Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:58:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52128 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Mihi malo bod u Milanu

Malo je falilo da Katanija, posle Juventusa i Intera, pobedi i treći najtrofejniji italijanski klub - Milan, i to u gostima! Mihajlovićevi Argentinci u dresu sicilijanskog kluba (ima ih 11 u ekipi), do 48. minuta imali su dva gola prednosti (2:0), do 80. su i dalje bili u vođstvu, ali se Marko Borijelo potrudio da goropadni "slonovi" ne odu kući sa celim plenom. Činjenica da je njegov tim ispustio pobedu, naravno, nije usrećila Sinišu Mihajlovića...

- Bod na "San Siru" je odličan rezultat, ali nisam zadovoljan, jer smo vodili 2:0 - rekao je Miha posle meča.

Srpski stručnjak je napomenuo da je njegov tim "zaspao" u drugom poluvremenu i da ih je to koštalo nove velike pobede.

- Znali smo da i drugo poluvreme moramo odigrati kao prvo. Primili smo veoma brzo prvi gol, onda smo i mi propustili nekoliko šansi, a Milan je dovoljno dobar da kazni naše greške.

Pet kola pre kraja italijanskog prvenstva Katanija se nalazi na 13. poziciji i ima osam bodova više od prvog tima iz "opasne zone", Atalante. Dakle, opstanak se smeši Sicilijancima.

- Iza nas je period dobrih rezultata, a zasluge za to idu na adresu mojih igrača i članova stručnog štaba. Ostalo nam je još samo da načinimo taj poslednji korak ka opstanku i to je ono što želim da podarim Kataniji. Siguran sam da je bilo malo onih koji su pre nekoliko meseci verovali da Katanija može ostati u ligi - rekao je Miha.     

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Miha je preporodio Kataniju i svaka mu cast na tome  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Siniša vaspitač u "ljubičastom vrtiću"?

Siniša Mihajlović bi, po mišljenu vlasnika Fiorentine, porodice Dela Vale, bio idealan čovek u projektu stvaranja novog mladog tima.

Siniša Mihajlović bi mogao da deo projekta nove Fiorentine. Naime, iako Ćezare Prandeli svakog dana izražava svoju lojalnost Toskancima, odnosi sa porodicom Dela Vale su toliko poremećeni da je teško da će ostati na klupi.

Naime, Dijego Dela Vale, koji je mesto predsednika prepustio bratu, smatra da je Prandeli tajno pregovarao sa Juventusom, koga Firentinci doživljavaju kao smrtnog neprijatelja.

Shodno tome, potreban je novi trener koji bi u potpunosti usvojio novu filozofiju, ali i svojim autoritetom doprineo afirmaciji Babakara, Ljajića, drugim rečima novog talasa.

Italijanski mediji navode da porodica Dela Vale vidi Mihajlovića kao idealno rešenje, velikog motivatora, koji bi u narednim sezonama mogao da stvori tim koji bi se u budućnosti uključio u borbu za vrh.

„Miha“ bi, prema toj zamisli iz Katanije sa sobom poveo odličnog Martineza, kao i golmana Anduhara, koji bi zamenio Sebastijana Freja.

Špekulacije ili realan plan, videćemo za nekoliko nedelja.
Takođe, Prandeli gunđa jer klub, u skladu sa izgradnjom novog trening centra i stadiona planira uštede i smanjivanje budžeta za igrače. U skladu sa tim, „ljubičasti“ će se letos odreći Vargasa, Freja, Mutua, a klub nastavlja sa politikom forsiranja mlađih igrača.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Lud kao konj, i to vran.
Svaka mu cast za sve ovo sa Sicilijancima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Svaka cast Mihi na dosadasnjim rezultatima  Smile Smile   Buduci selektor Srbije!
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Wave II
Даће бог! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija u srcu!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0,
mob
Nokia 
Miha legenda!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Carpe diem

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Ko bi rekao da jedan Srbin može Sicilijance da dovede u red! Smile Smile Don Miha Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Sto da ne...Kad mi je crnogorac bio sef sicilijanske mafije.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Miha: "Jednog dana treniraću Inter, za sada ostajem u Kataniji"

Siniša Mihajlović otkrio da ima nameru da ostane na Siciliji i da izveštaji koji ga povezuju sa Fiorentinom i Sampom nisu istiniti.

Siniša Mihajlović kaže da će svakako jednog dana sedeti na klupi Intera.

"To je moj cilj, pre ili kasnije dobiću šansu na klupi Intera. Ali, sada je rano, imam još godinu dana ugovora sa Katanijom i želim da ostanem na Siciliji", rekao je naš trener.

On dodaje da nije pregovarao ni sa jednim klubom.

"Mene niko nije kontaktirao iz Sampdorije, Fiorentine ili nekog drugog kluba, tako da su svi navodi kako odlazim iz Katanije netačni", poručio je Mihajlović.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:58:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.