Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siemens vs. others  (Pročitano 7171 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam 3310 uzeo pre 3 godine i platio ga tad 180dm potpuno novog....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
da ali po meni 3310 nije ni porediti sa m35
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
iako su u istoj klasi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Po tome sto 3310 ima oko 10 puta vise korisnika ... defintiivno ni za uporeditit nije
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Moram i ja da prokomentarisem ...

"A onda nokia kaze kako je izbacila 4 nova modela i svi kazu, jao pa to samo nokia moze, a da ne pricam o tome da ima toliko ljudi koji imaju recimo 3310, pa onda izmu 3330 samo zato sto je novi model i tako dalje, a nokiji samo raste profit."

To se zove biznis i tako se opstaje na trzistu. Sta mislis zasto su propale velike firme kao Blaupunkt i sl. - zato sto su pravili uredjaje koji traju 20 god ...

A sto se tice poredjenja sx1 i 7650 i uopste ... Siemens je do serija 4x bio ok ... Medjutim serije 5x i 6x su stvarno upropastili + uzasno preteruju sa cenama tih novih modela ! Kao sto SF rece, razlika cena 6600 i sx1 je preko 200e a koji je bolji ... ?!

A logika kojom nokia obelezava modele ima neke veze sa kineskim (ili japanskim) verovanjima i obicajima i postoje klase. 3650 nije ista klasa kao 7650 sto dokazuje njegov izgled i hardware, a ima nesto vise mogucnosti zato sto je noviji model ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: eXPerience
To se zove biznis i tako se opstaje na trzistu. Sta mislis zasto su propale velike firme kao Blaupunkt i sl. - zato sto su pravili uredjaje koji traju 20 god ...

Znam ja za to, nisam naivan, ali upravo to sto si rekao tako savrseno u jednoj recenici, ja ovde poksuavam da objasnim na deset strana. Upravo to je poenta moje price. Nokia pravi uglavnom, cast izuzetcima ne kvalitetne telefone, a sada to sto je to biznis i sto oni tako sebi podizu profit, to je nesto sto mogu da opravdam posmatrano iz njihovog ugla gledista, ali ne i iz tvog, odnosno korisnikovog ugla. Znam da svaki proizvodjac ima pre svega za cilj profit, ali zato ja necu da budem neko ko ce taj profit tom proizvodjacu omogucavati. Siemens sam zavoleo upravo zato sto i ako je naravno imao zelju za profitom, ali je ipak to malo manje pokazivao od ostalih. Vec sam rekao, oni izbace 3-4 modela po klasi i to je to za jednu godinu, dok nokia za jednu godinu izbaci 30 modela, od kojih kada se realno analiziraju svi mogu da se svrstaju u takodje 3-4 modela. To za kvalitet siemens-a i ako se SF siguran sam nece sloziti potvrdjuje i sledecea cinjenica. Sada kada sam odlucio da prodam svoj sl45, dao sam ga drugu koji ce pokusati da ga proda, a on je meni dao znate sta? S10, telefon koji je star ko zna koliko, koji je cigla da veca ne moze biti, ali koji i dalje savrseno radi, ukljucujuci i tastaturu i display, pa cak i originalnu bateriju koja je necete verovati li-ion i to od 1200 mAh. E to ja zovem kvalitet. Kada nesto sto je toliko staro i dalje odoleva zubu vremena i i dalje tako savrseno radi.

Citat
A sto se tice poredjenja sx1 i 7650 i uopste ... Siemens je do serija 4x bio ok ... Medjutim serije 5x i 6x su stvarno upropastili + uzasno preteruju sa cenama tih novih modela ! Kao sto SF rece, razlika cena 6600 i sx1 je preko 200e a koji je bolji ... ?!

Oko ovoga sa cenama i poslednje dve serije se salzem i to sam btw i ja vec napisao. Ovo oko 7650 i sx1, rekao sam da je neozbiljno, a sto se tice poredjenja sx1 i 6600, to ne mogu da komentarisem jer sam rekao da ne znam mnogo o 6600 osim sto sam cuo da je teleofn mnogo dobar. Zato ako neko hoce da mi objasni sta je to sto taj telefon ima bolje od sx1, voleo bih to da procitam. Stvarno ne znam nista o 6600 tako da moguce da je bolji od sx1 ali neka neko kaze po cemu konkretno.

Citat
A logika kojom nokia obelezava modele ima neke veze sa kineskim (ili japanskim) verovanjima i obicajima i postoje klase. 3650 nije ista klasa kao 7650 sto dokazuje njegov izgled i hardware, a ima nesto vise mogucnosti zato sto je noviji model ...

Jesi ti ozbiljan ovde ili se zezas, sa ovim japanskim verovanjima? Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

103_0338.JPG
(14.94 KB, 300x400)
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Oko ovoga sa cenama i poslednje dve serije se salzem i to sam btw i ja vec napisao. Ovo oko 7650 i sx1, rekao sam da je neozbiljno, a sto se tice poredjenja sx1 i 6600, to ne mogu da komentarisem jer sam rekao da ne znam mnogo o 6600 osim sto sam cuo da je teleofn mnogo dobar. Zato ako neko hoce da mi objasni sta je to sto taj telefon ima bolje od sx1, voleo bih to da procitam. Stvarno ne znam nista o 6600 tako da moguce da je bolji od sx1 ali neka neko kaze po cemu konkretno.

Uopste nije smesno poredjenje, naprotiv krajnje je realno.
Stim sto jeste fakat da 7650 ima nesto manje memorije , ali to nadoknadjuje superiornoscu sto se ostalih komponenata tice.
Kad izadje zvanicno 6600 na nase trziste dovoljno ces se nacitati o njemu. Telefon izgleda savrseno kompaktno, ima extreman software i hardware i dolicnu kameru za jako sktromnu cenu koja ce biti oko 420 evra kad ga bude bilo zvanicno na trzistu. Sto je 230 evra jeftinije od sx1.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
To za kvalitet siemens-a i ako se SF siguran sam nece sloziti potvrdjuje i sledecea cinjenica. Sada kada sam odlucio da prodam svoj sl45, dao sam ga drugu koji ce pokusati da ga proda, a on je meni dao znate sta? S10, telefon koji je star ko zna koliko, koji je cigla da veca ne moze biti, ali koji i dalje savrseno radi, ukljucujuci i tastaturu i display, pa cak i originalnu bateriju koja je necete verovati li-ion i to od 1200 mAh. E to ja zovem kvalitet. Kada nesto sto je toliko staro i dalje odoleva zubu vremena i i dalje tako savrseno radi.

Svaka nokia sem mozda 3510 se uklapa u ovo.
3510 je mutant za koji ne mogu da pricam, jer jeste ok, ali ga nisam izlagao extremnim uslovima a ne verujem uglavnom lovackim pricama drugih ljudi.
5110
6110
6150
7110
mislite o tome... to su telefoni matori 6 i vise godina i i dalje rade savrseno i zavrsavaju 85% stvari i ne kvare se ....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat: SerbianFighter

Ti se se javila radi problema oko ideje ne oko fizike.

ne znam odakle ti to 8O
ili nisi pazljivo citao sta ja postujem, ili se nismo dobro razumeli.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa dizajn podrazumeva izgled predmeta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.