Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:07:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52210 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Miha: Još uvek ništa nismo postigli, ali napredujemo!

Trener Katanije Siniša Mihajlović izjavio je da je ekipa, posle dve uzastopne pobede u Seriji A, uverena da može da sačuva prvoligaški status.

- Još uvek ništa nismo postigli. Ipak, posle dva vezana trijumfa imamo više samopouzdanja i vere da možemo da izbegnemo ispadanje iz lige. Takođe, ubeđen sam da ćemo u drugom delu sezone napredovati, ne samo u rezultatima, već i u igri - izjavio je Mihajlović za sajt kluba.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i SCG na klupi Katanije debitovao je početkom decembra prošle godine porazom od Livorna, ali je zatim njegova ekipa zabeležila pobede nad Juventusom i Bolonjom.

Ekipa Katanije sutra igra u gostima protiv Đenove, koja se nalazi na 13. mestu na tabeli.

- Očekujem dobru atmosferu na stadionu "Marasi". Moja ekipa ne sme na teren da izađe sa strahom u očima. Tačno je da Đenova igra dobro kod kuće, ali znam kako možemo da je pobedimo - zaključio je Mihajlović.

Katanija trenutno zauzima 18. mesto na tabeli sa bodom manje od Bolonje, koja se nalazi izvan zone ispadanja.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Mihajlović: Nije mi jasno zašto sam isključen

Trener Katanije tvrdi da se ljutio na sudiju, ali da nikome nije rekao ništa loše i da nije trebalo da bude isključen u Đenovi.

Siniša Mihajlović ima po dve pobede i poraza otkako je seo na klupu Katanije.

Srpski stručnjak poslednjih pet minuta nedeljnog neuspeha na gostovanju Đenovi nije gledao sa klupe, jer ga je sudija Roberto Roseti isključio.

Nije to bilo jedino isključenje na utakmici, jer je igrač Katanije Đuzepe Belući već u 28. minutu dobio drugi žuti karton, pa je takvu prednost Đenova materijalizovala sa dva gola - 2:0.

"Istina je da sam se naljutio zbog jednog prekršaja koji nam nije bio dosuđen, ali nisam rekao ništa uvredljivo, pa mi nije jasno zašto sam isključen", rekao je Mihajlović.

"I sad verujem da sam imao pravo da se ljutim, jer nam nije dosuđen faul na Plazmatiju, a trenerima je dozvoljeno da na klupi reaguju ljutito", dodao je Mihajlović.

On ne želi da traži opravdanja za poraz.

"Dok smo igrali 11 protiv 11 nismo bili u podređenom položaju... Već u sredu ćemo imati priliku da se u Kupu revanširamo Đenovi", zaključio je Siniša Mihajlović.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Miha se ne sali sa svojom ekipom  Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy
kao trener bolonje samo je znao za x , a sad ne zna kako to izgleda, ili pobeda ili poraz  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Mihajlović: Očekivao sam više zvižduka!

Siniša Mihajlović i njegova Katanija kući se sa gostovanja u Đenovi vraćaju sa važnim bodom, a Miha je opet imao "emotivno" gostovanje, jer je na "Marasiju", kao igrač, proveo četiri godine.

- Iskreno, očekivao sam mnogo više zvižduka nego aplauza. Ovako, nije bilo problema. U stvari, najgora je indiferentnost - rekao je Siniša, koji Kataniju vodi ka "luci spasa".

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Miha doveo Maksija...

Bivši fudbaler Barsleone Maksi Lopes potpisao je u sredu četvorogodišnji ugovor sa italijanskim prvoligašem Katanijom i on je prvo pojačanje tima kojeg vodi Sinša Mihajlović u zimskom prelaznom roku.

Lopes (25) je karijeru počeo u River Plati 2001. godine, a 2005. je prešao u Barselonu. U narednih godinu dana za katalonski klub je odigrao samo 13 utakmica, pa je 2006. pozajmljen Majorki.

U leto 2007. godne prešao je u Moskvu, gde je za dve godine odigrao 22 utakmice i postigao devet golova, a proteklu sezonu proveo je na pozajmici u brazilskom Gremiju.

Dolaskom Lopesa, Mihajlović će znatno pojačati napad, jer je Argentinac u Brazilu igrao veoma dobro i u 24 utakmice postigao je 11 golova.

Kataniji do kraja sezone predstoji teška borba za opstanak, jer se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu u Seriji A.

(Tanjug/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Hm..Maksi.

Pa dobro.
Nije neki golgeter(mada nikad se nezna),al ima jebenu dobru osobinu,kada udje u igru uvijek stvara pometnju,moze da posluzi.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Siniša uveren u trijumf nad Parmom

Trener Katanije samouvereno je najavio nedeljni duel protiv Parme u kome su njegovoj ekipi bodovi preko potrebni u borbi za izlazak iz opasne zone.

Iako je Katanija i dalje u nezavidnoj poziciji na tabeli, Siniša Mihajlović veruje da njegova ekipa može do tri boda protiv Parme.

''Parma ima problema sa povredama i prolazi kroz težak period. Bez obzira na sve, mogu da nam naprave dosta problema. Nadam se da će nam naši navijači pomoći, ali u svakom slučaju uveren sam da ćemo ostvariti pobedu'', ne sumnja u trijumf svog tima Mihajlović.

Trener Katanije je i optimista u pogledu konačnog plasmana svoje ekipe na kraju sezone u Seriji A.

''Tačno je da smo i dalje u zoni ispadanja, ali verujem da se tu nećemo nalaziti na kraju sezone'', izjavio je Mihajlović.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Miha kao maljem, "slonovi" pregazili Parmu

Sjajna partija Katanije, koja je lako dobila Parmu. Mihajlovićev tim iskoračio, makar za 24 časa iz zone ispadanja.

Mihajlović je u meč ušao ofanzivno, u 4 – 3 – 3 formaciji i to mu se isplatilo već u uvodnih 15 minuta. Posle par opasnih napada Maskara je nakon kornera neometan sa nekoliko metara glavom matirao Mirantea.

Isti igrač je možda mogao da prelomi pitanje pobednika. Naime, Maskara je sredinom prvog dela promašio penal.

Do kraja prvog dela nekoliko opasnih akcija Sicilijanaca, Mirante na mukama, na kraju „slonovi“ su propustili sve da reše u prvom poluvremenu.

Ista slika i u nastavku, Katanija bolja, ali nikako da dotuče rivala. Martinez je imao odličnu priliku, ali ga je Mirante hipnotisao.

Tek 15 – tak minuta pre kraja, Anduhar je intervenisao nakon sjajnog udarca Amoruza. Ipak, Katanija u jednom od narednih napada preko Martineza uspeva da stigne do ubedljive prednosti.

Nakon toga se Parma predala pa je Katanija postigla još jedan gol, golgeterski post je prekinuo Japanac Morimoto.

Ovom pobedom, trećom, od kada je Siniša na klupi, Katanija je stigla do kote 20, i izjednačila se sa Bolonjom, koja ima meč manje.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
gazi Miha  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:07:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.