Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 16:31:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Систем  (Pročitano 1843 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
ok - predlog resenja?  Smile

Promejniš sebe.

Ako ti smeta što su ljudi bezosjećani, samo o sebi misle i neće nikom da pomognu - odvojiš par sati nedeljno i posvetiš se drugima - matorim rođacima/komšijama, djeci u svratištu, volontiraš na nekom od help telefona...

Ako ti smeta - što sistem ne funkcioniše u globalu, a ti nadješ jednu malu, malecku stvar, koja tebe nervira  i koja je potpuno nelogična i iskoristiš svoje vrijeme, svoje znanje, svoj novac, da tu jednu stvar, malu i nebitnu ispraviš i promjeniš.

Ako ti smeta nečije neznanje - pokušaj prvo ti da nešto novo naučiš sebe. Pa onda ponudi to znanje nekom drugom.

Ako te nervira što je sve tužno i ružno - nadji način da svoj dan uljepšaš i uveseliš, pa izadji među svijet i pokušaj da nadješ nekog kome ćeš uljepšati i razveseliti dan.

Svjet bi bio mnogo lijepo mjesto kada bi nam svima preko noći izrasla kičma i kada bi naučili šta su nama važne stvari u životu i kada bi počeli da Živimo, umjesto što životarimo. Onda, možda, ne bi morali sebi da priznamo da smo mekušci i da bez obzira na gomilu Velikih stvari, koje ne možemo da promjenimo, u nama i oko nas, postoje mnoge male stvari, koje bi nam život činile i ljepšim i sadržajnijim i smislenijim nego što jeste.

Ali nema ništa strašnijeg od iskrenog pogleda u sopstvenu dušu. Pogotovo ako se plašiš da ako zaista, zaista dobro pogledaš, ništa nećeš naći...

вау... Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
ok - predlog resenja?  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Citat
Змаје, сагласан сам с тобом у потпуности.

по овом питању од тебе нисам ни очекивао неслагање ... ако ћемо искрено  Smile

ok - predlog resenja?  Smile

Promejniš sebe.

ја ово ''променити себе'' схватам као обичан селфхелп булшит ... не може нико из корена променити себе, може помало неке ствари променити ил побољшати али остаје оно што јесте. Остатак поста је ајд ОК ... али ово мењање себе ... селфхелп булшит  Smile

Citat
ok - predlog resenja?

Будеш бољи од околине. Ако можеш дајеш пример ... бар у нечему. Позитивно реагујеш на добре поступке људи, хладно и негативно на идиотлуке. Ништа вриштећи ил вређајући ... него једноставно, увек и констатно исти однос према позитивном и према људској глупости ... и видећеш за дивно чудо ... неће се људи мењати, ал ће се променити свој однос и наступ кад су у твојој околини. Обратиће више пажње на неке аспекте своје личности, а неке ће потиснути ил контролисати ...

мислим јбте ... нико није савршен, нико није потпуни идиот ... како бих рекао ... људи се свесно ил несвесно прилагођавају и угледају на своју околину ... на људе, њихове поступке, њихове особине ил образце понашања ... е сад ... свако у својој околини може покушати да наметне одређене ствари као цењене и добродошле друге као непожељне ... ако то потраје, људи ће на крају схватити и свесно ил несвесно повести рачуна како се понашају у нечијој околини ...

Мислим ... јебе ми се ако се неко је неко идиот коме је Сека Алексић идеал лепоте, Карлеуша појам вокалних могућности, Прељубници врх реалитија, Скандал омиљено штиво а олајавање познаника омиљена разонода ... док год то и све у вези са тим задржава за себе док комуницира са мном. И таквима се може ставити до знања како се могу понашати ако не желе експресно одјебавање.

мени је доста да за почетак изаберем и удесим своју околину тако да ми је пријатно у њој боравити ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jel može onaj moj post da bude zamjenjen Zmajevim?

Jer ovo i jeste suština - samo ja neznam da to kažem bez 30 000 slova:

Будеш бољи од околине. Ако можеш дајеш пример ... бар у нечему.

....

мени је доста да за почетак изаберем и удесим своју околину тако да ми је пријатно у њој боравити ...  Smile

Mislim da se mi previše zamajavamo stvarima koje ne možemo promjeniti, a onda zanemarujemo i one koje možemo promjeniti.
Kao da nas to što ne možemo da opravimo svijet, nekako opravdava što nećemo ni da pokušamo da promjenimo sebe i svoj život.

Ali kao što rekoh Zmaj je to fino sročio, pa nema potrebe da se i dalje ponavljam.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
brzinska replika  Smile

Citat
Citat
Citat
Putin je taj jedan izuzetan - i moze on (i treba) da razmislja o nasledniku - a sta ako ga, takvog kao on, jednostavno nema? Probali su sa Medvedevim pa je ipak Putin Putin, nije to to - daklen, opet, da bi se napravio, kao sto ti kazes, treba da postoji neki sistem stvaranja potrebnih kadrova
Bojim se da se ovde masa poenta. Sve dok covek trazi "lidera" i odgovore izvan sebe, a ne u sebi, vrtecemo se u krug do tacke pucanja.

bojim se da se nismo razumeli - moja prica i nije, da se ponovim "cekanje Mesije koji ce da "pobije govna i gotova stvar" " Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Ja i dalje mislim da niko nece da menja sebe  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Citat
Змаје, сагласан сам с тобом у потпуности.

по овом питању од тебе нисам ни очекивао неслагање ... ако ћемо искрено  Smile

Знамо се јелте....
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Qtek 666
Dobra tema za nešto što hoću odavno da napišem.
Menjanjem pojedinaca, menja se i sistem. Mi smo sistem.

Pre 5, 6 godina sam dugo bila na odeljenju alergologije u bolnici u Nišu. Toliko su profesionalni, fini i fenomenalni da sam u jednom trenutku pitala jednu sestru da li ja zaista ležim u niškoj bolnici. Žena je odgovorila da to svi primećuju i da je kod njih 20 godina od kad je ona tu tako, pošto se svi druže i sarađuju. Ja sam imala bogovski tretman, iako baš nikog nisam znala.

Skoro sam imala vrlo prijatno iskustvo, i to više puta na Onkologiji u Kruševcu. Svaki pregled, snimanje ili bilo šta drugo se završava za par sati maksimalno, bez zakazivanja, doktori rade ko Japanci, sestre su ljubazne, isto sam doživela nevericu.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Citat
Pre 5, 6 godina sam dugo bila na odeljenju alergologije u bolnici u Nišu. Toliko su profesionalni, fini i fenomenalni da sam u jednom trenutku pitala jednu sestru da li ja zaista ležim u niškoj bolnici. Žena je odgovorila da to svi primećuju i da je kod njih 20 godina od kad je ona tu tako, pošto se svi druže i sarađuju. Ja sam imala bogovski tretman, iako baš nikog nisam znala.

Skoro sam imala vrlo prijatno iskustvo, i to više puta na Onkologiji u Kruševcu. Svaki pregled, snimanje ili bilo šta drugo se završava za par sati maksimalno, bez zakazivanja, doktori rade ko Japanci, sestre su ljubazne, isto sam doživela nevericu.

лажеш Smile

то што си написала постоји само у најбољем здравственом систему на планети а и шире тј у сједињеним америчким државама Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Sumski patuljci i idioti [click! click!]
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 16:31:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sexs

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.