Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60791 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
Citat
u kakvim uslovima ce da robija, to je diskutabilno

у истим условима у каквим сви богаташи или њихова родбина робијају на целој планети...сигурно неће делити затворску собу са још 20 прљавих и смрдљивих гајгера који су крали јаја и шунку или неког избоцкали испред сеоске кафане Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
Mogu samo da kazem da je pinkovic posle ovoga porastao u mojim ocima kao roditelj.
Realno gledajuci, svaki drugi slepac zaposlen u pinku bi za dvesta - trista hiljada evrica pristao da "odradi" te tri - cetiri godine zatvora.
Ovako je - skrivio si - robijaj.
Ako je onaj ziljavi karic dobio kucni pritvor ovaj nece vise od cetiri godine u najgorem slucaju.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mrzi me sve da citam ali vidim da ovde ima ljudi koji se drogiraju ili su kupili dozvole ili nikad nisu ni polagali
mesanja baba i zaba to jest poredjenja autoputa i puta u naseljenom mestu mislim stvarno
ovde ima jedna bitna i najvaznija stvar vozio je najmanje 60 km/h preko ogranicenja i tu se svaka diskusija zavrsava
kriv je

to ti je kao sa alkoholom cim ti je prisutan u krvi prilikom nesrece kriv se bez obzira na bilo sta
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 09:12:20 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Jel ima nekih novih dokaza/cinjenica da ne vrtim celu temu?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

Aleksandar Mitrović (20), vozeći brže od 100 kilometara na sat, naleteo na Andreu Bojanić (17), koja je prelazila Ustaničku ulicu

BEOGRAD - Zgazio devojku, pa pobegao!
Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, pregazio je preksinoć oko 23.30 Andreu Bojanić (17) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici u Beogradu! Od zadobijenih povreda Andrea je izdahnula na licu mesta, a vozaču je, posle saslušanja u policiji, određeno zadržavanje do 48 sati.

- Mitrović je vozio BMW X6 i velikom brzinom je išao niz Ustaničku ulicu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra. Kad je došao do pešačkog prelaza, gde postoji i semafor, pojavila se devojka, koja je prelazila ulicu. Automobil je naleteo na Andreu, koja je od siline udarca odletela čak 30 metara - kazao je naš izvor iz istrage.

Nakon udarca Aleksandar se nije zaustavio, već je, ne smanjujući brzinu, produžio ka Dušanovcu!

- Aleksandar je vozio još kilometar i tek onda se zaustavio. Prema našim saznanjima, odmah je pozvao oca i ispričao šta se desilo, a tek dva i po sata posle nesreće došao je u beogradsku policiju u prisustvu advokata i oca Željka, koji je u četvrtak oko 22.30 doputovao iz Londona.

Videlo se da je dečko izbezumljen i u šoku. Nije bio bahat i sarađivao je s policajcima. Odmah mu je urađen alko-test, kojim je utvrđeno da mladić nije bio pijan. Urađena mu je i analiza krvi i utvrđeno je da nije bio ni pod dejstvom narkotika - kaže naš izvor.

Očevici tragedije kažu da je devojka prelazila ulicu na pešačkom prelazu, a prema našim saznanjima, Mitrović je prošao kroz crveno svetlo.
- BMW se iznenada pojavio, jednostavno se sjurio niz Ustaničku ulicu! Mislim da je išao oko 100 kilometara na sat, iako je u toj ulici ograničenje 40 kilometra na sat. Devojka nije imala nikakve šanse da ga izbegne - kaže očevidac.

Naš sagovornik dodaje da se iznenada čuo jak udarac i vrisak.
- Odmah sam pogledao kroz izlog svoje radnje i video patike koje padaju na pešački prelaz! Izašao sam i video devojku, čija je glava bila bukvalno unakažena! Krv je tekla ulicom. Nikad neću zaboraviti taj prizor - rekao je radnik iz obližnje prodavnice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung SGH-E590
Ceo tekst isti kao i svi drugi procitani i samo su dodali jednu recenicu zbog naslova "a prema našim saznanjima, Mitrović je prošao kroz crveno svetlo." Glupi kurir. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Pola informacija izaslo. Hm...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
Kakva simbolika zemlje Srbije:
mali, bahati tatin sinčić, čiji tata je "svoj prvi milion" zaradio u teskim vremenima na grbači naroda,
dolazi iz Londona (jer tamo ne može tako da se ponaša) u Beograd da turiranjem svoje besne mašine i vožnjom
kao da je na reliju pokuša da produži svoj zakržljali polni organ, ubijajući tom svojom bahatošću mladu, prelepu devojku,
vukovca jedne od najtežih škola, poliglotu... koja bi trebalo da bude budućnost ove jadne države, a ne on i njegov tata.

Brzi, lepi,elegantni
 neodoljivi, sarmantni
 pobeda im svaka znaci
 dezurni su osvajaci

Jer pevacice, balerine
 mnoge druge cure fine
 pa glumice, manekenke
 to su za nih samo zenke
 i lak su plen

Napadaju, koce, trube
 gume skripe, usne ljube
 maloletnu, punoletnu
 svaku curu koju sretnu
 poljube bar

Ref.
 On je prazan, on je glup
 al' auto vozi skup
 stereo i air-condition mogu sve
 on i njegov BMW

Nema nigde zive duse
 sedista se lako ruse
 kad s kolima stekne dragu
 onda ima konjsku snagu

(Bora Đorđević)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
I da , skoro sam malo duze boravio u BG-u i mogu reci da je  sto se tice neke saobracajne kulture i postovanje saobracajnih propisa jena velika nula.  Smile  Ne postovanje pravila, preticanje, prebrza voznja , bahatost vozaca i non-stop sirena, kao da su rodjeni sa sirenom ne znam kako bi vozili da kojim slucajem nema ugradjena u automobilu..ma kastrofa najblaze receno, zato me i ne cudi kad ovako nesto procitam.. Smile

sirena je jako korisna stvar. ajde ti meni reci sta ja da radim kad lik krene da se prestrojava u moju traku jer me ne vidi u slepoj tacki; da ga pustim da nas skrene obojicu pa ko zna gde zavrsimo? ili kada se isparkirava u rikverc pa opet ne vidi, najbolje da ga udarim jel? kriv je po defaultu. svirnes, manes u fazon 'nista licno tebra - zebra samo ne bih da se jebavam sa tobom po osiguravajucim kucama' i to je to. plus sirena ima vaspitnu funkciju koja sugerise drugim vozacima da isprave greske koje prave u voznji. nekad ni sirena ne pomaze. pre metar dana stadoh iz koNbija na parkingu Rodica, kad umesto da uparkira, krenuo lik u rikverc, ja na sirenu, dzaba, pras u mene. izlazi maleni debilko '94 godiste dobio trajnu dozvolu u februaru. 'nesto sam se zamislio..' kaze on.

inace, u pravu si da je vozacka nekultura u nas Srba na najvisem nivou. u Srbina uslovno zeleno kad skreces u desno znaci da kad ti prolazis kolima, svi pesaci i biciklisti treba da sacekaju da ti prodjes iako je njima cisto zeleno.
o nabijanju u rep i ablendovanju na autoputu u fazonu 'skloni se zar ne vidis da ja idem 200 a ti samo 130' da i ne pricam. to rade i u jurija gagarina primetio sam. naravno, samo se nasmejem i kazem, 'evo sa'cu odma da se sklonim sacekaj jos samo malo...' Smile u italiji mi nijednom niko nije ablendovao ili svirao da se sklonim iako su isli dzipovi od 3000+ kubika koji su mogli da povezu moj ceo auto i opet jure 200 po auto-putu. uvek uredno sacekaju da se sam sklonim. Srbija...zato smo tu gde jesmo. Na dnu!
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
najjače je kada senior mitrović kaže za svog juniora, da mu je on najsvetlija tačka njegove porodice.
kakvi li su jebote ovi drugi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.