Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Силоватеље и педофиле треба кастрирати!  (Pročitano 2043 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Zašto bi ovo radili kad možemo lepo smrtnu kaznu da vratimo...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ljudi nikako da shvate.. silovanje je vise cin nasilja..nego seksualni cin...
vecina pocinitelja takvih delikta .. vec su odavno  poznati nasilnici..
nasilnici koji putem nasilja dolaze do vecine stvari u zivotu....
i daleko od toga da vecina njih nema sta da jebe pa idu naokolo i siluju  Smile

vecina takvih koji nemaju sta da jebu...rijetko kad siluju...
to su asocijalne osobe...zarobljene u svom nekom svetu..i sve sto im se desava -desava se u njihovoj glavi...
po prirodi su to plasljive osobe...koje nemaju hrabrosti ni da pridju djevojci
a kamoli da je siluju.....

i na 10 pocinjenih seksualnih delikta...dodje jedan takav... koji siluje zbog toga sto nema sta da jebe... Smile

a siledzije...to je vec druga prica....kako vec rekoh...oni ne siluju zbog nejebice....nego zbog nasilja...

i sta ces ti da postignes kastracijom takvog jednog nasilnika...nista...
lijeka za nasilnistvo -nema...
sem metka -naravno  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 33-10
Zašto bi ovo radili kad možemo lepo smrtnu kaznu da vratimo...

Nije "evropski", a mi "idemo u evrpu"  Smile

Za sada bi ovo valjalo uraditi kako bi zaštitili decu i žene od bolesnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
rade to i u danskoj i u svedskoj..s pedofilima....
i za pedofile je to popriilicno dobro resenje..ako vec nemamo smrtnu kaznu....

a za siledzije..to nije nikakvo resenje..ucinkovitiji je udarac pete od cizme u par prsljenova...ili drskom ili cjevurom od pistolja...
i vecina povratnika u (ne)djelo... tako i zavrsi...

a kako je vec poznato da pocesto i obicni ljudi sa nekom erektivnom disfunkcijom...ili on koji su skloni preranoj ejakulaciji da znaju da iskale bijes na zeni ili djevojci...
i ako sagledas to sve...jasno ti je da neka kastracija pomenutih..siledzija i pedofila...
nije garancija da nece nekoga zlostavljati....

mislim da je i za pedofile i siledzije jedino resenje...
jedan metak ispaljen u glavu...poremecenu... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2015, 13:14:45 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mislim da je i za pedofile i siledzije jedino resenje...
jedan metak ispaljen u glavu...poremecenu... Smile

Smile

To važi za sve ili za neke toše to ne važi.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Avg 2015, 21:36:12
  Zanimljivo je da su ovu metodu prvo primenili na homoseksualcima.

Da interesantna koincidencija...

Prvo su bili bilesnici koje su terali ili na robiju ili na kastraciju a danas ne da nije bolest za nih već je to afirmativno. A to je bilo pre 50 godina koliko je nekom trebalo da stvori ovakvu atmosferu u društvu. Ne smem ni da pomislim da li će isti slučaj biti sa pesofilima.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
pogledas englesku i sve ti je jasno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
pogledas englesku i sve ti je jasno...

Na njih sam konkretno mislio, oni su mi reper za većinu dešavanja.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Neću da vam se miješam u temu jer su 97 % pedofila su heteroseksualni. Pa nije lijepo da vam kvarim srednjevjekovna razmišljanja.

Ali morao sam da reagujem iz razloga što kada nekog kastrirate to je kao da odsječete neki organ te time ugrožavate životne funkcije iste osobe. Znači radi se o nehumanom postupku.

Postoje i druga riješenja koja se primjenjuju u civilizovanom svijetu. Na vama ostaje da to istražite ja se odjavljujem sa vaše teme. Mahanje!  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Neću da vam se miješam u temu jer su 97 % pedofila su heteroseksualni. Pa nije lijepo da vam kvarim srednjevjekovna razmišljanja.

Ali morao sam da reagujem iz razloga što kada nekog kastrirate to je kao da odsječete neki organ te time ugrožavate životne funkcije iste osobe. Znači radi se o nehumanom postupku.

Postoje i druga riješenja koja se primjenjuju u civilizovanom svijetu. Na vama ostaje da to istražite ja se odjavljujem sa vaše teme. Mahanje!  Smile
Metak u glavu, i manje i pedofila i pedera. Ili ih sve zatvorimo u gej kafic, i zapalimo ko Vikinzi sto su Katolike. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Palm 
Кастрација и много страшније  казне су примењиване вековима и миленијумима.То није искоренило разне злочине, те бруталне казне нису уопште биле ефикасне.

Руља увек тражи што бруталније и страшније казне да би задовољила своју крвожедност.Организовано друштво не може почивати на крвожедности руље, већ на неким другим принципима.

Наше кривично законодавство и казнени систем имају солидне резултате у сузбијању силовања и сличних сексуалних деликата.По свим статистикама, Србија нема неки нарочито велики број ових кривичних дела, и ми смо прилично сигурна земља по том питању.Таболиди и слични медији преувеличавају заступљеност ових деликата и шире панику.Ништа не указује да постоји нека реална потреба да се нешто значајније мења у овој области.Затвор и друштвена осуда су довољна санкција.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Avg 2015, 15:12:17
СТРУЧЊАЦИ О КАЖЊАВАЊУ МАНИЈАКА: Силоватеље и педофиле треба кастрирати!

Сваке године у Србији се пријави четрдесетак силовања, а чак 30 се деси у Београду.

Овоме треба додати, кажу стручњаци, још десетак и више случајева који се не пријаве. Епидемија силовања као да је завладала Србијом, а манијаци не бирају жртве – децу, тинејџерке, бабе! Прошле године је сваке недеље Траума инцест центру пријављивано и девет ситуација инцеста! Према њиховим подацима, у чак 40 одсто случајева починилац сексуалног насиља над дететом је биолошки отац, док је у 53 одсто то очух, хранитељ, комшија, познаник… Силовања над немоћним жртвама дешавају се уз примену силе, претњи, уцена, психичког насиља, а многе жртве о томе још нису спремне да проговоре због страха да не буду жигосане.

Када се узме у обзир да се казне за силовање крећу од три до 15 година или најмање 10 ако су са смртном последицом, намеће се питање увођења хемијске кастрације као једне од казни висила над главог монструозних напасника. Хемијска кастрација је медицински третман ињекцијама који се понавља полугодишње и умањује сексуални нагон код силоватеља и педофила.

Београдски адвокат Ђорђе Мамула, који је заступао више жртвава силовања, каже да би надлежни органи морали да размисле да ли да у наше законодавство уведу хемијску кастрацију, али да претходно треба да се утврди каква су искуства других земаља које су је увеле.

– Своја мишљења би о томе морали да дају лекари, правници, психолози, социолози, психијатри. У случају да осуђеници добровољно пристану на хемијску кастрацију, било би неопходно да прођу психијатријско вештачење. На пример, ако је неко повратник и никако не може да сузбије свој болесни нагон за силовањем, он би могао да се добровољно подвргне хемијског кастрацији. Ја сам имао случајеве у којима су се силоватељи кајали, плакали и говорили да не могу против себе. Можда би у таквим случајевима хемијска кастрација спасла жртве манијака који се слободно шетају међу нама – каже Мамула.

Статистика показује да су међу жртвама често и ученице средње школе које наставници болесног ума уцењују на разне начине.

– Оне тешко проговарају о томе јер их је стид. Ти наставници су породични људи за које никад не бисте рекли да су спремни на нешто такво. Обично спопадају развијеније тинејџерке, које пипкају и терају на блудне радње. Оне се плаше да ће бити избачене из школе, па месецима трпе насиље – напомиње Мамула и истиче да је тешко је препознати сексуалног манијака.

Он наглашава да по изласку из затвора силоватељи морају да буду праћени како не би поновили крвично дело.

– Треба формирати њихов досије, али им забранити прилаз жртви. Такође треба радити на превенцији, родитељи треба да упозоре децу на опасности јер кад се доживи траума, буде касно – упозорава адвокат Мамула и наводи да је тек од 2005. силовање законите жене третира као кривично дело.

Проф. др Милан Милић, психијатар, каже да је силовање озбиљна траума високог степена и сигурно је да оставља дубок траг током целог живота.

– Време их само покрије. У зависности од особе која је претрпела такву врсту агресије, значајано је пољуљано поверење према супротном полу, чак иде до великог анимозитета. Такође, жртва силовања може да има поремећен доживљај себе и сопствене вредности у свакодневном животу – објашњава тај стручњак и додаје да се код силоватеља ретко кад ради о сексуалној фрустрацији, већ о испољавају агресије.

– Тако показују моћ и њихов однос према свету. То је њихов модел како се долази до сопствене вредности. Они љубав не могу да добију, већ је изнуђују, што је поремећена представа. Хемијска кастрација силоватеља свакако би утицала на силоватеље. Не би их нестало, али тако нешто озбиљно претеће по њих био би значајан сигнал да успоставе бољу контролу над својим поступцима – наводи он.

Осим Македоније, хемијска кастрација педофила на добровољној основи примењује се у Норвешкој, Шведској, Русији, Данској, Белгији, Швајцарској, Шпанији, Великој Британији, а ван Европе у Израелу и у неколико држава САД. У Пољској је хемијска кастрација обавезна за све који су силовали дете до 15 година или чланове своје породице, а обавезна је и у Луизијани. Пољска је 2009. постала прва земља ЕУ која је донела закон о обавезној хемијској кастрацији осуђених за силовање деце млађе од 15 година или рођака.

У земљама западне Европе које законски спроводе хемијску кастрацију на добровољној основи све је још у експерименталној фази. Прва истраживања, из Шведске и Данске, говоре о значајном паду броја поновљених дела силовања и педофилије, док се у Енглеској у једном специјалном затвору још посматрају осуђеници који су пристали на овај третман. У првој фази користе се антидепресиви како би смањили опсесивне сексуалне фантазије и помогли контроли сексуалних мисли. Друга фаза је много радикалнија: осуђеницима се дају антиандрогени лекови који смањују ниво тестостерона и изазивају импотенцију. Према искуствима из Енглеске, на другу фазу одлучује се мали број осуђеника, најпре због споредних ефеката ове хормонске терапије, раста груди, срчаних проблема и остеопорозе. Али и једни и други наводно тврде да у њиховим мислима и понашању долази до знатног смањења сексуалних преокупација, бар накратко.

Izvor http://www.pravda.rs/2015/08/09/strucnjaci-o-kaznjavanju-manijaka-silovatelje-i-pedofile-treba-kastrirati/

Ово су приче које нису ничим поткрепљене.Разне "НВО", "траума-центри","сигурне куће", шире панику и преувеличавају бројке и заступљеност инцеста, силовања, педофилије.То је и нормално, јер ове установе и удружења морају оправдати своје постојање, а најбоље је ако се преувеличавају размере сексуалних деликата.Тада најбоље капљу паре из државне касе, привлачи  се пажња и оправдава постојање ових удружења.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2015, 00:01:45 od milanb2014 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.