Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siemens vs. others  (Pročitano 7191 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
greska u slovu Smiley

a pa znam, za sl45 sam i rekao da mi nije gprs vazan, a i zasto bi mi bio kad imam sve ovako, kabal i mogu da mu radim sta hocu, od obicnih stvari.. i sad ne bih ni kupovao bolji telefon dok je gprs besplatan, posle ima da deru, a inace obican dial-up wap radi brze kod mene nego grps kod druga na t610 Smiley bas smo danas poredili Smiley valjda jos nisu dovoljno razvili gprs..

Citat

Inace Svrabisha, nije valjda da si ti moje dobronamerne sugestije da uzmes sl45 protumacio kao da sam te ja terao da to uzmes? Nisam ni znao da imam toliki uticaj na tebe

Smile  :twisted:  ne znam ko je kome rekao da mu je to bio cilj Smiley Smiley
telefon je odlican Smiley

a nisam ga platio 130 vec 100evra.. .naso sam budalu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa u cemu je onda problem?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja sam zakleti NE nokia!!!
bas zato sto ih svi imaju i zato sto su ruzni samo tako, ja ni jedan tel ruzniji od nokie u zivotu svome ne videh, niti cu!!
imam siemens!! i ne zalim se uopste!!
iako mislim da su samsung najbolji!!
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Citat: Bad Habbit
Pa u cemu je onda problem?

Pa nema nikakvog problema! ako nisi primetio stavio sam  Smile  Smile .. otprilike bi znacilo da se salim!  :wink:  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Jeste da je malo offtopic ali moram da pitam jer se tice Siemensa...

Cula sam danas nesto da je Siemens otvorio oglas za neka idejna resenja u marketingu tj za reklame i prezentacije... da li neko zna nesto vise o ovome i gde bih mogla da se raspitam o detaljima... bila bih zahvalna za bilo kakvu informaciju
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pokusaj OVDE. Samo pazi, ako SF sazna da si se oskrnavila u vezi sa siemens-om, nece biti dobro po tebe :wink: . SF ima odnos prema siemens-u, kao da su mu ljudi iz siemens-a zajedno sa ustasama, ubili babu i dedu in world war II Smile .
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ja sam zakleti NE nokia!!!
bas zato sto ih svi imaju i zato sto su ruzni samo tako, ja ni jedan tel ruzniji od nokie u zivotu svome ne videh, niti cu!!
imam siemens!! i ne zalim se uopste!!
iako mislim da su samsung najbolji!!

Sad je meni jasno zasto ti imas problema sa idejama, ali mi nije jasno kako to studiras design....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@Bad habbit
anja ponajmanje ima pravo da prica o telefonima i kvalitetima siemensa... ima siemens koji luduje sa baterijom, koji 85% vremena koje je upaljen i ako stoje 5 crtica nije u dometu i sl...

sl45 je dobar fon, nekad je bio vrh, sad to nikako nije.
I na njemu je siemens morao napraviti sranje i lose regulisati pitanje mmc-a... ostaviti mu antenu i sl, ali ajd, telefon je vise nego ok. Ali nemojte ga dizati u nebesa nije vredan toga.

A ti radisa jedini na svetu mozes porediti connceting i permanent vezu od kojih je jedna u beta razvoju i dzabe je a druga je 12 din minut.

Citat
SF ima odnos prema siemens-u, kao da su mu ljudi iz siemens-a zajedno sa ustasama, ubili babu i dedu in world war II

Ja imam odnos kao end user kome je pun kurac hvaljenja c35 kome svako malo pise insert sim card i kome baterije explodiraju na punjacu i koji je napravljen od kineske plastike i ako inace gledano telefon ima sasvim ok opcije.
Jer siemens nije ni jedan dobar telefon u poslednje 4 godine napravio... od sl45... da kazemo s55 je ok, ali ima mnoooogoo gresaka, sve ostalo je sramota za njih.

Napravi licencnu 30 i 40 seriju koju bi alcatel bila sramota da prodaje... posebno 30 sa onim osvetljenjem koje izaziva privremeno slepilo.

Napravi komplet novu seriju idiotizama.

Cast s45, s35, s25, sl45, s10 uz eventualno jos koji model koji je korektan... ostalo... ne pojmljivo mi je da neko moze da napravi 80% ok i da 20% zasere do jaja.

Pogledaj sx1... ok telefon, ali pogledaj tast? pogledaj ti ono!!! pa da ga jebem... ajde predjem preko toga, mozda se covek i moze navici, gledam performanse... iste ili slabije od 7650 [250evra][godinu + stara] a prilicno ispod 6600 [420e] a kosta sx1[650] pa imajmo mere.
Ne mrzim siemens, samo mi nikad jasni biti nece.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Mislim da bi stvarno mogli da okoncamo ovu diskusiju siemens vs. nokia kao sto smo se i dogovorili.

Medjutim, posto si vec napisao ovo sto si napisao, moram da ti odgovorim na par stvari.

Sto se c35 tice, moze se on tebi svidjati ili ne, to je tvoja stvar i mislim da je shvatanje lepote c35 nesto sto svako drugacije dozivljava. Eto meni recimo c35, ne mogu da kazem da je najlepsi telefon na svetu, ali mi je ipak veoma simpatican. Takodje nokia 3310-3330 koja je konkurent c35 je meni vizuelno znatno manje lep telefon od c35. Ali to je moa stvar i ne mogu ja da kazem da zato sto je meni c35 lepsi od 3310, c35 stvarno lepsi i da svako ko mislim drugacije nije u pravu. To sto ti kazes kako ima lose svetlo, to jeste tacno, ali samo za prve serije, sto je ujedno vazilo i za s35 koga si ti koliko vidim pohvalio, da bi kasnije taj prbolem bio resen i ekran je sasvim dobro bio osvetljen. Moja sestra ima i dan danas c35 iz kasnije serije, a ja sam imao c35 iz prve serije, tako da mogu reci da je razlika ocigledna. To sa eksplodiranjem baterije i slicno, mislim da je glupost jer svaka baterija, od bilo kog aparata, ako se stavi u vatru eksplodirace. To ako se nekome desilo na punjacu, i ako ja nisam cuo za tako nesto, to je onda izolovan slucaj koji je izazvan kvarom punjaca ili tome slicno koji nije mogao da prekine punjenje kada je zavrsio sa punjenjem, vec je nastavio i dalje da puni i doveo do eksplozije. To ide na dusi malo i korisniku tog telefona, jer mislim da je mogao da pipne ispravljac posle 5-6 h punjenja i shvati da je on vreo i da nesto nije u redu i iskluci ga, a ne da ceka vatromet da bi iskljucio telefon. Znaci ko je kome bolji telefon 3310 ili c35 to je vec diskutabilno i individualno. Ono sto je cinjenica to je da je 3310 predstavnik najjaceg brand-a kako ti kazes, a ujedno telefon koji nema cak ni WAP. C35 i pored toga sto eksplodira, izaziva slepilo i tako dalje ima recimo taj isti WAP, koji pored toga radi savrseno, licno sam probao. Sto se ostalih stvari tice, mislim da su opcije manje vise iste i tako dalje, pa mislim da je jasno da je c35 bolji, ako nista drugo bar zbog ovoga, a ako znas nesto sto 3310 ima a c35, a sto ja ne znam, onda reci.

Dalje, nabrojao si nekoliko modela

Citat
Cast s45, s35, s25, sl45, s10 uz eventualno jos koji model koji je korektan... ostalo... ne pojmljivo mi je da neko moze da napravi 80% ok i da 20% zasere do jaja.

gde si nabrojao vecinu modela i zato ne znam sta onda ne valjda, kada si vecinu naveo da valja. Naravno tu su c35,c45,c55 i a klasa, ali i ako ja mislim da je c45 sranje, a c55 malo bolji, ne mislim nista bolje o nokiama 3410 odnosno 3510 ako njihovim konkurentima. A klasa je to bar svi valjda znaju, namenjena ljudima kojima treba fiskni telefon velikog dometa, znaci ljudima kojima telefon sluzi samo da se jave i zovu nekoga
Zato o A klasi ne treba pricati kao o klasi koju treba porediti sa nekom drugom, jer jednostavno koliko sam ja video, nokia nema klasu sa ovom namerom kao sto siemens ima a klasu. Takodje, to je nesto sto mi se takodje mnogo vise svidja kod siemens-a, to sto ima ili je bar imao, klase. To je odlicno jer ja vec sada znam da kada izadje serija 7, da ce biti a75 kao predstavnik a klase, c75 koji ce biti predstavnik C klase, S75 kao prestavnik S klase i eventualno M i SL75 kao predstavnici ove dve klase. To je bilo tako da serije 5 kada su kao i na seriji 6 ukenjali i sve izmesali kao nokia i sada se vise nista ne zna ko kome pripada. Opet nokia to nikada nije ni imala i nema ni sada i zato kada oni odvale neki model, ti moras da sacekas par meseci da telefon zazivi ili citas review-e ili jednostano kupis telefon na blef pa onda vidis sta si kupio. Sada ja recimo hocu da kupim 7650 i koji ne mogu da kupim jer se vise ne proizvodi, a izasla je nokia 3650 koja je po svemu gotovo identicna 7650, ali spada u neku drugu klasu telefona, a ima vece mogucnosti od 7650, mislim na mmc. Sta je sada to? To je maltretiranje svojih korisnika koji nikada ne znaju sta koja oznaka predstavlja i sta mogu da ocekuju od telefona. Da ne pricam o nokijinoj hiperprodukciji, koja me izludjuje a koju je i siemens sada poceo da primenjuje. Kakva je razlika izmedju 331,3330,34103,3510? Ako skinete maske teleofna koje su takodje voema slicne, ali ipak malo razlicite, sve ostalo je gotovo identicno. A onda nokia kaze kako je izbacila 4 nova modela i svi kazu, jao pa to samo nokia moze, a da ne pricam o tome da ima toliko ljudi koji imaju recimo 3310, pa onda izmu 3330 samo zato sto je novi model i tako dalje, a nokiji samo raste profit.

Ja znam da je siemens sa serijom 50 i 60 ukenjao stvar, ali to je nesto sto je cinjenica i sto ja priznajem i ako sam siemens fun. Nokia ekipa koliko ja vidim to ne priznaje i smatra da sve sto nokia izbaci mora da bude najbolje i to je ono sto mi se ne svidja.

Sto se SX1 tice to je smartphone, ima 65k display, internu memoriju, MMC slot, radio, mp3 player, sve moguce player-e za sve moguce formate, ic, bluetooth SVE. Tastatura je takva kakva je, a takva je zato sto je display ogroman i zato sto kada bi stavili klasicnu tastaturu, bio bi cigla kao sto je to 3650 sto je meni jako ruzno, a koja uzged budi receno i ima identicno cudnu, da ne kazem ruznu i komlikovanu tastaturu kao i sx1 od koga je veca duplo u svim dimenzijama. Da je sx1 skup, to jeste cinjenica, ali porediti 7650 sa njim mislim da je neozbiljno u najmanju ruku. Evo ti samo par razloga

NOKIA 7650                                                                   Siemens SX1
velike dimenzije                                                              male dimenzije
4096 boja                                                                        65000 boja
polifone melodije losijeg kvaliteta             polifone melodije sa vise kanala
interna memorija                                   interna memorija+mmc card slot

Ovo su samo neke od stvari po kojima je sx1 bolji od 7650, zato mislim da je njihovo poredjenje neozbiljno. Ta nokia 6600 ne znam kakva je posto se nisam raspitivao oko nje jer me nije zanimala. Moguce da je bolja, ali opet ne znam sta je to sto ona moze imati, a sto sx1 vec nema ili sto je bolje uradjeno od sx1?

Na kraju mislim da je ova diskusija stvarno izmakla kontroli i zato mislim da bi bilo najbolje da je okoncamo. Ako ste za tako nesto ok, ako ne onda mozemo da nastavimo, ali mislim da ce se ubuduce uglavnom svesti na pljuvanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat: Bad Habbit
SF ima odnos prema siemens-u, kao da su mu ljudi iz siemens-a zajedno sa ustasama, ubili babu i dedu in world war II Smile .

ja isti takav prema nokiama :wink:

Citat: SerbianFighter
Sad je meni jasno zasto ti imas problema sa idejama

nemam ja problema sa idejama nego sa fizikom

Citat: SerbianFighter
ali mi nije jasno kako to studiras design....

pa meni je jasno kako ti ne studiras design Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.