Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Olje Beckovic diluje drogu ....  (Pročitano 48666 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Zar bi direktor privatne skole trebalo da ga ostavi u skoli , pa da drugi roditelji ispisu svoju decu ?

ne znam da li je privatna ili ne, ali je pod istim rezimom kao i drzavna.

To je privatna gimnazija Rudjer Boskovic i nije pod istim rezimom kao i drzavna jer se upisuje na osnovu ugovora , a ne na osnovu prijemnog ispita . Ako je direktor prekrsio odredbe ugovora neka ga tuze .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Игноришите будалу, ухапсили су му дилера па кризира.
Hahaha
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
To je privatna gimnazija Rudjer Boskovic i nije pod istim rezimom kao i drzavna jer se upisuje na osnovu ugovora , a ne na osnovu prijemnog ispita . Ako je direktor prekrsio odredbe ugovora neka ga tuze .

ma nemoj mi pricati  Smile a jer mi ovde pricamo o tome kako se neko upisuje u skolu ili o tome koja je odgovornost direktora? svaka skola mora da bude akreditovana kod ministarstva prosvete i u tome je sustina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Klićo Olja ti je poručila da je više ne braniš,od sad se brani ćutanjem,kaže,više joj se isplati. Smile

Samo izazivaš revolt i daješ na značaju ovoj temi koja je totalno nebitna i prenaduvana. Smile

Niti je kurir zbog ovoga za zatvaranje(kurir je za zatvaranje zbog naručenih članaka i ekipi ološa koja rukovodi kurirom), niti je mali narko diler,svi to znate,i kad čitam postove gde ga pominju kao narko dilera pomislim da postove pišu žene od 55 godina koje su za postojanje trave čule prošle godine i misle da se sa travom bode u venu,a garantujem da svi imaju bar po jednog druga koji duva ili su bar jednom duvali u životu. Smile Da se ne lažemo.
I znate da je 15 grama trave smešna količina, i da ima da se kupi u svakom kraju,i da svaki klinac njegovog uzrasta može da kupi tu količinu kad hoće,totalno mu je dostupno.To je problem,a ne klinca zaviti u crno totalno bespotrebno i staviti mu epitet dilera.To je pogrešno.Mada je mali sad verovatno popio lekciju za sva vremena,tako da veruejm da mu trava neće skoro pasti na pamet,eto makar neka pozitivna stvar iz svega ovoga.

I on je bukvalno klinac,njemu nijedan diler ne bi dao da prodaje drogu za njega,to nema šanse da je istina,to ima samo u Američkim filmovima. Smile

Na drugu stranu šabani sa B92 idu u obračun sa kurirom umesto da sad pošalju onu Brankicu da sad malo istraži zašto je droga dostupna deci,neka javno iznese,ako sme,imena dilera,u kojim krajevima deluju,neka malo istraži tu problematiku,to lako može da se sazna,a i bilo bi materijala za nekoliko serijala,ali  to ne sme,ili je ne interesuje,mada bi pre rekao da ne sme.Ona je insajder u nečijoj guzici,inače bi istraživala goruće probleme,a ne po narudžbi. Smile Smile Smile

Tako da se ne zna ko je gori,da li Kurvar ili B92.Šljam tamo ,šljam vamo,samo zamagljuju istinu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ma nemoj mi pricati  Smile a jer mi ovde pricamo o tome kako se neko upisuje u skolu ili o tome koja je odgovornost direktora? svaka skola mora da bude akreditovana kod ministarstva prosvete i u tome je sustina

Sustina je u tome da ti volis da seres !

Kad se akredituje skolska ustanova akredituje se program , prostorije itd , a ne uslovi ispisa i upisa koje u slucaju privatnih odredjuje sama ustanova .

Olja lepo kaze da je pre samo 15 dana potpisala ugovor  Smile sta u njemu pise znaju valjda ona i direktor .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Kad se akredituje skolska ustanova akredituje se program , prostorije itd , a ne uslovi ispisa i upisa koje u slucaju privatnih odredjuje sama ustanova .

Olja lepo kaze da je pre samo 15 dana potpisala ugovor  Smile sta u njemu pise znaju valjda ona i direktor .

ma nemoj da pricas, stvarno se akredituje program? evo ja to nisam znao  Smile

Citat
Tako da se ne zna ko je gori,da li Kurvar ili B92.Šljam tamo ,šljam vamo,samo zamagljuju istinu. Smile Smile Smile

da kurir i b92 su isto  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
Moj sin nije diler narkotika!

BEOGRAD - Novinarka i autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković saopštila je da list "Kurir" danima vodi besomučnu hajku protiv nje i da žigoše njenog maloletnog sina proglašavajući ga narkodilerom.
"Da je moje dete narkodiler, notorna je ljudožderska laž. Istina
je da je moj sin sa još nekoliko dečaka u dvorištu pored škole pušio marihuanu", navela je ona i dodala da su dečaci posle prijave stanara privedeni u policijsku stanicu Stari grad gde su saslušani, a o svemu postoji zapisnik sa iskazima i količini zaplenjene marihuane.
"Sve što je upisano u zvanični dokument, bilo bi dovoljno da se uzbuni zdrav razum, ali ne i "Kurir". Njima je trebalo mnogo više. Pozivajući se na izvore iz ove policijske stanice, list je objavio spisak laži. Nemam tu pamet da razumem zašto su ljudi iz MUP Stari grad poštedeli javnost istine skrivajući zapisnik koji demantuje sve objavljene navode", navela je Bećkovićeva.
Ističe da njen sin nikome nije učinio nikakvo zlo i da je, sve što je uradio, uradio sebi, a da su ostalo uradili njemu.
Novinarka navodi da je rukovodstvo gimnazije "Ruđer Bošković" poverovalo "Kuriru" i da ju je istog jutra direktor te škole obavestio da zbog zaštite ugleda škole treba da ponište ugovor.
"Ispisali su ga, sedam dana pošto su ga upisali. Da li se to kaže: otpisali su ga... Jedino što je otpisano je da ću ikada saznati istinu o tome šta je pozadina ovog zločina, ko je smislio da me kazni kažnjavajući mog sina i kakav otkup traži", navela je Bećkovićeva.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hahahaha, ljudožderska laž.  Smile
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
da kurir i b92 su isto

nije isto...b92 je deset puta gori Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia e71
@diletant
15 grama bilo koje droge (pa i vutre) je ozbiljna kolicina ako uzmemo u obzir da gram hibrida kosta 600 din a on od 15 grama moze da zaradi ozbiljan novac tj. da preproda 15-orici musterija...

a sta ako je bio skank?  150 evra gudre je imao kod sebe da da

EDIT: stvarno mislis da klinci od 15 dog ne mogu da budu dileri i da to ima samo u americkim filmovima ?
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 10:51:39 od milos5805 »
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.