ne živim na njegov račun i da ja svojoj deci treba da obezbedim sigurnost. Niko nije odgovarao za prebijanje mojih roditelja i pokušaj spaljivanja mog stana, ja ne mogu da rizikujem onoliko koliko sam rizikovao do sada, jer sad ne rizikujem samo sebe - pravdao se lider LDP-a, i najavio, doduše, da se za dva meseca seli sa Dedinja.
Jovanović, međutim, nije precizirao gde će mu biti sledeća adresa.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

image.jpg
(61.25 KB, 400x350)
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia E
BEOGRAD, 07.04.2009.
JOVANOVIĆ: BEBA MI DAJE DŽIP!

od kad ja pricam da i taj beba mora da ide malo iza rostilja Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230

Tvoji su mi "skorpion" komentari prilično intreresantni na ovom forumu...nisam hteo do sada da polemišem ali....toliko gluposti i neznanja prosipaš po forumu, da polako počinje da iritira, a prosto je nemoguće sve to "pokupiti" za tobom u nekoj normalnoj i zdravoj polemici. To bi bio sizifovski posao...otprilike, kao kada bi neko prosuo punu kantu mleka, pa sad mi ostali hajde da  kupimo... Smile

Mnogo bre malo znaš, imaš isuviše uska razmisljanja,poglede, a petljaš se u sve, ukoči bratac.
Ljudska glupost mi nikada nije smetala, uostalom svako od nas nosi svoj krst ali kada neko tako agresivno poput tebe pokušava da nametne neke svoje stavove i poglede na svet, po sistemu "šta mali Perica misli šta je čokolada, vi ostali ste glupi, ništa ne zanate, poslušajete Pericu " onda počinje da ide na jednjak  Smile

Očigledno je da te nešto tišti...mnogo si ostrašćen. Iz tebe progovaraju frustracije. Smile
Budi konkretan i bez kvalifikacija.Prosipas, frustriran, kao fol si mnogo pametan ali si mnogo glup.
Ja bar dajem tacne informacije, pa posle nadovezem svoje razmisljanje koje ne mora da bude ispravno.
To dokazuje samo tvoju frustraciju sto ne volis sta pisem, a tu ti ne mogu pomoci.
Nemam nista protiv da tako razgovaras samnom, sto puta sam rekao da je meni ovo forum za zabavu, ali daj bato reci na sta konkretno mislis.
Ovako veruj mi, ne bi imalo smisla da ja sad tebi kao fol nesto: mnogo si glup, nisi okusio tu chokoladu itd.
Sta kazes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.