Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skandalozno: čedu jovanovića štite poreznici i tužilaštvo! ! !  (Pročitano 20056 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Skorpi iznenadio si me negativno-komenatrom kojim maltene hvalises cedu.
koliko ljudi ima decu od godinu ili manje???
ZAr je Ceda jedini?
Zasto ga ne napadati?
Pa covek koji je direktno umesan u ubistvo Djindjica-sjebao pola i vise Srbije uvodjenjem "Sablje"...
A Peconija mislis da ne pljuju i ne npadaju??
Gresis.
Vidi koliko ima po tajkunima krimosima s aimenom i nadimkom-pa budi realan malo
Pa si ti bre normalan? Ko hvalise Chedu? Ja sam samo izrazio svoj gnev na takav postupak.
Ja tebe ne bih napao i da si sa zenom, devojkom, majkom. Sacekao bih kad smo sami i raspravio sta imam.
A ne sa detetom u narucje.
Po cemu je Cheda gori od radikala ili naprednjaka? Jedni nece drzavu, deluju antidrzavno od samog postojanja a drugi hoce drzavu po meri drugih?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Bolje je magare
Političari tvrde da bi radije išli i pešice po Srbiji nego što bi, poput Čedomira Jovanovića, vozili džip Vladimira Popovića Bebe

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović poručio je da vozi džip vredan 60.000 evra koji mu je pozajmio Vladimir - Beba Popović, zato što „ne može Srbiju da obilazi na magarcu“. Sa druge strane, njegove kolege političari tvrde da bi radije po Srbiji išle pešice nego što bi vozili Bebin automobil.

Predsednik Narodne seljačke stranke Marjan Rističević kaže za Kurir da bi najradije išao peške. On podseća da je svojevremeno doveo magarca u Beograd, ali da ga nije jahao.
Magarac mi je simpatičniji od Čede, mada je porediti njih dvojicu uvreda za magarca. Neumesna je ta Jovanovićeva izjava i nije slučajno izrečena uoči velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa. Opšte je poznato da je magarac životinja na kojoj je Isus Hrist ujahao u Jerusalim i meni kao hrišćaninu veoma smeta to poređenje sa džipom. A iz Čedine svake izjave izbija ateizam. On je kršten u manastiru Ostrog, ali iz političkih razloga. Pojavio se sa minđušom u uhu, zbog čega je otac Joilo odbio da ga krsti, pa je intervenisao vladika Amfilohije rekavši: „Ne krstimo minđušu nego čoveka“. Kasnije je Amfilohije priznao Joilu: „Ipak smo krstili minđušu“ - prepričava Rističević.

Aleksandra Janković iz Nove Srbije najradije se ne bi bavila liderom LDP, već čelnicima Demokratske stranke.
- Nisam iz krajeva u kojima se jaše magarac, a džipove ne vozim. Peške bih išla najradije. Ali, mene ne interesuje Čeda, koji je opozicija, već me zanimaju ovi na vlasti, šta oni voze i kako troše državni novac putujući turistički po svetu. Od predsednika Borisa Tadića, preko premijera Mirka Cvetkovića, do ministra odbrane Dragana Šutanovca, koji je uništio vojsku. Kakva svetska ekonomska kriza? Oni su elementarna nepogoda - kategorična je Jankovićeva.

Potpredsednik DSS Borko Ilić kaže da nikada ne bi prihvatio bilo šta od Bebe Popovića.
- Najradije bih pešačio. To što Čeda izjavljuje da ne može da jaše na magarcu neću da komentarišem. Mislim da treba pritisnuti nadležne organe da istraže odakle mu tolika imovina, da ispitaju da li je prijavio vlasništvo, šta je pozajmio i od koga i da li tu ima sukoba interesa - napominje Ilić.

Izvor Kurir
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Političari tvrde da bi radije išli i pešice po Srbiji nego što bi, poput Čedomira Jovanovića, vozili džip Vladimira Popovića Bebe

Ај нек дигне 2 прста ко им верује за ово. Одма клепим по ушима!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Magarac mi je simpatičniji od Čede, mada je porediti njih dvojicu uvreda za magarca. Neumesna je ta Jovanovićeva izjava i nije slučajno izrečena uoči velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa. Opšte je poznato da je magarac životinja na kojoj je Isus Hrist ujahao u Jerusalim i meni kao hrišćaninu veoma smeta to poređenje sa džipom. A iz Čedine svake izjave izbija ateizam. On je kršten u manastiru Ostrog, ali iz političkih razloga. Pojavio se sa minđušom u uhu, zbog čega je otac Joilo odbio da ga krsti, pa je intervenisao vladika Amfilohije rekavši: „Ne krstimo minđušu nego čoveka“. Kasnije je Amfilohije priznao Joilu: „Ipak smo krstili minđušu“ - prepričava Rističević.

Smile Smile Smile Onaj Risticevic je ludak, steta sto nije aktivan u politickom zivotu, bilo bi zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Skorpi iznenadio si me negativno-komenatrom kojim maltene hvalises cedu.
koliko ljudi ima decu od godinu ili manje???
ZAr je Ceda jedini?
Zasto ga ne napadati?
Pa covek koji je direktno umesan u ubistvo Djindjica-sjebao pola i vise Srbije uvodjenjem "Sablje"...
A Peconija mislis da ne pljuju i ne npadaju??
Gresis.
Vidi koliko ima po tajkunima krimosima s aimenom i nadimkom-pa budi realan malo
Pa si ti bre normalan? Ko hvalise Chedu? Ja sam samo izrazio svoj gnev na takav postupak.
Ja tebe ne bih napao i da si sa zenom, devojkom, majkom. Sacekao bih kad smo sami i raspravio sta imam.
A ne sa detetom u narucje.
Po cemu je Cheda gori od radikala ili naprednjaka? Jedni nece drzavu, deluju antidrzavno od samog postojanja a drugi hoce drzavu po meri drugih?
Ondak se izvinjavam sto sam lose razumeo tvoj odgovor.
Inace Ceda je napadao sve redom zasto bi ga  ostavljali na miru-pa cak i kada je sa porodico. Ne slazem se da treba dirati porodicu ali on je mnoge porodice zavio u crno i nikom nista. Neka kusa sta je zacinio.
Jos     nesto-po mom misljenju ali vidim i vecine ovde-nema politicara kadrih- u ovom trenutku- da iznesu teret svih nedaca i izvedu Srbiju u svetliju buducnost.
Svi pisu programe, lepi su im...ali kada zasednu u fotelje onda druga prica...
Bar smo se do sada uverili u sve njih.
Interesantno je da danas procitah uporedjenja danasnjeg vremena sa vremenom onoga pod lipom-koga rusismo....bilo bolje po svim statistikama-pod njim..
JBG ali ...izstina -za sada
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
"Magarac mi je simpatičniji od Čede, mada je porediti njih dvojicu uvreda za magarca." - Zar je moguce da se ovakve reci upute coveku koji je svojevremeno osnovao zloglasni "Zemunski Klan", i koji je visoko uvazen u Srpskim kriminalnim krugovima (ukljucujuci i one koji trenutno robijaju dugogodisnje robije). To je veoma opasno jer mali Čeda to nikome ne oprasta. On moze lako da angazuje Jocu Amsterdama, i ode glava! A vi dajete takve uvredljive izjave za stampu (o magarcu)!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Pa pitanje je da li bi tipovi kao Marjan ili Nikola mogli da cine toliko zlo kao ovi toliko godina?
Jedino ako se i oni na bi prihvatili da udome svoje familije na izbornu volju gradjana. Smile Smile Smile
Risticevic je bio car sa njegovim domacim proizvodima i rakijom u studiju. Smile Smile Smile
Ljudima je to smesno, ali svako slatko, svaki kolac, svaki gutljaj rakije, svaki prirodni sok koji je Marjan doneo je pravi proizvod, koji bi samo smanjio evriche za Coca colu, twixove i kojekakve viskije.
Svi ti zdravi proizvodi postoje u Srbiji u neogranicenim kolicinama. Treba to pakovati napraviti finalni proizvod komercijalizovati ali jebi ga lakse je da se Dinkic pozajmi kod mmf-a, Misko uveze twixa a balvan dobije naknadu za markicu, koju proda na zelenjaku i kupi Kurir, jer mu to luci pljuvacku. Lucenje pljuvacke je uzbudljivije od savijanja grbache. Smile Smile Smile
Samo zamislite koliko je to rada trebalo dok je Marjan doneo sve ono na sto. Smile Smile Smile
A i nauka, napraviti pravo slatko ili ispeci pravu rakiju.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 00:38:21 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Чеда?  Дивно створење које захтева сву нашу помоћ...највише медицинску!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6630
Press je unistio Cedu i njegovu sektu, svaka im cast na tome!
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Press je unistio Cedu i njegovu sektu, svaka im cast na tome!
Chedu je unistio drug Ivica.
Promenom kursa sps-a, on je postao veoma prijemciv za zute a sada debelo skuplja poene, jer vidim da stvarno udara u sve vrste kriminala, bez milosti.
Nije dao da se vrate penzije na predjasnji nivo, alo bajati uspe da zavsi onu investiciju u Banatskom Dvoru i da imamo normalnu zimu, drug Ivica ce debelo da se nakupi poena, tako da Cheda sa svojim liberalizmom koji je na udaru sada svuda u svetu ne vidim da ce proci cenzus.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 11:40:58 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.