Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Olje Beckovic diluje drogu ....  (Pročitano 48609 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Sad ekipa Kurira nacepana belim,u polupijanom stanju,slavi,rešili su jedan ozbiljan slučaj dilovanja droge. Smile

Нису они ништа решили то је радила полиција они су само обавестили јавност. Лепо је да знамо ко покушава да нам соли мозак из недеље у недељу. Сад нек мало батали васпитавање нације и нек се посвети васпитавању свог детета да мали не би временом завршио недај боже на неким озбиљнијим наркотицима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Sad ekipa Kurira nacepana belim,u polupijanom stanju,slavi,rešili su jedan ozbiljan slučaj dilovanja droge. Smile

Нису они ништа решили то је радила полиција они су само обавестили јавност. Лепо је да знамо ко покушава да нам соли мозак из недеље у недељу. Сад нек мало батали васпитавање нације и нек се посвети васпитавању свог детета да мали не би временом завршио недај боже на неким озбиљнијим наркотицима.
Čekaj,jel to znači da ako su joj sinu našli travu da ona laže u emisijama,ja tu ne vidim nikakvu vezu,ili misliš da ona kao nije podobna da kritikuje,istina je istina,bez obzira ko je izgovara. Smile

Kod mene u kraju pop igra fudbal u školskom dvorištu,a sin puši travu iza crkve he,he,he  Živa istina,to je bilo pre više od 10 godina,taj je sad član jedne od naših najpoznatijih hip-hop grupa. Smile

I drugo,kažeš da je kurir to samo objavio,e,sad,kako je kurir došao do toga,a,mogao je da dođe samo uz dojavu iz policije,i maloletnim licima ne sme ime da se objavi,to nema veze sa kurirom,niti sa Bećkovićkinim sinom,jednostavno,uzmi novine,bilo koje,okreni na hroniku,i videćeš da,kad su u pitanju maloletna lica,uvek stoje inicijali,a nigde puno ime,stavlja se puno ime samo kad je maloletno lice žrtva dela,a ne počinioc,to je zakon,a to je kurir,ne prekršio,nego se posrao po zakonu.Ako mali dobija krivičnu prijavu zbog 7 grama trave,i ovi treba da dobiju prijavu,jer je to pošteno,ako dete od 15 godina može da odgovara za svoja dela,pa valjda i matori magarci moraju da snose odgovornost za svoja dela.I to bi ih tužio i privatno,i to za opasnu cifru,jer kod ovakve vesti oni ne mogu da demantuju,ispravke nema,za to mora da se odgovara.

I da je mali ubio nekoga ime ne sme javno da mu se objavljuje. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па ја нисам ни рекао да ''курир'' не треба да одговара. Мислим да ме ниси пажљиво пратио од почетка. Нисам ја рекао да она лаже у својим емсијама (мада не искључујем ни ту могућност али то је нека друга тема) већ да износи туђи прљав веш и тиме се наслађује. Е сад су се окренула муда јарцу па је ловац постао ловина. У новинарству одавно нема етике тако да је ово сасвим нормално. А ''курир'' нека одговара за кршење закона ја са тиме немам никакав проблем. Само је лепо да се зна ко нам то соли мозак годинама говорећи нам шта је исправно а шта не, притом надам се да нема потребе да полемишемо око тога колико је она пристрасна и страначки обојена што један новинар свакако не би требало да јесте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Čekaj,jel to znači da ako su joj sinu našli travu da ona laže u emisijama

niko nije ni rekao da laze...ona "moralise" i "poducava"....sad to vise nece moci da radi...mislim,moci ce ali ce biti ismejana na svakom koraku
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
Nokia E - 52
Nedeljama je ta OLja sprecavala mnoge da iznesu misljenja koja se njoj ne svidjaju . . .  njena zelja da po necijem nalogu obrazuje naciju nece biti ostvarena  . . .  nadam se da ce ostaviti posao kojim se bavi i mnogo vise posveti detetu . . .    Smile

« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 22:38:42 od ZdravkoNS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Inace ode dete u PM  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
Nokia E - 52
Bas tako  . . .  nije njoj sada lako  . . . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
1.Qrir je djubretarski list koji je nebrojeno puta prekrisso novinarske kodekse i kriviccni zakonik RS.
2.Maloletnim prestupnicima zabranjeno je otkrivati identitet, ssto je pominjanjem njegove majke uccinjeno.
3.O eventualnoj krivici maloletnog L.V. odluccuje nadlezzan sud, a ne Qrir i forumi.
4.Qrir je, kao i svaki medij, duzzan da svakog osumnjiccenog tretira kao nevinog dok sud ne dokazze suprotno.

Toliko o ccinjenicama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Citat
Čekaj,jel to znači da ako su joj sinu našli travu da ona laže u emisijama

niko nije ni rekao da laze...ona "moralise" i "poducava"....sad to vise nece moci da radi...mislim,moci ce ali ce biti ismejana na svakom koraku
Iskreno,ja nisam primetio da deli moralne lekcije,ali zaista,njene emisije se bave problemima ali nikad nisam čuo da je nekome delila savete tog tipa.Sad,jeste ona u emisijama malo bahata,i ono spuštanje slušalice,to deluje arogantno,ali ni to nije deljenje moralnih packi,pogotovo što joj se javljaju svakakvi ostrašćeni čobani. Smile

Meni lično smeta što su joj emisije DS-ovo glasilo,znači,DS ne želi da kritikuje u emisijama,u redu je što kritikuje sve druge,ali treba i po DS-u i po G17 da malo udari,da napravi neki balans u kritici,ali to ponovo nije moralisanje,to je nešto sasvim drugo.

A Kurir radi sasvim suprotno,sere po DS -u i G17 a ostale stranke,opozicione,su bezgrešne,ma nemoj. Smile Smile Smile

Ne mogu da ukapiram vezu između duvanja njenog sina i njenih emisija.To bih voleo da mi neko objasni???

Znači,ona ne treba da ima emisiju jer joj dete duva,nije kompetentna da kritikuje,koja glupost.Prava kritika je uvek dobrodošla,pa nema veze od koga dolazi,ako je opravdana. Smile Sad,može da se kaže da je licemerno kritikovati u vezi nečega ako ti to isto radiš,ali javni nastup nema veze sa privatnim životom,ona naprimer može preko emisije da poručuje da je pušenje štetno,a da sama puši,ali poruka njenih emisija je ispravna ,a to što privatno radi,njena lična stvar. Smile

Pa koliko je mrze,da joj mali igra fudbal,bilo bi ,mama ga ubacila,i glup je čim igra fudbal. Smile

Nije ni malom lako,seru po njemu ni krivom ni dužnom. Smile Duva,šta vas sve boli qrac što on duva,ne mogu da shvatim. Smile To nije društveni,nego njegov lični problem,ustvari,jeste društveni,ali mali je tu žrtva jer usrana policija ne rade svoj posao pa je u deci dostupna droga. Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
2.Maloletnim prestupnicima zabranjeno je otkrivati identitet, ssto je pominjanjem njegove majke uccinjeno.
3.O eventualnoj krivici maloletnog L.V. odluccuje nadlezzan sud, a ne Qrir i forumi.
4.Qrir je, kao i svaki medij, duzzan da svakog osumnjiccenog tretira kao nevinog dok sud ne dokazze suprotno.
Ali to je Kurir...Reci ovo za kurir je ko da kazes macki - e nemoj da budes macka... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.