Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šid-Migrant izbo nožem mladića!  (Pročitano 32398 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
A da, čuvena priča ''svugde ima dobrih i loših ljudi, ne treba generalizovati''.  Smile

Reci mi Maradiću, kada si zadnji put video nekog evropljanina da radi neku od akcija koje sam pobrojao u ovom postuSmile

Da se razumemo, ima tu i paljevina, tuča i nereda, što uopšte nije strano Evropljanima. Al reci mi, koliko često se to dešava u čisto Evropskim zemljama i gradovima?  Smile  Koliko često si video da neki Evropljani pale i ruše u Kopenhagenu? Koliko pljački dnevno izvrše čisti Skandinavci u svojim gradovima? Koliko silovanja dnevno počine Skandinavci ili Nemci u svojim zemljama? A koliko često se radi o imigrantima?
A onda mi reci i koliko često se dešavaju ove druge, ekstremnije stvari, kao što je teranje kamiona preko mase ljudi, kasapljenje čoveka na ulici, prosviravanje glava i silovanje maloletnica? Kad si zadnji put pročitao da je neki Evropljanin proterao kamion preko nečijih glava ili samleo ljude eksplozijom u kafiću?  Smile

I kako to da takvih stvari nema (mislim na ove ekstremne) ili ima jako malo (mislim na ove manje incidente) u jednoj Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Srbiji, Grčkoj...?  Smile  Šta, da nemaju možda te zemlje neke posebne klime koje povoljno utiču na nervni sistem?  Smile Ili možda odgovor leži u tome što jedna Poljska ima par hiljada muslimana dok jedna Francuska ima par miliona?  Smile

Uostalom, ako generalizacija nije dobra i ako ne treba da se primenjuje, što ti sve Mađare nazivaš Hortijevcima?  Smile  Pa i u toj Mađarskoj ima loših i dobrih ljudi.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 15:21:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Palm 
Модерна западњачка цивилизација рађа мушкарце-мекушце и жене-курве.Таква култура природно тражи господара са стране.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Opet ovaj sa gospodarima. Da nemaš ti neke fetiše?

Nije Evropa tražila nikoga od ovih ološa što joj dolaze.

Модерна западњачка цивилизација рађа мушкарце-мекушце

Bar se ne dižu u vazduh čim ih nešto zaboli.  Smile

Citat
и жене-курве.

I zato što ne valja jedan ekstrem - zapadnjački model i zapadnjačko shvatanje žena... zato treba da odemo u suptoran ekstrem - arapski model i arapsko shvatanje žena, gde se one tretiraju kao roba i mašine za izbacivanje dece, i gde provode živote u šatorima i zamandaljene u kuće, i rizikuju kamenovanje čim se usude da pogledaju drugog ili urade nešto što nije halal?  Smile Tebo takvo sektašenje zvuči kao nešto dobro i održivo?
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 15:45:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
vasa misljenja su prosto rezultat psiholoske obrade situacije koja vama nije konfortna...

gledao sam kako ruski mediji prenose.... predstavljaju ih cak losije nego EU mediji

u moskvi i svim drugim vecim  slovenskim gradovima gradjani imaju problem sa turkijskim narodima..... silovanja, prebijanja, grupisanje izmedju sebe, ekonomske razmene, varanja.... klasicne nacionalne i verske podele

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
A da, čuvena priča ''svugde ima dobrih i loših ljudi, ne treba generalizovati''.  Smile

Reci mi Maradiću, kada si zadnji put video nekog evropljanina da radi neku od akcija koje sam pobrojao u ovom postuSmile

Da ne pocnem sa kliseima tipa Brejvik ima gomila mirnih ljudi kojima pukne pa ubije zenu, baci je sa balkona, neko siluje maloletnicu, neko cak i dete (bio cak slucaj da je istocnjak Svaba maznuo dete od neke romske familie iz izbeglickog centra, izivio se na njemu i na kraju zadavio, pre toga nekog nemackog klinca isto tako), silovanja na oktober festu (tu su 99% Svabe), ima toga dosta
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Osim čuvenog Brejvika Maradiću... Osim čuvenog Brejvika.  Smile

Kad god krene ovakva diskusija svi se odma uvatite za tog ludog Brejvika i... tu stanete.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Uostalom, ako generalizacija nije dobra i ako ne treba da se primenjuje, što ti sve Mađare nazivaš Hortijevcima?  Smile  Pa i u toj Mađarskoj ima loših i dobrih ljudi.  Smile

Ima i jos boljih zena  Smile
Hortijevac je za mene ipak ima definiciju, onaj cigan koji sebe smatra Evropom i oce kintu ali se ne miri recimo sa danasnjim granicama zemlje i sve Slovene i Rumune vidi kao nizu rasu...
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 16:09:10 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Prvo, već sam ti rekao, ako lik nauči da se ponaša u skladu sa normama društva u kome živi, meni postaje nebitno da li je cigan ili belac. Ja nemam ništa protiv onih 5% imigranata koji se u Rimu ponašaju kao Rimljani. Imam problem sa ostalom, većinskom bagrom.

Ali ajde pošto si već zapeo za tog lika, evo da završimo jednom za svagda i sa tom diskusijom.  Smile

Evo ga taj ''mađarski cigan''.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
izbrisi poruku
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 16:12:28 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Osim čuvenog Brejvika Maradiću... Osim čuvenog Brejvika.  Smile

Kad god krene ovakva diskusija svi se odma uvatite za tog ludog Brejvika i... tu stanete.  Smile

Dobro, moze onaj ludak sto je pravio decu svojoj cerki u Austriji, pedofilski skandal u Belgiji, ili recimo na Balkanu kad se pocne shenluk iz nekih svojih razloga
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mladi Migrant izbo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.