Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Olje Beckovic diluje drogu ....  (Pročitano 48549 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
@diletant
15 grama bilo koje droge (pa i vutre) je ozbiljna kolicina ako uzmemo u obzir da gram hibrida kosta 600 din a on od 15 grama moze da zaradi ozbiljan novac tj. da preproda 15-orici musterija...

a sta ako je bio skank?  150 evra gudre je imao kod sebe da da

EDIT: stvarno mislis da klinci od 15 dog ne mogu da budu dileri i da to ima samo u americkim filmovima ?
Ozbiljan novac 150 evra jooooooooj. Smile Smile Smile

U kojoj mi onda bedi živimo kad je 150 evra ozbiljan novac,evo,uzdrmao je monetarni sistem. Smile

I barataš terminima skank,vutra bato,ovo,ono i šta je tebi onda čudno 15 grama,jesi nekada video 15 grama,ako jesi,onda ćuti,družiš se sa opasnim narko dilerima,ako nisi,ponovo ćuti jer ne znaš koliko je to smešna količina.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
mob
Alcatel 258
то је смешна количина, то код њега није могло вредети више од 70-80 еура, што и нису неке паре.
А 15 грама се попуши и свакој улици за један дан, е сад долазимо до тога да је вутра скоро легална, јел сви ваљају, свако има шему, свако има ортака од ортака, свако има 2 броја у фону од којих може да се "заврши" за 5 минута шта хоћеш.
да бацим мржњу на тему, иако је он син Оље Бећковић ја њега не сматрам ни ружним ни тужнијим због оног што је урадио, треба да му се суди по закону и то је то. Е сад ако је Оља могла да износи прљав веш разних људи на тв, са све циничним осмехом, подсмевањем и зајебавањем унесрећених људи, и слично. Ово је пример напада на слободу медија од фашистичке машинерије Б92, не заборавите и Урош Мишић је син од двоје људи, па се његово име и име њих провлачило кроз све новине, зашто се тад они нису жалили. Само повуците паралелу. Ево Џеј има проблема са наркотицима, зашто то пише у новинама? па и он има 10 људи који га воле и које боли његов проблем. Ја би то на дневнику приказивао, пре временске прогнозе, да се мало стиша та њена недојебаност.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Е сад ако је Оља могла да износи прљав веш разних људи на тв, са све циничним осмехом, подсмевањем и зајебавањем унесрећених људи, и слично

kad i gde je to Olja uradila?

Citat
не заборавите и Урош Мишић је син од двоје људи, па се његово име и име њих провлачило кроз све новине, зашто се тад они нису жалили

za sta da se zale?
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 16:45:30 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Evo citam...I,stvarno velike gluposti...
Napadaju Olju tako sto pisu vesti da joj je sin narkodiler i da ima kuci 15 grama trave,ili cega god...
debilizmi...
Niti ja preterano podrzavam Beckovicku,glupa je ko konj,ali stvarno klosarskiji potez nisam video ko zna odkad0
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Komandir beogradske policijske stanice Stari grad Željko Perošević izjavio je Tanjugu u subotu da je protiv maloletnog sina Olje Bećković podneta krivična prijava, pošto je utvrđeno da je posedovao marihuanu.

Perošević je objasnio da je sin Bećkovićeve, Luka Višnjić, sa dvojicom maloletnih lica, priveden u tu policijsku stanicu 14. juna, zbog posedovanja 7,25 grama marihuane, a za koju je izjavio da je njegova.

Na saslušanju, kasnije tog dana, a kojem je, prema Peroševićevim rečima, prisustvovala i Bećkovićeva, njen sin je priznao da je marihuana bila njegova, posle čega je protiv njega podneta krivična prijava Prvom opštinskom sudu.

Marihuana mu je prethodno oduzeta i poslata na veštačenje, objasnio je Perošević, posle koje je dobijena potvrda da se radi o opojnoj drogi.

"Kada je izvršeno veštačenje i utvrđeno da se radi o opojnoj drogi - marihuani, pozivaju se roditelji, u ovom slučaju njegova majka Olja, i u prisustvu advokata, tužioca, saslušava se, gde on priznaje da je to njegovo", rekao je Perošević.

On je kazao da je Bećkovićeva na saslušanju bila korektna i da nije, kako su to pisali pojedini mediji, pretila.

"Od mojih kolega koji su prisustvovali saslušanju dobio sam informacije da je ona (Bećkovićeva) bila izuzetno korektna, svesna da je on (njen sin) napravio problem i da je imala izuzetnu saradnju sa kolegama. Nije nikome pretila iz policijske stanice Stari grad", rekao je Perošević.

Dnevni list "Kurir" je prethodnih dana objavljivao tekstove u kojima se navodi da je 15-godišnji učenik osmog razreda L.V, sin Olje Bećković, autorke i voditeljke emisije "Utisak nedelje" na Televiziji B92, "priveden u stanicu policije u Beogradu, jer je kod njega pronađeno oko 15 grama marihuane".

Bećkovićeva je na to reagovala pismom javnosti u kome je navela da je notorna laž da je njen sin narkodiler, kako to tvrdi list "Kurir", već da je istina da je njen sin sa još nekoliko dečaka u dvorištu pored škole pušio marihuanu.

Pisanje tog lista osudili su Televizija B92, Nezavisno udruženje novinara, Udruženje novinara Srbije, misija OEBS-a u Srbiji, a Ministarstvo kulture je protiv tih dnevnih novina podnelo prekršajnu prijavu.

"Kurir" je saopštio da je namera bila da se "srpskoj javnosti skrene pažnja na problem narkomanije među školskom decom".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
7 ipo grama,jos gore
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
7 ipo grama,jos gore
Ma jok,to je ozbiljna količina he,he,he

Šljam iz Kurira,zbog čega su digli frku  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Није шија него врат.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Sad ekipa Kurira nacepana belim,u polupijanom stanju,slavi,rešili su jedan ozbiljan slučaj dilovanja droge. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
Sad ekipa Kurira nacepana belim,u polupijanom stanju,slavi,rešili su jedan ozbiljan slučaj dilovanja droge. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.