Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 470
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sirija ~ demonstracije koje su se otele kontroli  (Pročitano 543393 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Bosnjaci su dovukli na stotine tenkova teskog artiljerijskog oruzja i avijacije sa ciljem da izvrse agresiju na Siriju !!
E bravo "agresori" konacno ste nasli s kim da se tjesite sa vehabijama
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Новопазарски вехабија Мирза Ганић погинуо у Сирији            
 среда, 08. јануар 2014.

У последњим окршајима унутар сиријске опозиције погинуо Мирза Ганић, преноси "Санџак прес".

Мирза Ганић погинуо је у последњим окршајима унутар сиријке опозиције, где су се око превласти над покрајином Алепа борили Исламска држава Ирака и Шама (ИДИШ) против Исламског фронта и Слободне војске Сирије, преноси Санџак прес.

Како пише, медији блиски ИДИШ-у објавили су да су Ганића убили војници Слободне војске Сирије.

Такође, наводе да је Ганић требало да изврши "шехидску акцију" (израз који се користи за бомбаше самоубице), али је у томе био спречен, како истиче његов пријатељ Ебу Малик ес-Санџаки преко Фејсбука, јер га непосредно пре тога ударио ауто.

Како Санџак прес сазнаје, Ганић је погинуо тако што је приликом гранатирања погођен у пределу колена, што је проузроковало брзо истицање крви и смрт.

(РТС)

Новопазарски вехабија Мирза Ганић ипак погинуо у Сирији!

ДАМАСК – После скоро девет дана нагађања о смрти Мирзе Ганића, вехабије из Новог Пазара који ратује у Сирији, његов суграђанин и ратни друг Ебу Малик потврдио је да је он убијен.

Како је Ебу Малики појаснио Мирза је рањен у ногу, али је врло брзо искрварио и умро.

Иначе, Ганић је био један од најгласнијих вехабија из Сирије, који је јавно запретио министру безбедности БиХ Фахрудину Радончићу због иницирања закона о забрани одласка на страна ратишта, као и потпредседнику Владе Србије Расиму Љајићу.

Да подсетимо на Твитер профилу Ебу Малик Ес Санџачки јавио је 3. јануара да је Мирза погинуо, међутим Ганић се наредног дана огласио на свом Фејсбуку профилу и демантовао ту вест.

Ганић је на Фејсбуку тада оставио саопштење:

Обавештење..- Аллах вас помогао.. Немам пуно времена.. Ја Мирза Ганић нисам погинуо (иако у се испоставило да је та лажна вест обрадовала све невернике).. Хвала Аллаху.. Браћа која су публицирала су добила вести са профила мог блиског брата а тај профил је био хакован.. Довите људи.. Било је у овоме и кхајра и зла.. Углавном, ја сам још ту а Аллах најбоље зна разлог.. Схехадет је постигло око 6 људи са наших простора.. Довите за њих и за рањене.. Аллах вас помогао.. Знам да неки неће одмах поверовати али ја сам.. Муслимани не лажу а камо ли Мудзахиди.. Са осмехом на лицу због браће и тугом у срцу због мене јер сам још овде..Мирза Ганић.. Ако ми можете учинити услугу и проширити ову вјест.. "обрадујте" кафире.. - написао је Ганић.

(Курир)

У Сирији страдао исламиста из Травника, ујак тврди да су га врбовали људи из Зенице

У Сирији је страдао Амир Каргић (23) из Травника, који је заједно са супругом отишао да ратује у тој земљи, а нико са сигурношћу више не може потврдити колико је грађана Босне и Херцеговине изгубило животе до сада у тој земљи.

Амирова мајка Нермина потврдила је информацију је он страдао пре неколико дана у Сирији и да ће његово тело бити укопано у тој земљи.

Према речима Амировог ујака, који није желео да му се објави име, Амир је живео нормалним животом до пре две године, са мајком и братом.

- Био је верник и раније, али је све кренуло наопако када је претпрошлог рамазана отишао у Горњу Маочу да учи Куран. Вратио се другачији - тврди он и наводи да је фамилија знала да се Амир спрема за одлазак на сиријско ратиште, те да су га наводно врбовали људи из Зенице, Турбета и Травника.

Животе у Сирији до сада су изгубили и Мевлудин Цицвара, Вернес Вехабовић, Сенад Кобаш, Дервиш Халиловић, Емедин Велић, Муаз Шабић, Ебу Билал, Хамза Азмир Алишић и Ебу Исмаил из Теслића.

Последњих дана у Сирији, осим рата против режима Башара ал Асада, воде се јаке борбе и између Исламског фронта и Слободне сиријске војске са једне и припадника Ал Каиде са друге стране.

(Срна)

У Сирији погинула и двојица муслимана из Босне

САРАЈЕВО – Сарајевски “Дневни аваз“ дошао до информације да је у Сирији прије неколико дана страдао Амир Каргић (23) из Травника, који је заједно са супругом отишао у рат. Његова мајка Нермина потврдила је новинарима да јој је снаја јавила за погибију сина. Трећег јануара потврђена је и погобија Азмира Алишића (23) из Санског Моста.

Азмир Алишић (24) из села Алишићи крај пута Сански Мост – Приједор отишао је да се бори у Сирији прие последњег рамазана из породичне куће родитеља Садика и Арифе. У Сирији је свом имену и презимену додао ратно име Хамза. Погинуо је у петак, 3. јануара, а вест оцу и мајци саопштила је снаја Аиша, која живи у немачком граду Келну са тек рођеном бебом.

- Мој Азмир уистину је имао вољу да оде, био је загрижен да оде по сваку цијену. Ја нисам био за то, право да вам кажем. Ја не знам ко би своје дете саветовао да иде у рат. Мени сада да донесу вреће пара, не могу ми вратити дете – каже отац Садик.

Садик не зна с ким је његов Азмир отишао и како је дошао до Сирије. Само се путем интернета јавио из Турске.

(Правда)

кад је њих кренуло  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 10:50:22 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Коха диторе: Око 200 Албанаца са Косова ратује у Сирији            
среда, 08. јануар 2014.

ПРИШТИНА - Приштински медији пишу да у борбама у Сирији учествује око 200 косовских Албанаца који су тамо отишли преко Турске.

"Заменик косовског премијера и министар правде" Хајредин Кучи рекао је за "Коха диторе" да се тренутно ради на амандману који би ушао у Кривицни закон везано за ово стање.

И даље су у току консултације са међународним партнерима о дефинисању амандмана", рекао је Кучи.

Број Албанаца који су отишли у Сирију износи око 200 пише приштински дневник позивајући се на "извор из косовске тајне службе."

Извор, како се наводи, тврди и да су многи од њих разочарани јер виде да се муслимани убијају између себе у име Бога.

"Дошло је до пада интересовања и неповерења међу њима," рекао је извор а преноси Коха диторе.

Тај лист наводи и да је у четвртак у граду Алепо у Сирији убијен Х.Д. из општине Качаник и да је то четврти борац са Косова који је погинуо у рату у Сирији, али још нису званично познате околности његове погибије.

Његов брат је листу рекао да је он отишао у Сирију 5. октобра.

(Танјуг)

сад ће и ови

Још један косовски Албанац погинуо у Сирији

Хетем Дема четврта је жртва са Косова, погинула у Сирији. Дема страдао у Алепу, али још непознато под каквим околностима.

У рату у Сирији страдао је још један косовски Албанац. Хетем Дема четврта је жртва са Косова, погинула у Сирији.

У протекле две године погинули су и Наман Демоли, Мухамет Коприва и Пајтим Олури, преноси Коха диторе.

Хетем Дема (40) у четвртак је погинуо у сиријском граду Алепу.

Његову породицу је у Бобу код Качаника о томе обавестио Хатемов старији брат, који живи у Немачкој.

Нема званичног обавештења о томе под каквим околностима је погинуо и где је сахрањен.

Локални исламски свештеник у Качанику изјавио је да је Дема сахрањен у Сирији.

ево кренули су  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 12:13:00 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Sirija: Ubijeno oko 40 pobunjenika

Homs -- Trupe režima sirijskog predsednika Bašara el Asada ubile su oko 40 pobunjenika koji su pokušali da probiju obruč vojske oko Homsa, prenosi agencija SANA.

Prema izveštaju SANA, sirijska vojska je ubila najmanje 37 pobunjenika. Ta agencija nije precizirala kada se to dogodilo. I opoziciona Sirijska opservatorija za ljudska prava izvestila je o ubistvu pobunjenika, navodeći da ih je poginulo 45, u žestokim borbama u sredu kasno uveče i rano ujutru u četvrtak.

Sirijska vojska već mesecima drži u opsadi opozicione delove Homsa.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Ne moze nista bez FB-a  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung S10 +
Dajte link ka profilu da Lajkujemo Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Allah vas pomogao..
 Nemam puno vremena..
 Ja Mirza Ganic nisam poginuo ( iako u se ispostavilo da je ta lazna vest obradovala sve nevernike)..
 Hvala Allahu..
 Braca koja su publicirala su dobila vesti sa profila mog bliskog brata a taj profil je bio hackovan..

Dovite ljudi..
 Bilo je u ovome i khajra i sherra (zla)..

Uglavnom,ja sam jos tu a Allah najbolje zna razlog..

Shehadet je postiglo oko 6 ljudi sa nasih prostora..
 Dovite za njih i za ranjene..
 Allah vas pomogao..

Znam da neki nece odmah poverovati ali ja sam..
 Muslimani ne lazu a kamo li Mudzahidi..

Sa osmehom na licu zbog brace i tugom u srcu zbog mene jer sam jos ovde..
 Mirza Ganic..

Ako mi mozete uciniti uslugu i prosiriti ovu vjest..

"obradujte" kafire..

Smile

Dajte link ka profilu da Lajkujemo Smiley)

https://www.facebook.com/MirzaGanic
« Poslednja izmena: 11. Jan 2014, 12:03:28 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
фини неки људи,фино васпитани  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
Nokia 6300
Како су ови сељани затуцани  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 470
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.475 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.