Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 19:58:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovanje  (Pročitano 11021 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i ne znam kako bih mogla da se zastitim od budala.
mislim,sve bi bilo mnogo lakse kada bi u licnoj karti ljudima pisalo pored krvne grupe i da je lud,ali nazalost...to nije nesto sto se uvijek primjeti na prvi pogled...
ali neki sprejcic...o da,ja sam za Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24

Bolesnike koji napadaju i siluju žene lično bih posipala katranom,perjem i nabila na kolac. Smile

Ovo je van pameti !  Smile
Sreca sto postoje zakoni i sto se ne sudi po obicajnom pravu, jer kakve bi jos grozote smislili ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slazem se da je dobro sto pojedinci ne uzimaju pravdu u svoje ruke,ali da budem iskrena ne vidim,bar sto se silovanja tice,da je u tom smislu pravda zadovoljena sa pravne strane.
kazne su,ponavljam,smijesne Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Magic Master, nisam mislila bukvalno. Smile  Mislila sam ustvari na neku strogu kaznu.
Van pameti je poštovati ove naše jadne zakone.
Koju bi kaznu ti odredio?

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Znas sta, Makishon. Meni je neprijatno razmisljati o nekakvim kaznama koje zasluzuju osobe pocinioci tog zlocina. Nisam tip koji voli o tom da masta.

Vase nezadovoljstva sadasnjim zakonom su sigurno opravdana, posto zlocinci izlaze iz zatvorara prerano , a cesto bivaju pusteni i uslovno, sto svakako nemaju pravo dobiti.
Ja bih te kazne za zlocin duplo povecao, tako da ne mogu lako doci do slobode, sto je sada slucaj. A pored toga u zatvoru moraju da rade neke teske fizicke poslove i da se posteno napate, a ne da ljencare u zatvoru. Uz to bih tu ukljucio neki vid psihijatrijske analize svakog pojedinca posebno, koji bi ukazivao iz kakve porodice poticu, kakve su prilike vladale u njihovim porodicama, da li su u djetinjstvu dozivljavali traume i slicno. Po tim profilima trebalo bi pokusati djelovati na prestupnike, prije svega da budu sto vise iskreni prema osobama koje ce sa da komuniciraju. Tako da bi zatvor dosao kao kazna za prestup, ali istovremeno i pomoc prestupniku da promjeni pogled na svijet u kom se nalazi.
Meni su kazne koje su bile predlagane na ovu temu izgledale kao ostra osveta za ucinjenu. Ne znam, meni je osveta uvijek zvucila nekako nastrana. Moram priznati da sam protiv osvetnickog raspolozenja koje se javlja. Najlakse je covijeka ubiti ili izmuciti ali koliko je to stvarno razumljivo i koliko to uopste ima smisla. Da li ce zrtva uzivati poistovjecujuci se sa zlocincem koji je izazvao patnju zrtve ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Znaš šta Magic Master, tražila sam od tebe da na osnovu zdravog razuma kažeš koja bi kazna po tebi bila primerena.

Imala sam debelih razloga za razmišljanje na ovu temu. Nisam ni ja tip osobe koja voli o tome da mašta, ne moraš da brineš toliko za mene.

Ne želim više da pričam o ovoj temi, toliko od mene, pozdrav.

« Poslednja izmena: 14. Mar 2006, 13:28:52 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ako sam ja nesto pogresno rekao, izvinjavam  se  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Magic Master,
vrlo interesantno pitanje na kraju tvog posta.ali prije nego sto sam odgovoris na to pitanje,ili neko od nas koji razgovaramo na ovu temu,mislim da bi lijepo bilo odgovoriti na par pitanja koja idu prije tvog.
da li si ikada bio zrtva nasilja?
ako nisi,a nadam se da nisi,mozes li makar i da naslutis sta osjeca takva osoba?
cudis se osveti.protivnik sam osvete,nemoj me pogresno shvatiti,ali se osveti cude ljudi koji su imali tu srecu u zivotu da ne budu zrtve.poenta je razumjeti i pomoci ljudima koji su prezivjeli zlostavljanje.a osvetnicko raspolozenje je prirodan nagon koji imaju zrtve.da li mozes to da razumijes?
jos jedna recenica u tvom postu mi je interesantna.rekao si da ti je neprijatno razmisljati o kaznama za takve ljude.zasto ti je neprijatno?zasto bi ikome bilo neprijatno razmisljati o ovome velikom i sveprisutnom problemu?ne razumijem.ravnodusan si?nije ti stalo?bas te briga?tebi se i nekome do koga ti je stalo to nije desilo i tebi je,dodjavola neprijatno?e vidis,to je glavni problem.treba da se razmislja o tome,i o kazni,i o ljudima koji to radi.a vjeruj mi,ne daj boze,da je to dozivio neko do koga ti je stalo,jako bi puno razmisljao i ne bi prilikom tog misaonog procesa bilo ti  neprijatno.
neko mnogo pametniji i od mene i tebe je rekao da se zlo i desava u svijetu zbog ravnodusnih ljudi.ali ja i nisam stekla utisak da si ti takva osoba.ali mi je ta recenica da je tebi neprijatno da razmisljas o kaznama zasmetala.
veliki pozdrav.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Tesko da se ja mogu saosjecati sa zrtvama zlostavljanja kada nikada, hvala Bogu, nisam bio zlostavljan.
Da je osveta prirodno raspolozenje u toj situaciji razumijem.

@Magic Master

jos jedna recenica u tvom postu mi je interesantna.rekao si da ti je neprijatno razmisljati o kaznama za takve ljude.zasto ti je neprijatno?zasto bi ikome bilo neprijatno razmisljati o ovome velikom i sveprisutnom problemu?ne razumijem.ravnodusan si?nije ti stalo?bas te briga?tebi se i nekome do koga ti je stalo to nije desilo i tebi je,dodjavola neprijatno?e vidis,to je glavni problem.treba da se razmislja o tome,i o kazni,i o ljudima koji to radi.a vjeruj mi,ne daj boze,da je to dozivio neko do koga ti je stalo,jako bi puno razmisljao i ne bi prilikom tog misaonog procesa bilo ti  neprijatno.
Predajem se, na ovolika pitanja ne mogu da odgovorim, a da je to dozivio neko do koga mi je stalo jako bi puno razmisljao. Nisam trebao da se uplicem u ovu raspravu, ali eto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@ Makishon &  @ sesircic

Da li moram da obrisem sve sto sam napisao, kako nekom ne bi smetalo, ili moj post na ovu temu moze da opstane.
Stvarno, ne zelim da izazivam smetnje na ovoj osjetljivoj temi. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 19:58:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.