Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:28:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sisanje (2008)  (Pročitano 104729 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy S2
dajte mi na PP link da skinem film hvala!!!!
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
филм је најобичније смеће...филмски аматери из гвинеје бисао и вануатуа праве боље филмове од овог олоша и отпада који је ову брљотину снимао...
наравно...филм је прављен за оне са ограниченом интелигенцијом,којима је потребна чедина чврста рука Smile да им покаже пут према светлу...не сумњам да ће се рецимо кокоти свидети Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Meni se 70% filma sviđa... Ostatak je usrana montaža sa efektima koji nemaju puno smisla...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Gledao sam sad ovaj poikušaj od snimanja angažaovanog filma.Očekivao sam više od S.Filipovića kojem nije slučajno Karleuša duhovni guru i jedan od putokaza u svetlu im budućnost.Nisam čitao nijedan komentar na ovoj temi osim Mrgecovog jer ne želim nesvesno da ga projektujem kao svoj.
  Nisam čovek koji navija za neki klub i na prste jedne ruke mogu da izbrojim na koliko sam utakmica bio.Sa "famom o navijačima" sam upoznat uglavnom preko medija koji su prenosili u zavisnosti od režima sve o toj pojavi.Sećam se imena raznih takvih vođa "patriota" od kojih su neki i danas živi i politički aktivni kao što se sećam i određenih "zasluga" takvih grupa 2000-te.Setio sam se i nagrade B92 koju su tada dobili za svoj rad i učinak.
  Dakle,u ovom pokušaju od filma toga nema ali ima svega i svačega ostalog a najviše zaglupljivanja koje počinje nabrajanjem literature i izvora srpskih fašista i koji se završava identitetom i obrazovanjem žrtve i njegove porodice.Sve ostalo što je između u ovom pokušaju je amaterizam (Mrgec uvek nađe pravu reč) kom je jedino nedostajala Olja Bećković kao domaćin u svojoj emisiji profesora antisemite i borkinje iz neimenovane nevladine organizacije.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
auuuu kako ti je besmislen text Zorane Jurkovicu 5  Smile

film napravljen od drzavnih para sa namerom da se ocrne svi navijaci, pusten u bioskop ("ova" vlast zeli i  hoce da se obracuna sa jedinom pretnjom po svoje pozicije-navijacima, iako je film snimljen jos 2008 ?!)
Srpska klasika  Smile propaganda protiv crkve i navijaca ... 
voleli il` ne voleli film, surova cinjenica je publika, 99% "klinaca" under 18 age koja svim srcem navija za neki Srpski klub, odobrava takvo ponasanje ... to je ona tuzna realnost za koju smo donekle svi po malo odgovorni ...  Smile

ceo film Smiley

« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 16:39:46 od aleksa71 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Ne sjećam se dal sam gledao lošiji film ikada, ali ovaj film se sigurno svstava u top 5 najgorih... Da stvar bude još gora, gledao sam ga u bioskopu i oni slijepci što ga puštaju su toliko pojačali ton da je sve ječalo tako da me je to još više iznerviralo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

voleli il` ne voleli film, surova cinjenica je publika, 99% "klinaca" under 18 age koja svim srcem navija za neki Srpski klub, odobrava takvo ponasanje ... to je ona tuzna realnost za koju smo donekle svi po malo odgovorni ...  Smile

To, huligani, anarhija, Srbija! 
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ja ne znam kako vi ne kapirate da uopste danasnjoj omladini nije bitno ko je pravio film i na sta taj film treba da uputi i da li je on ocenjen lose ili dobro od velikih filmskih poznavaoca, bitno je da se radi o navijacima, pandurima i tuci.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Pa znate kako, dosta stvari je uradjeno realno ali kada se na to realno doda onaj deo koji nije realan onda sve to izgleda mnogo gore nego sto ustvari jeste. Odnosno pokusava se da jednostranim gledanjem na stvari ljudi postanu protiv cele te price.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Upravo to.

U filmu ima scena koje se po Beogradu i manjim gradovima svakondevno desavaju, primer ono kada ubije onog roma ispod Brankovog mosta, svi znaju da su se ispod toga mosta desavala najstrasnija prebijanja i mucenja, ne samo cigana vec svakojakih ljudi.

Scena kada upadaju u Romsko naselje, pa to je postalo dobar dan i dovidjenja. Takodje, ona strana filma kada posluje sa policijom i glavnim inspektorom, takodje moze da se uzme kao istina i realnost, jer je to prosto ono sto se danas desava na tribinama.

Ko ove stvari ne zna, normalno da mu je film sranje. Prosto.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:28:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.