Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 04:04:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sisanje (2008)  (Pročitano 105029 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
auuuu kako ti je besmislen text Zorane Jurkovicu 5  Smile

film napravljen od drzavnih para sa namerom da se ocrne svi navijaci, pusten u bioskop ("ova" vlast zeli i  hoce da se obracuna sa jedinom pretnjom po svoje pozicije-navijacima, iako je film snimljen jos 2008 ?!)
Srpska klasika  Smile propaganda protiv crkve i navijaca ...
voleli il` ne voleli film, surova cinjenica je publika, 99% "klinaca" under 18 age koja svim srcem navija za neki Srpski klub, odobrava takvo ponasanje ... to je ona tuzna realnost za koju smo donekle svi po malo odgovorni ...  Smile

Možda si donekle u pravu.Ne znam mnogo o navijačima i nacistima,živim u gradu gde svega toga verovatno kao i svuda ima ali ja to nisam video tako kao što mediji i 'ovaj pokušaj prikazuju u nekim scenama u koje bi  samo dete moglo da poveruje.Napisao sam konkrektno na koje scene mislim iako ih ima mnogo i tu sam stao jer ne bih da dalje sve otkrivam.Ovaj pokušaj je toliko providan u svojoj propagandi da je svaki komentar nepotreban.
  Pare nisu državne već naše a mišljenje da će sami navijači da izvrše ne samo kod nas već svuda u svetu državni udar mi deluje najblaže rečeno naivno.
  Hteo sam da pošaljem ovo ali stigao je komentar tako da mogu da dodam da mi se ovo ne sviđa iako ne znam da se ispod tog mosta dešavaju onakvi prepadi.Ne moram to da znam jer nisam u Beogradu.To da policija sarađuje sa kriminalcima nije ništa novo.Obični panduri koji uzimaju novac od naroda takođe nisu ništa novo.Ovde toga nema,pare uzima samo jedan (da ne kažem koji) pšto navodi na to da su svi anđeli osim već pomenutog.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Iskreno ne kapiram u cemu je fora...Mislim svi mi znamo kakvo je stanje oko navijanja i ,,unutrasnjih poslova''  Smile Svi znamo da je to lose i da verovatno necemo to raditi...Ne? Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Što kaže Orfanelin, neke stvari odnosno scene u filmu su urađene realno, ali je problem što su one stvari koje nisu realne mnogo iskarikirane
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Film je vise glupost nego realnost.
Tezi ka tome da pokaze realnost a pokazuje direktnu glupost.
Moje misljenje.

I jedna stvar..jos

Pokusali su da ispljuju navijace,huligane i ostalo..A kad pogledas film pomislis da su sami sebe obrukali koliko su retardirani.
Huliganima mozes da nazoves 50 coveka...100 coveka ma i 1000 coveka..
A ono kad se lomi po Bg-u nisu huligani,to je narod.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Зоран објаснио и рекао оно што ја мислим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Što kaže Orfanelin, neke stvari odnosno scene u filmu su urađene realno, ali je problem što su one stvari koje nisu realne mnogo iskarikirane

To u sustini i jeste glavni problem filma.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Nije los film, uglavnom je sve ispricano. Nerealno je al hebi ga, to je film. Prica je dobra al je slabo odradjena transformacija glavnog lika. Fin decko navodno preko noci postaje nacista i ubija. Drugo, uverljivost zamenjuje kamera i efekti pri montazi sto danas ipak deluje malo jeftino. Ali na kraju krajeva je to low budget produkcija, bez pomoci drzave pa i nije lose.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Prica se da se pojavila "narodna" verzija filma. Ne znam gde mozete da je nadjete, tako da mi nemojte slati PM, samo sam tako cuo.  Vi potrazite pa vidite.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2011, 13:25:55 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Prica se da se pojavila "narodna" verzija filma. Ne znam gde mozete da je nadjete, tako da mi nemojte slati PM, samo sam tako cuo.  Vi potrazite pa vidite.  Smile

gde si to cuo?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 04:04:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.