Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šid-Migrant izbo nožem mladića!  (Pročitano 32602 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
samo sto u tome mnogo kasne za zapadom. Njima tek pocinje da se usporava rast

sto su kasnili - kasnili su  Smile

sreca nasa... (ovom nasem bijelom  nadmocnom zivalju planete...  Smile )
  je u tome ....sto ih nije tesko nagovoriti da se ubijaju sami izmedju sebe...  Smile

samo im trebas prodati oruzje (pod izgovorom da im reba da cuvaju naftu)  i reci - onaj tamo supak kaze da je njegov narod veci i da vise vole i postuju islam... Smile
i gotovo..

o cas posla ih je 100 -200 hiljada mrtvih  Smile

a  kamoli kad ih zavadis..pa 5 godina neprestano ubijaju jedni druge...a ti ih jos uz to bombardujes 5 godina neprestano  Smile

ovim tempom ako se nastavi 'izumiranje muslimana ..prirodnom  selekcijom i americko-ruskom  o.uranijumskom  erekcijom "  Smile
raketama... u neogranicenim kolicinama  Smile ...
do 2030 nece ih biti ni pola od cifre koliko ih ima sada  Smile

a ... ostatak ..koji ce biti sterilan u velikom procentu....izumret ce do 2050  Smile

i onda cemu uzgajati muslimane... Smile
 imat ce svoje rezervate i zivjece srecno i mirno u skladu sa prirodom  Smile

porast muslimana... Smile

tamane ih 16 godina...ko bubasvabe... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2016, 18:59:15 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
sreca nasa... (ovom nasem bijelom  nadmocnom zivalju planete...  Smile )
  je u tome ....sto ih nije tesko nagovoriti da se ubijaju sami izmedju sebe...  Smile

samo im trebas prodati oruzje (pod izgovorom da im reba da cuvaju naftu)  i reci - onaj tamo supak kaze da je njegov narod veci i da vise vole i postuju islam... Smile
i gotovo..

o cas posla ih je 100 -200 hiljada mrtvih  Smile

a  kamoli kad ih zavadis..pa 5 godina neprestano ubijaju jedni druge...a ti ih jos uz to bombardujes 5 godina neprestano  Smile

ovim tempom ako se nastavi 'izumiranje muslimana ..prirodnom  selekcijom i americko-ruskom  o.uranijumskom  erekcijom "  Smile
raketama... u neogranicenim kolicinama  Smile ...
do 2030 nece ih biti ni pola od cifre koliko ih ima sada  Smile

broj stanovnika iraka i afganistana se uvecava

samo je sirija razjebana
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
e moj zdravisa....tamo gdje rokaju rakete americke ...broj stanovnika se ne povecava....
i cuna prestaje da se dize ljudima u 45toj....
a omladina je u 20toj neplodna ko sahara... Smile zene mlade  umiru od rakova ...ko ptice pjevajuci... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
povecava se.

proveri
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Palm 
Свакако да су Срби(већина)  у 19 веку били ближи муслиманима него Европљанима, имали смо више додира са муслиманима него са Енглезима и Французима.

Ovo me podseća na onu raspravu koju sam vodio s tvojim kolegom Dabišom, baš na tu temu kome smo bili bliži. Pokušavao je da me ubedi kako smo uvek bili bliži Turcima nego Evropljanima, čak koristeći iste trikove kao ti, i uzimajući za poređenje Skandinavske zemlje, kao što ti sad uzimaš Francusku i Englesku.

I isto što sam rekao tada Drobiši reći ću i tebi - Navedi mi argumente i stavke na osnovu kojih tvrdiš da smo mi uvek bili bliži muslimanskom svetu nego Evropi.  Smile Al nemoj da mi poturaš te džiberske fore da upoređuješ Srbiju sa Engleskom, koja ima jako malo ili ništa zajedničko s nama.  Smile Nego izvoli pa napravi poređenje sa Austrijom, Nemačkom, Italijom, pa što da ne, i zemljama poput Češke i Poljske. A ne tamo neke bestragije koje su čak i samim Ervopljanima nepoznate.

Срби у 19 веку су културолошки били сличнији муслиманима него западњачким земљама.Били смо под Османлијама до почетка 19 века, прихватили неке оријенталне обичаје у одевању и гастрономији-фес је био саставни део грађанског одевања, језик нам је пун турцизама, живели смо у вишегенерацијским породичним задругама.

Имали смо неких сличности са (тада) нешто заосталијим и периферним  деловима западног света, у којима је још било доминантно традиционално друштво(делови Аустро-Угарске, Немачке, Италије).Са језгром западног света-Енглеском, Француском, Холандијом итд. тадашња Србија није имала никакве сличности.То  нису никакве бестрагије, Француска и УК су биле главне западне силе у 19 и првој половини 20 века.

Ми смо се много разликовали од запада и раније, а не само у 19 веку.Ми нисмо били део универзалне римокатоличке цркве, имали смо своју помесну православну цркву, нисмо имали сукоб цркве и државе, као што је постојао на западу, нисмо имали реформацију, хуманизам и ренесансу.

Citat
Наравно, да су се сви окренули западном начину живљења, да  није било "мноштва несрећних околности", да није било милиона "гараваца", да није било моћника са идејама мултикултурализма-Европи не би ништа фалило и све би било ОК.Једно 10 ствари да се није десило, све би било супер.

То су празне приче, оправдања, а све се своди шта би било да се нешто није десило.

Nisu prazne priče. Nisam ti ja kriv što ne znaš čak ni najskoriju istoriju.  Smile Knjige i arhive u ruke pa istraži malo kako su živeli Evropljani prethodnih decenija, dok im zemlje nisu opsedale horde životinja i divljaka.  Smile

Декаденцију запада су приметили утицајни западни аутори још пре 100-нак година, много пре миграната, исламиста(у политичком смислу), модерног тероризма.

То су општа места, Запад је заиста био силан, доминирао целом планетом, колонизовао/истребљивао/асимиловао разне народе по својој жељи.Међутим то је ствар прошлости, сада западњаке колонизују њихове бивше слуге.Ко од мача живи од мача и гине.

Citat
Мораш да разликујеш своје жеље (оно што "треба"/ "мора"/"има" да се деси по твом мишљењу) од онога што се заиста дешава.Као што видимо, "гости" неће да се повинују обичајима "домаћина" и то је оно што се реално дешава.Над том чињеницом ти можеш приплакивати колико хоћеш али то ништа не мења.

I ti možeš da prosipaš džiberske fore koliko hoćeš al to ne menja činjenicu da kao i tvoj kolega Drobiša, ne uspevaš da daš konkretne argumente nego spinuješ priču i skrećeš temu.  Smile

Gosti trenutno ne poštuju pravila domaćina. I šta iz toga može da proizađe, ja sam već ranije napisao : Ili će to da se nastavi, dok muslimani ne postanu dominantna grupacija na svetu, ili će Evropljanima da pukne film i da počnu da ih istrebljuju.

Dugoročno gledano, ni jedno ni drugo se neće dobro završiti po imigrante i muslidže.  Smile

Ниједна западна земља не може истребљивати своје грађане само зато што су муслимани.У појединим државама ЕУ муслимани чине и 10% становништва, не рачунајући садашње мигранте.
То је тешко замислити, земље ЕУ  ратују против својих суграђана, зато што муслимани неће да имају 0 или 1 дете, што им се жене и мушкарци не одевају по западним критеријумима.То би било смешно.

Citat
Вероватно су они дигли руке од западњачког начина живота, увидели да је то ћорскокак

[size=20pt]Care, da nije bilo tog ''zapadnjačkog načina života'', ti ne bi imao taj kompjuter sa koga pišeš. Jel ulazi to tebi u tu tvoju tvrdu glavu?  Smile

Какве везе имају моји лични афинитети са објективним чињеницама?Ја сам као и већина Србаља поприлично вестернизован али ми то није помутило разум да не видим шта се дешава.Мени лично није драго што ће западне земље бити исламизоване, што ће се ЕУ за 50 година састојати од неколико исламских република, пар шеиката, неколико султаната итд.
Моје личне жеље немају никакве везе са објективним чињеницама.

Ti imigranti i vi koji ih branite ste najobičnije licemerčine.  Smile Serete o propasti i manama zapadnjačkog života, i umesto da svojim primerima pokažete superiornost tog islama i svega što on predstavlja, tako što ćete da udružite snage i napravite bolje države i bolje sisteme, vi sedite u Evropi, u zapadnjačkom domu, na zapadnjačkom nameštaju, koristeći zapadnjački uređaj, i pišete kako je zapadnjački sistem kurac.  Smile A za to vreme te svinje koje branite idu u Evropu i tamo isto tako pričaju kako je zapadnjački sistem zlo... dok u bulju trpaju pare koje im je dao upravo taj zapadnjački sistem. Pa deo tog novca koriste da svojim porodicama kupe zapadnjačke proizvode, zapadnjačko obrazovanje, i zapadnjački način života, a drugi deo odvajaju da bi kupili zapadnjačka oružja i zapadnjačku opremu da seju strah po zapadnjačkim ulicama. Jer su tolike nesposobne gluperde da ne umeju da naprave čak ni faking pušku i bombu, nego i to moraju da pazare na zapadu.
Просто је невероватно да си ти толико загрижен за запад.Срби никада нису били део западне цивилизације нити ће то икада бити.Никада нас западњаци нису рачунали неђу своје, Хантингтон нас је сврстао у посебну православну цивилизацију заједно са Русијом, Грчком итд.Западњаци су нас увек третирали као Азијате или Африканце, у Првом светском рату су нас западњаци масовно  убијали, у Другом светском рату су нам западњаци приредили Јасеновац, а крајем 20 века су нам западњаци отели део територије.Просто западњаци су настојали да уклоне трагове туђе цивилизације са Балкана.
Ти умишљаш да смо ми део неке "Европе" или западне цивилизације, али  они нас третирају као црнце или америчке староседеоце, у појединим историјским периодима или као нужно зло у неким другим историјским периодима, али нас никада нису сматрали за нешто добро и пожељно.

Ми смо депонија запада а не део запада, без обзира шта ти умишљаш.

To je kao kada bih ja otišao u nečiju kuću i isprozivao sve što u njoj nađem, a sam živim u kartonskoj kolibi koju izdržavam upravo parama od tog tipa koga pljujem. Jel kapirate vi koji ste vi licemeri i foliranti? 

Тешко је наћи веће лицемере и фолиранте од западњака.Западњаци вековима одлазе у туђе куће и одређују староседеоцима како ће живети.Сада ће  њима неко долазити  са стране и командовати.

Све је то слободан проток људи, идеја и капитала.

Иначе западњацима више сметају имигранти-немуслимани са Балкана(Румуни, Срби, Бугари итд.) него имигранти-муслимани из Азије и Африке.

« Poslednja izmena: 13. Sep 2016, 00:48:04 od milanb2014 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
slazem se sa svime

a to ti na ovom forumu nije preporuka

izmena:
sem za jasenovac. to su nam ustase priredile uz nacisticki amin. ne bih to nazvao zapadom u civilizacijskom smislu. sma zapad se protiv toga borio
« Poslednja izmena: 13. Sep 2016, 00:29:01 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Palm 
ja ne tvrdim da je milijardu i nesto muslimana isto i od nekoga organizovano.
a da zapad bioloski izumire govore brojke. To se desava cak i u SAD gde belci imaju mali natalitet.
japan takodje izumire. A u blizoj buducnosti i kineza ce biti sve manje.

За пар деценија  у земљама запада ће број становника(домицилни европски народи)  опасти за 1/3 а удео старијих од 65 година ће се повећати на 40% популације.

Таквом друштву су нужни имигранти и сталан увоз радне снаге.Неко мора бити конобар, кувар, индустријски радник, медицинска сестра итд.Може се повећавати лимит за пензију до 70 година, али старац остаје старац.

Они могу увозити радну снагу из бивших комунистичких држава, али ни тамо демографска ситуација није сјајна.Онда једино преостаје увоз радне снаге из муслиманских земаља Азије и Африке.Алтернатива су становници подсахарске Африке(они нису муслимани) или становници Индије.

Због тога западне земље не могу ратовати против миграната, јер су им мигранти потребни.У првим таласима миграција долазе  разни авантуристи, криминалци, и други друштвени талог а после долазе они који ће радити разне послове за мале наднице.

Западњаци ће се одрећи своје културе, дозволити да им се промени етничка и религијска структура, само ако је то економски профитабилно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Palm 
slazem se sa svime

a to ti na ovom forumu nije preporuka

izmena:
sem za jasenovac. to su nam ustase priredile uz nacisticki zmin. ne bih to nazvao zapadom u civilizacijskom smislu. sma zapad se protiv toga borio

Јасеновац је део обрачуна западне цивилизације са православном цивилизацијом.Нацизам је свакако део западне цивилизације, није постао преовлађујући модел запада али је свакако реч о западњачкој  идеологији.

Западњаци су ратовали међусобно у Другом светском рату, али ту постоје велике разлике у третману својих и туђих.Нацисти су имали један третман за Французе(иначе велике непријатеље Немачке), Норвежане, Данце, Белгијанце а потпуно други третман за Србе, Русе итд.
Ми нисмо били део западне цивилизације па смо имали неповољнији третман. Зато смо добили масовне одмазде над цивилима, геноцид у НДХ, разарање градова од савезничких бомбардовања, а све то није примењивано у окупираним западњачким земљама, или се то дешавало врло ретко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Јасеновац је део обрачуна западне цивилизације са православном цивилизацијом.Нацизам је свакако део западне цивилизације, није постао преовлађујући модел запада али је свакако реч о западњачкој  идеологији.
sa pravoslavnom...?
i eto vec se ne slazemo oko neceg  Smile

Западњаци су ратовали међусобно у Другом светском рату, али ту постоје велике разлике у третману својих и туђих.Нацисти су имали један третман за Французе(иначе велике непријатеље Немачке), Норвежане, Данце, Белгијанце а потпуно други третман за Србе, Русе итд.
opet, ne smatram da nacizam predstavlja zapad. to je devijacija. fasizam jeste periferni deo skupa ideologija zapada ali je nacizam devijacija
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Migrant mladi izbo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.