Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šid-Migrant izbo nožem mladića!  (Pročitano 32543 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Nisi mi odgovorio na pitanje, samo spinuješ i skrećeš sa teme.

Šta tačno vas dvojica hoćete da kažete? Ne možemo nikad da budemo kao Nemačka, pa ajde onda da budemo kao Turska i Jemen? Jel to?  Smile

Ili možda mislite da zato što su nas Turci držali 500 godina, da oni najbolje znaju šta valja za nas?  Smile

Ili je možda ono treće, da mislite da ako pređemo u islam na vreme, da će muslimani jednog dana da nas nagrade za to?  Smile

Opišite mi tačno scenarije koje vi razvijate u tim vašim glavicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
njih dvojica su jajnicari  Smile

zns onu pjesmu od cuneta gojkovica  Smile tj nije njegova al' ajde  Smile

u vihoru kao vatra
bojevima ljutim vodjen
palio je jedan ratnik
selo gde je rodjen  Smile

sina majci iz narucja
oteo je zulumcar  Smile
sada kune svoju sudbu
sto je janicar  Smile

na ognjistu puste kuce
plakala je jedna stara
iznad nje je sablju dig'o
ratnik koji hara  Smile Smile Smile

ne diz' na me ruku sine
ako svoje jade znades  Smile
majka sam ti jer prepoznah
iznad usne mladez     Smile

sjaha s konja mlad janicar
baci sablju dizgin pusti  Smile
majka htede nesto reci
ali ne izusti  Smile Smile Smile

Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2016, 12:00:43 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Šta tačno vas dvojica hoćete da kažete? Ne možemo nikad da budemo kao Nemačka, pa ajde onda da budemo kao Turska i Jemen? Jel to?  Smile

Ili možda mislite da zato što su nas Turci držali 500 godina, da oni najbolje znaju šta valja za nas?  Smile

Ili je možda ono treće, da mislite da ako pređemo u islam na vreme, da će muslimani jednog dana da nas nagrade za to?  Smile

ne mogu da govorim za njega a ja se ne zalazem ni za jednu od te tri stvari koje si naveo.

mi mozda mozemo postati slicniji danasnjim nemcima, nisam sveznajuc ne znam.
ali znam da je osmanska vlast imala ogroman, odlucujuci uticaj na nacin zivota u srbiji. svake godine mi se udaljavamo od tog vremena, naravno u bukvalnom smislu ali i zamenom tog uticaja drugim kulturnim, politickim i ekonomskim modelima osmanski uticaj postaje sve manje vazan, dok sve vise licimo na zapadnu civilizaciju. moze se reci da smo odbacili najveci deo onoga sto su nam turci ostavili u amanet sem nekih vrlo dugorocnih oblika ponasanja koje primenjujemo na svako novo uredjenje i prilagodjavamo to uredjenje sebi. pri tome ti oblici ponasanja pretezno nisu kopija osmanskih, nego rezultat visevekovne konzerviranosti u agrarnoj nerazvijenosti, neobrazovanosti i tradiciji osmanske kurumpirane i povremeno nasilne uprave.

medjutim i turci su krenuli na isti put kao i mi i prate nas, takoreci u stopu. narocito su u zadnje vreme pozurili dok smo mi sami sebe upropascavali. kao iz starog vica sa jugoslovenima i rumunima

dok mi povecavamo razliku, oni je smanjuju. tako da smo i dalje blizu.
moze se dugo raspravljati jesmo li po drustvenim odnosima blize nemcima ili turcima
osnovna razlika je islam. ali nam je netrpeljivost prema manjinskim religijama slicna, bez obzira na vladajucu.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2016, 12:01:55 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mali... ti se odlepljen ko ova moja boroleta  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mali... ti se odlepljen ko ova moja boroleta  Smile
ti si iz bosne jel tako?
si video muslimana?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Citat
ja se ne zalazem ni za jednu od te tri stvari koje si naveo.

Ti se zalažeš da Evropa ostavi migrante na miru i da primi svakog ko joj pokuca na vrata.
To znači da se zalažeš za to da Evropa postane islamska teritorija, što znači da će i Srbija postati isto. Što znači da se zalažeš za drugu ili treću opciju - da se mi lepo vratimo Turcima i okrenemo islamu, pa šta bude nek bude...

Citat
medjutim i turci su krenuli na isti put kao i mi i prate nas, takoreci u stopu. narocito su u zadnje vreme pozurili dok smo mi sami sebe upropascavali. kao iz starog vica sa jugoslovenima i rumunima

Turci su sa tog puta skrenuli čim je skrenuo i Erdogan. Pre par godina. I neće se više nikad na njega vratiti.

Uostalom, kakve to veze ima sa Srbijom? Ako sam ja bio na 5 kilometara od cilja, pa stao, pa se čak vratio malo unazad... i za to vreme došao (sustigao me) Pera koji je sada samo 200 metara iza mene... jel to sad znači da ja treba da se ubedačim, batalim trku i krenem unazad ka Peri? ili treba da gledam da nastavim napred i stignem do cilja?

Citat
moze se dugo raspravljati jesmo li po drustvenim odnosima blize nemcima ili turcima

Ni jednima ni drugima nego Istočnoevropljanima.  Smile

Citat
osnovna razlika je islam.

Misliš maksimalna zadrtost koja za posledicu ima kretanje unazad umesto unapred?

Samo toliko...

njih dvojica su jajnicari  Smile

Pa i meni sve više tako deluje. Drobiša doduše nije toliko opčinjen islamom koliko je opčinjen liberalskim proseravanjima i glumljenjem Majke Tereze. Ali ovaj drugi na momente baš sa puno poštovanja i divljenja govori o tim... prosperitetnim i superiornim zemljama... koje su toliko superiorne i prosperitetne da im upravo milion građana odlaze iz zemlje...  Smile

A možda samo misle da ako budu/budemo prešli u islam na vreme, da će nas muslimani jednog dana poštedeti i poštovati i ostaviti Srbiju na miru. Oće, oće...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2016, 12:22:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Citat
ja se ne zalazem ni za jednu od te tri stvari koje si naveo.

Ti se zalažeš da Evropa ostavi migrante na miru i da primi svakog ko joj pokuca na vrata.
To znači da se zalažeš za to da Evropa postane islamska teritorija, što znači da će i Srbija postati isto. Što znači da se zalažeš za drugu ili treću opciju - da se mi lepo vratimo Turcima i okrenemo islamu, pa šta bude nek bude...
nikada se nisam zalagao za to da evropa ostavi migrante na miru i narocito ne za to da primi svakoga ko joj pokuca na vrata. nadji primer da jesam.
obicno se bunim protiv pausalnih ocena i nazivanja ljudi bubasvabama recimo.
oni koji se odrede za pokolj, prvo se dehumanizuju i predstave kao strasilo.

Turci su sa tog puta skrenuli čim je skrenuo i Erdogan. Pre par godina. I neće se više nikad na njega vratiti.
ti izgleda jesi sveznajuc

Citat

Ni jednima ni drugima nego Istočnoevropljanima.  Smile
si razgovarao nekada sa poljacima?
a dobar deo tih istocnoevropljana je bio pod turcima....

Drobiša doduše nije toliko opčinjen islamom koliko je opčinjen liberalskim proseravanjima i glumljenjem Majke Tereze.
nemoj majku terezu... odvratna zena. medijska patka pretvorena u katolicku sveticu

sve u svemu, islama se ne plasim kao ti
gadim se islama ali ga se ne plasim

i ne poricem da je srbija trpela visestruki uticaj osmanske civilizacije tokom visevekovne vlasti, koji se najvise izrazio u tome sto su nas sprecili da uopste budemo civilizacija i isporucili nas modernom svetu kao zaostalu naciju koja se od tada bori da se civilizuje, opismeni uredi i uljudi

izmena:: borba da se uredi i uljudi ima periode obustavljanja podrzane upravo mentalitetskim nasledjem turske vlasti
« Poslednja izmena: 16. Sep 2016, 12:26:48 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
nikada se nisam zalagao za to da evropa ostavi migrante na miru i narocito ne za to da primi svakoga ko joj pokuca na vrata. nadji primer da jesam.

Lažeš dabiša.

Citat
ti izgleda jesi sveznajuc

Ma jok. Samo sam bio tamo tri puta pa znam o čemu pričam, pratim dešavanja i koristim mozak. Ne moram da budem sveznajuć za takve stvari.

Citat

Kako da razgovaram s njima kad oni pričaju Poljski a mi Srbi, jelte, Turski?

Citat

Znači i oni da se vrate Turskoj?  Smile

Citat
nemoj majku terezu... odvratna zena. medijska patka pretvorena u katolicku sveticu

Nije lepo da jedan liberal tako priča.

Citat

Znači ni prva ni druga ni treća , nego pokrijem se rukama i zamišljam da se ništa od ovoga ne dešava opcija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116

Lažeš dabiša.
nadji brale nadji...
jedino sto sam napisao je da znam zasto neki misle da je to pametno. gazde evrope zele nove radnike umesto umirucih evropskih naroda

Citat

Kako da razgovaram s njima kad oni pričaju Poljski a mi Srbi, jelte, Turski?

Citat

Znači i oni da se vrate Turskoj?  Smile
ne znas kako da odgovoris pa se zezas
ja jesam razgovarao sa poljacima. za njih je istocna evropa na istoku od njih.
mosh misliti kako posmatraju balkanske ruse

Citat

Znači ni prva ni druga ni treća , nego pokrijem se rukama i zamišljam da se ništa od ovoga ne dešava opcija.
Citat
u naprotiv, vrlo vazne i zanimljive stvari se desavaju ali nisam uplasen jer ce to kao prvo, potrajati. ja ne zivim vecno. a evropljani verovatno i dobijaju ono sto su zasluzili. sto nisu pravili decu nego uvoze tudju?

si cuo za globalno zagrevanje. isto nisam uplasen. ne zivim vecno, a i covecanstvo to mozda i zasluzuje. sto se ne dogovore pa urade nesto, smanje emisiju gasova itd..
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Ma boli me racku da češljam 5000 tvojih kenjatorskih postova da bih našao nešto po čemu si ionako postao poznat na forumu.

Isti princip kao i sa drugim NVO pajacima - prvo seru kako je Srbija kriva za sve na svetu, a onda kad ih neko pobije argumentima ili ih pita da potkrepe svoje tvrdnje, onda idu te priče ''pa nisam ja rekao baš tako, nego sam rekao nešto slično kuracpalac...''

Eno i na temi o imigrantima malopre kažeš kako im opada broj i kako su većina sirijci, pa se sad praviš mutav i kažeš kako nigde to nisi rekao.

Citat
ne znas kako da odgovoris pa se zezas

Ma jok, nego na idiotsko pitanje odgovaram idiotskim odgovorima koje izvodim upravo iz tvojih i milanovih postova.

Citat
ja jesam razgovarao sa poljacima. za njih je istocna evropa na istoku od njih.

Kao što kada pitaš Austrijance gde počinje Balkan, oni kažu tamo od Slovenije, pa kad pitaš SLovence gde počinje, oni kažu od Hrvatske, pa kad pitaš Hrvate, oni kažu od Srbije.

Pa ipak, svi oni u sebi znaju da počinje tamo gde prestaje Austrija.  Smile

Tako i ovo. Mogu oni da pričaju da su zapadna evropa ali i oni i vrapci na grani znaju da smo svi istočna.  Smile

Citat
mosh misliti kako posmatraju balkanske ruse

Zapravo, većina njih gotivi Srbe. Delom zato što se solidarišu sa nama, jer smo oboje propatili puno kroz istoriju.
Ti si verovatno pričao sa nekim poljskim NVO kolegama, koji imaju iste izvitoperene i bolesne poglede kao i ti.

Citat
u naprotiv, vrlo vazne i zanimljive stvari se desavaju ali nisam uplasen jer ce to kao prvo, potrajati. ja ne zivim vecno.

Naravno, bez brige, imamo još nekih 20ak godina fore. Onda svi overavamo Kuran ili kovčeg. Doduše, većina će dobiti ovo drugo.

Citat
a evropljani verovatno i dobijaju ono sto su zasluzili. sto nisu pravili decu nego uvoze tudju?

Zato što su bili idioti. Srećom, sad će te idiote da zamene još veći idioti. Koji će na kraju da sjebu ne samo druge, nego i sebe.

Citat
si cuo za globalno zagrevanje. isto nisam uplasen. ne zivim vecno, a i covecanstvo to mozda i zasluzuje. sto se ne dogovore pa urade nesto, smanje emisiju gasova itd..

Ne znam, pitaj ih.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2016, 12:51:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Migrant izbo mladi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.