Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 21:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52163 puta)
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia E71 Kinez
Odlično mu ide, samo nek tako nastavi, pa da nasledi antića za 10-ak godina  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Miha: Ciganin sam u duši (VIDEO)

Navijači Rome: Mihajloviću, ciganine! Mihajlović: Ciganin sam u duši.

Trener Katanije Siniša Mihajlović nazvao je navijače Rome rasistima zbog uvreda koje su tifozi uputili na njegov račun.

Srbin se našao na meti navijača za vreme utakmice četvrtfinala Kupa Italije između Rome i Katanije. Rimski klub pobedio je sa 1:0, golom Danijelea de Rosija u 74. minutu.

Senku na ovu pobedu bacila su pogrdna skandiranja Mihajloviću, koji je kao igrač jedno vreme (1992-1994) nosio dres rimske "vučice", ali su daleko više ostali upamćeni njegovi nastupi za najvećeg Rominog rivala, Lacio (1998 - 2004).

"Ne smeta mi kada me vređaju. Ovo nije prvi put da me navijači Rome nazivaju ciganinom. To je isto rasizam, zato što ne mora uvek da vas vređaju na osnovu boje kože. Ipak, takve svari me ne pogađaju previše, jer sam u duši ciganin. Bio bih zabrinut da su me ignorisali", rekao je popularni Miha.

Katanija je poslednji sudijski zvižduk dočekala sa devetoricom igrača. Revanš se igra za tri nedelje na Siciliji.

(MONDO - foto:AP)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Svašta, pa prosečan Italijan liči na našeg cigu iz (ex)karton sitija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
Miha: Ciganin sam u duši

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Mihajlović: "Molio sam Boga da primimo gol"

Katanija eliminisana u kupu Italije od Rome (0:1). Sicilijanci ostali sa devet igrača, srpski trener nije želeo produžetke...

Roma je odigrala, iako bez nekolicine prvotimaca dobar meč protiv Katanije i zasluženo dobila. Krajnji rezultat ne odslikava realni odnos na terenu, pošto su se Sicilijanci branili, a „vučica“ promašivala prilike.

Ipak, zasluženu pobedu je doneo De Rosi u poslednjih 20 minuta. Gosti su meč završili sa devet igrača.

„Dobili su nas zasluženo, ali sam molio Boga da primimo gol, kada smo ostali sa devet igrača, da ne idemo u produžetke. Dok je bilo brojčane ravnoteže nismo imali puno problema. Mislimo već na Udineze, čestitam Romi, ali za tri nedelje biće drugačije“, obećava Mihajlović koga čeka gostovanje na Olimpiku u šampionatu.

Roma čeka u polufinalu boljeg iz duela Milana i Udinezea, koji je na programu večeras. Sutra se u derbiju četvrtfinala sastaju Inter i Juventus.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Mihajlović među 30 najefikasnijih defanzivaca svih vremena

Internacionalna federacija za fudbalsku istoriju i statistiku svrstala Sinišu Mihajlovića na 30. mesto najefikasnijih defanzivaca u istoriji ligaškog fudbala.

Bivši reprezentativac Jugoslavije Siniša Mihajlović nalazi se na 30. mestu najefikasnijih odbrambenih igrača u istoriji ligaškog fudbala prema listi kuju je sastavila Internacionalna federacija za fudbalsku istoriju i statistiku.

Period obuhvata ligaška takmičenja od 1888. do 2009. godine, a prvi na listi najefikasnijih defanzivaca nalazi se Holanđanin Ronald Kuman koji je postigao 193 gola na 533 prvenstvenih utakmica.

Siniša Mihajlović je igrajući za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter postigao 66 golova na 427 utakmica u šampionatima Jugoslavije i Italije.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
Ne moguce...193 golaaaaa daaaa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Једноставно речено, краљ! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Izvukla Katanija X sa Udinezeom...nastavlja sa dobrim rezultatima Miha.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Miha: Načinili smo korak nazad

Siniša Mihajlović, trener Katanije, bio je nezadovoljan posle remija (0:0) njegovog tima protiv Atalante. Samo zahvaljujući pobedi Bolonje u Toskani nad Livornom (1:0), Sicilijanci će i naredno kolo dočekati van zone ispadanja, kao prvi tim iznad iste.

- Ovo je korak nazad za nas, jer smo očekivali pobedu - izjavio je Miha, čiji tim već pet kola nema poraz.

Mihajlović je za generalno lošu igru i jednih i drugih okrivio teren na "Anđelo Masimino" stadionu, koji je pre ličio na oranicu, nego na fudbalsko igralište.

- Igrači jednostavno nisu mogli da se snađu po teškoj podlozi. Više je odgovarao ekipi koja se brani, a to je u ovom slučaju bila Atalanta. Da je teren bio bolji, siguran sam da bi sve bilo drugačije. Bilo kako bilo, mislim da je nerešen ishod najpravedniji.

Srpski stručnjak smatra da bi svaki naredni kiks mogao Kataniju da vrati u društvo najugroženijih ekipa.

- Situacija na dnu tabele je vrlo neizvesna, nekoliko ekipa bori se za opstanak, pa nas svaka loša serija može ponovo vratiti na dno.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 21:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.