Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Skandalozno: čedu jovanovića štite poreznici i tužilaštvo! ! !  (Pročitano 20034 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Budi konkretan i bez kvalifikacija.Prosipas, frustriran, kao fol si mnogo pametan ali si mnogo glup.
Ja bar dajem tacne informacije, pa posle nadovezem svoje razmisljanje koje ne mora da bude ispravno.
To dokazuje samo tvoju frustraciju sto ne volis sta pisem, a tu ti ne mogu pomoci.
Nemam nista protiv da tako razgovaras samnom, sto puta sam rekao da je meni ovo forum za zabavu, ali daj bato reci na sta konkretno mislis.
Ovako veruj mi, ne bi imalo smisla da ja sad tebi kao fol nesto: mnogo si glup, nisi okusio tu chokoladu itd.
Sta kazes?
Šta kažem ?
Želiš konkretno... ? Mislim da je bolje po tebe da ne konkretizujem ali kad već insistiraš.... Smile
Prvo što upada u oči je da si ti mene pozvao da diskutujemo bez kvalifikacija  Smile a potom si me optužio da sam frustriran tvojim pisanjem  Smile da zbog tvojih "brilijantnih" misli imam duševne smetnje  Smile Smile Smile  a opštim kvalifikacijama kolektiviteta, na kojima se temelji tvoje pisanje,koji vrve od toga, da ne govorim, tek ćemo doći na to... Smile
Koliko mi smetaš, koliko su mu zanimljivi ti tvoji izlivi brilijantnih misli i ideja, najbolje govori činjenica da sam do sada svo vreme mirno čitao tvoje postove, računajući ima pravo čovek na svoje mišljenje, taman i krivo, nisam ti se obraćao, toliko si mi bio bitan, sve dok na moju očiglednu šalu, da je poznato na šta muve idu, nisi odgovorio djonom, imputirajući mi da ja nekoga mrzim i projektujući na mene, moje ponašanje, izgleda neki svoj vlastiti problem sa shiptarima i izbeglicama, tgovinom i švercom...., sa čime ja apsolutno veze nemam,niti sam se izjašnjavao tim povodom...evo čak si me i u svom poslednjem postu optužio,imputirao mi da ja tvrdim da sam pametan  Smile Smile Smile što apsolutno nije tačno...nikada nisam tvrdio da sam pametan  Smile
Elem bratac, ono što iritira kod tebe, a to sam ti napisao u onom prethodnom malko oštrijem odgovoru ( na tvoj djon  :[115]Smiley jeste  primetno,kroz tvoje postove, iskazana ambicija da uredjuješ kolektivitet, tj. stanje u srpskom društvu a pritom da ispoljenim  znanjem i idejama očigledno to nisi u stanju.

Napisao sam ti već da sam pratio tvoje pisanje, na temi o Miškoviću i tu bih se vratio na početak, na tvoj poziv da diskutujemo bez kvalifikacija  protiv kojih si navodno ti, a kao što ćemo videti iz citata, sve svoje postove temeljiš na tome...
Ako malko pročeprkamo po tvojim postovima do čega dolazimo ? Citiram : "srpskih strvina", "oznaških popova koji klešu imena na vratima crkava kojima se jebe za nečije dete", "Srba masovne grupe kopiladi koja čeka da mu nešto daš", "srpske strvine koja neće ni da kuva već traži regres i topli obrok...", "Srba kod kojih je DNK peta kolona i strah od stranaca", "stoke koja je omirisala američku čokoladu pa sada hoće da ždere a da ne radi "...da ne redjam dalje ? Smile  Smile Smile
I šta nam taj tvoj brilijantni um, nakon što nam je utvrdio kolektivnu dijagnozu nacije, sa svojih visina, onako arijevski predlaže kao rešenje  Smile ?
Nacionalsocijalizam, tj. citiram: "korbach, tor, bodljkavu žicu, odžak"  Smile

I onda neko drugi ima problem Smile Smile Smile
Prijateljski savet ti je da se maneš ideje uredjivanja srpskog društva, očigledno je da precenjuješ svoje mogućnosti, uredjuj svoj vlastiti život, svet će ti biti mnogo lepši, život mnogo srećniji. Smile Smile

IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
fabio...mnogo ozbiljno shvatas druga shkorpiona...njegovi postovi su hit u skupstinskoj birtiji Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Odgovor posle 24 dana - ČEDA: BEBA MI POKLANJA DŽIP
Posle priznanja lidera LDP-a da mu džip „audi Q7" ustupa Beba Popović, stručnjaci apeluju da se pokrene istraga o svim sponzorima LDP-a

Dva drugara malo jača... Čedomir Jovanović Čeda i Vladimir Popović Beba

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, posle 24 dana insistiranja Pressa, konačno je preksinoć odgovorio na jedno od naših pitanja i rekao da mu je basnoslovno skupi džip „audi Q7" ustupio Beba Popović! Jovanović je u emisiji „Svedok" na RTS-u objasnio da ne može da radi svoj posao tako što će na magarcu obilaziti Srbiju, i naglasio da mu je Beba ustupio džip bez postavljanja ikakvih uslova (pogledajte antrfile).

Predsednik Odbora za sprečavanje sukoba interesa Slobodan Beljanski kaže da posle ovog Jovanovićevog „priznanja" nadležni moraju da istraže da li LDP Skupštini Srbije vraća dugove za ovakve milionske poklone. Beljanski kaže da su poklon, pozajmica, pa čak i sitnija usluga mnoge političare u svetu skupo koštali!

- Međutim, ovde u Srbiji se više ne zna šta je normalno, a šta nije... U ovom slučaju postoji realna sumnja da političar u Skupštini „gura" predloge u korist svog sponzora. To je vrlo opasno i mora biti istraženo... - komentariše Beljanski.

I član Saveta za borbu protiv korupcije Danilo Šuković upozorava na opasnost od lobiranja.

Ni ručak nije besplatan

- U pravu je kolega Beljanski! Zar vi zaista mislite da će neki biznismen da vam nešto pokloni ili pozajmi, a da ne traži ništa zauzvrat?! Znate li vi da u biznisu nema ni besplatnog ručka, a kamoli nešto veće! Zato nemojmo da se zaluđujemo... Neka cena sigurno postoji. I logično je da prvo pomislimo da bi Jovanović mogao u parlamentu da radi za Bebine interese... - priča Šuković.

Potpredsednik DSS-a i član naše delegacije pri Savetu Evrope Miloš Aligrudić kaže da su sve stranke i njihovi funkcioneri po zakonu dužni da dostave potvrdu ne samo o poklonu ili donaciji, već i o pozajmici.

Ako je u pitanju dugoročna pozajmica kroz novac ili, na primer, auto, oni o tome moraju da obaveste Odbor za finansije. Inače, kao član naše delegacije pri Savetu Evrope vrlo sam upoznat s tim da je na Zapadu ovako nešto nedopustivo! Poznat je primer španskog političara koji je morao da se suoči s posledicama zbog toga što je od prijatelja sponzora dobio poklon. A još drastičniji je primer bivšeg člana britanske vlade koji je samo zbog toga što mu je prijatelj omogućio letovanje u svojoj kući morao da podnese ostavku! Ali ovde u Srbiji se, nažalost, sve može - priča Aligrudić.
Vizija o luksuzu"

Ispitati i Bebinu imovinu!
Danilo Šuković smatra da bi trebalo ispitati imovinu i prihode srpskih biznismena, posebno onih za koje se pretpostavlja da finansiraju političke partije.

- Jovanović je javno priznao da mu je prijatelj Beba pozajmio džip. A pošto je LDP parlamentarna stranka, trebalo bi sada ispitati Popovićevu imovinu i prihode - dodaje Šuković.

Predsednik Odbora za finansije Skupštine Srbije i funkcioner SRS-a Zoran Krasić kaže da su sve političke stranke, uključujući i LDP, dužne da do 15. aprila dostave izveštaj o finansijskom poslovanju za prošlu godinu.

- Tako da ćemo tek posle toga videti i šta je ko prijavio. Pa, između ostalog, i Čedomir Jovanović - objašnjava Krasić.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić smatra da su stvari koje je Jovanović izgovorio u najmanju ruku bahate!

- Slušao sam ga sinoć i ništa nisam razumeo kada je govorio o Srbiji. Bio je toliko smušen, bez vizije i neodređen kada se govorilo o državi. Ali je i te kako imao viziju kada su on lično u pitanju, njegov život na visokoj nozi, luksuz... Eto, jedino što sam zapamtio jeste da čovek hoće opet da se seli i da mu je Beba dao džip. Samo se pitam šta je protivusluga. To što se ovde može, nema nigde - komentariše Vučić.

Izvor :PRESS
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Budi konkretan i bez kvalifikacija.Prosipas, frustriran, kao fol si mnogo pametan ali si mnogo glup.
Ja bar dajem tacne informacije, pa posle nadovezem svoje razmisljanje koje ne mora da bude ispravno.
To dokazuje samo tvoju frustraciju sto ne volis sta pisem, a tu ti ne mogu pomoci.
Nemam nista protiv da tako razgovaras samnom, sto puta sam rekao da je meni ovo forum za zabavu, ali daj bato reci na sta konkretno mislis.
Ovako veruj mi, ne bi imalo smisla da ja sad tebi kao fol nesto: mnogo si glup, nisi okusio tu chokoladu itd.
Sta kazes?
Šta kažem ?
Želiš konkretno... ? Mislim da je bolje po tebe da ne konkretizujem ali kad već insistiraš.... Smile
Prvo što upada u oči je da si ti mene pozvao da diskutujemo bez kvalifikacija  Smile a potom si me optužio da sam frustriran tvojim pisanjem  Smile da zbog tvojih "brilijantnih" misli imam duševne smetnje  Smile Smile Smile  a opštim kvalifikacijama kolektiviteta, na kojima se temelji tvoje pisanje,koji vrve od toga, da ne govorim, tek ćemo doći na to... Smile
Koliko mi smetaš, koliko su mu zanimljivi ti tvoji izlivi brilijantnih misli i ideja, najbolje govori činjenica da sam do sada svo vreme mirno čitao tvoje postove, računajući ima pravo čovek na svoje mišljenje, taman i krivo, nisam ti se obraćao, toliko si mi bio bitan, sve dok na moju očiglednu šalu, da je poznato na šta muve idu, nisi odgovorio djonom, imputirajući mi da ja nekoga mrzim i projektujući na mene, moje ponašanje, izgleda neki svoj vlastiti problem sa shiptarima i izbeglicama, tgovinom i švercom...., sa čime ja apsolutno veze nemam,niti sam se izjašnjavao tim povodom...evo čak si me i u svom poslednjem postu optužio,imputirao mi da ja tvrdim da sam pametan  Smile Smile Smile što apsolutno nije tačno...nikada nisam tvrdio da sam pametan  Smile
Elem bratac, ono što iritira kod tebe, a to sam ti napisao u onom prethodnom malko oštrijem odgovoru ( na tvoj djon  :[115]Smiley jeste  primetno,kroz tvoje postove, iskazana ambicija da uredjuješ kolektivitet, tj. stanje u srpskom društvu a pritom da ispoljenim  znanjem i idejama očigledno to nisi u stanju.

Napisao sam ti već da sam pratio tvoje pisanje, na temi o Miškoviću i tu bih se vratio na početak, na tvoj poziv da diskutujemo bez kvalifikacija  protiv kojih si navodno ti, a kao što ćemo videti iz citata, sve svoje postove temeljiš na tome...
Ako malko pročeprkamo po tvojim postovima do čega dolazimo ? Citiram : "srpskih strvina", "oznaških popova koji klešu imena na vratima crkava kojima se jebe za nečije dete", "Srba masovne grupe kopiladi koja čeka da mu nešto daš", "srpske strvine koja neće ni da kuva već traži regres i topli obrok...", "Srba kod kojih je DNK peta kolona i strah od stranaca", "stoke koja je omirisala američku čokoladu pa sada hoće da ždere a da ne radi "...da ne redjam dalje ? Smile  Smile Smile
I šta nam taj tvoj brilijantni um, nakon što nam je utvrdio kolektivnu dijagnozu nacije, sa svojih visina, onako arijevski predlaže kao rešenje  Smile ?
Nacionalsocijalizam, tj. citiram: "korbach, tor, bodljkavu žicu, odžak"  Smile

I onda neko drugi ima problem Smile Smile Smile
Prijateljski savet ti je da se maneš ideje uredjivanja srpskog društva, očigledno je da precenjuješ svoje mogućnosti, uredjuj svoj vlastiti život, svet će ti biti mnogo lepši, život mnogo srećniji. Smile Smile

Pa ti si bre stvarno frustriran mojim pisanjem.
Zalim sto pripadas onoj kategoriji protiv koje pisem, ali dobro je da pocnete i da se branite.
Ja bre ne uredjujem nikakvo drustvo, taman posla da se uredjuje na burek forumu, ali hajde jasno mi je gde sam sa tobom. Ovaj forum smatras suvise ozbiljno.
Pa pogledaj ovaj topic i jos desetak o Chedi.
Jel ti lepo stoji srpsko herojstvo da napadas coveka sa detetom od godinu dana u narucje?
Ma ko on bio?
 Hajde bre pa da napadnete Peconija. Covek obrce 10 miliona svaki dan.
Tu vam je pod nos na N Beogradu. Tu da vas vidim heroje, kada Peca akademski kaze: j*cu ti cerku u p*. zenu u d* a tebi cu dati da mi pushish q*. Savremeni srpski burzuj.
Puzis bre  pred takvima a uzivas da ti jedna devojcica od godinu dana zaplace od straha, zato sto mrzis njenog tatu.
Pa ti bre pripadas takvima.
I drugi put kada citiras ne prepravljaj, jer nije lepo. Nego ubaci citat pa da vidis da prepravljas zlonamerno, da bi me optuzio da nazivam sve strvinama a ne samo tvoju kategoriju.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

Pa ti si bre stvarno frustriran mojim pisanjem.
Zalim sto pripadas onoj kategoriji protiv koje pisem, ali dobro je da pocnete i da se branite.
Ja bre ne uredjujem nikakvo drustvo, taman posla da se uredjuje na burek forumu, ali hajde jasno mi je gde sam sa tobom. Ovaj forum smatras suvise ozbiljno.
Pa pogledaj ovaj topic i jos desetak o Chedi.
Jel ti lepo stoji srpsko herojstvo da napadas coveka sa detetom od godinu dana u narucje?
Ma ko on bio?
 Hajde bre pa da napadnete Peconija. Covek obrce 10 miliona svaki dan.
Tu vam je pod nos na N Beogradu. Tu da vas vidim heroje, kada Peca akademski kaze: j*cu ti cerku u p*. zenu u d* a tebi cu dati da mi pushish q*. Savremeni srpski burzuj.
Puzis bre  pred takvima a uzivas da ti jedna devojcica od godinu dana zaplace od straha, zato sto mrzis njenog tatu.
Pa ti bre pripadas takvima.
I drugi put kada citiras ne prepravljaj, jer nije lepo. Nego ubaci citat pa da vidis da prepravljas zlonamerno, da bi me optuzio da nazivam sve strvinama a ne samo tvoju kategoriju.
 Smile Smile Smile

Ti si stvarno bolestan. Bolesniji nego što sam mislio... Smile  Očigledno precenjuješ svoju ulogu i vrednost, na to sam te već upozorio... Smile isuviše si beznačajan u mom životu da bi me tvoje ispisane gluposti na ovom forumu frustrirale  Smile
Ja nekoga napadao ???   Smile
Kada javno iskazuješ nameru, pa makar i ovako putem foruma, da utičeš na nečije živote, da ih uredjuješ, što je najgore neskriveno iskazuješ pretenzije da uredjuješ,definišeš celokupno društvo, onda moraš da očekuješ da ti neko potpuno  iskreno i  odgovori o vrednostima tvojih besmislenih stavova.
No tvoj problem....nemam nameru da te lečim , niti sam kvalifikovan za tu vrstu posla ali mi je kao laiku poznato da  takvi umovi  funkcionišu po principu "borbe protiv neprijatelja", pa kada ih realno i nema, ne postoje, oni imaju potrebu za imaginarinim, da ih sami izmisle, projektuju...

Adio Mareeee Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2009, 12:30:33 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230

Adio Mareeee Smile Smile Smile
Takodje kanavaro. I ja msilim da si ti tupadzija, narocito kada si mi namerno iskrivio citate.
Adio hibridu. ne moramo se zbog foruma koskati.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
I Vučić očekuje viziju Smile ... Ne mogu da verujem koliko je ovo pravljenje kulta ličnosti od Đinđića uspelo u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia E
fabio...mnogo ozbiljno shvatas druga shkorpiona...njegovi postovi su hit u skupstinskoj birtiji Smile
vidis da je nov jos se nije o'ladio Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 2610
Skorpi iznenadio si me negativno-komenatrom kojim maltene hvalises cedu.
koliko ljudi ima decu od godinu ili manje???
ZAr je Ceda jedini?
Zasto ga ne napadati?
Pa covek koji je direktno umesan u ubistvo Djindjica-sjebao pola i vise Srbije uvodjenjem "Sablje"...
A Peconija mislis da ne pljuju i ne npadaju??
Gresis.
Vidi koliko ima po tajkunima krimosima s aimenom i nadimkom-pa budi realan malo
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mali Čeda Jovanović je taj dzip "posteno odradio" kada je uz svesrdnu pomoc zloglasnih "Zemunaca" kidnapovao gospodina Misketa. A jasno da je Vladimir Popović Beba samo maska za bez pokrica.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.