Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šid-Migrant izbo nožem mladića!  (Pročitano 32457 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Istina, oni su sačinjeni od ektoplazme a hrane se Sunčevim zračenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mislim da jedu sto i mi sem svinjetine, znaci ne jedu plodnu zemlju.

zasto bi se onda smanjio broj ljudi koji planeta moze da prehrani?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ma joook, sunčevi zraci i boli ih paja.

Sad mi u stvari jasno što muslimani nose one odore i što se tako zamotavaju. Da se ne prejedu od Sunca.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2016, 05:01:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
sto lupas?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mislis da je ok reci musliman i pod to saviti sve muslimane... Smile

danas sam ti zaboravio reci dalibore...
davno nekad 70tih godina ..u obdanistu...muslimani i ja igrali smo kklikera i na rosu i na trokut..i slicica gore dole...veca mnja...tabke...i blizke...pa i soranja...to je pisanje uz zid Smile

kad smo bili mali... Smile

pa smo porasli ...pa smo radili svasta....  Smile
pa smo onda ratovali..pa onda nismo  Smile

i o ratu i vjeri niko nista ne prica  Smile
i sve i jedan musliman kojeg ja znam...kad bi cuo ili procitao tvoje postve..( od tebe kao srbina)
povratio bi.. Smile Smile Smile
i vjerovatno bi te iznabijali  Smile  
dobro ...sve su to sad ljudi ..u godinama..ali isamarali bi te ..to stoji  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
a o cemu ti to pricas?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Palm 
Boli me dupe za Indoneziju i Maleziju koje leže na drugom kraju sveta. Mene zanima ovi koji su nam bliži i ovi koji nam šalju svoje ljude. I isti koji sad šalju izbeglice, pre samo 20 godina slali su nam i mudžahedine u Bosnu.
Tako je. U slučaju da nisi znao, na zapadu postoji nešto što se zove EU i NATO. To su dva saveza u kojim su skoro sve evropske države. I jedno od načela oba saveza glasi držimo se zajedno. U svemu. Pa tako i u spoljnopolitičkim odlukama. I kad jedan prizna Kosovo (pod nalogom Amerike), priznaće i ostali.
Al moram da te razočaram, ne praktikuje samo zapad tu praksu. To ima širom sveta, čak i kod tvojih arapa. Ti ako si mislio da će samo Amerika u NATOu da prizna Kosovo, a ostali će da iskuliraju, onda moram da ti kažem da si ispao baš glup.
Tako to obično biva kad se mali kerovi kurče pred velikim. I još ne znaju kad je trenutak da umuknu i smire se.
A samo degenerik može gajiti iluzije da će islamski svet ikada iskreno voleti i podržavati Srbiju.
Pa to to. To i kažem. Da nema muslidža da ih spasu, Evropljani bi nestali. Samo bi ladili jaja pod krošnjom drveta dok im se broj smanjuje i mirno čekali svoju propast.
Kako mali Perica zamišlja demografiju...  Svaka tebi čast.  Smile

Zameniti ''zapadnjačku'' sa ''islamsku'' i dobije se slika slična onome što ti ovde upravo radiš.

Ajnštajne, oni da hoće da nas unište, uništili bi nas za mesec dana.  Smile Utuvi to već jednom u tu svoju tvrdu lobanju. Njima nije u interesu da nas unište nego da nas drže na kratkom lancu. I premda je to jedna gorka i jadna sudbina, opet je bolja nego ono što je u interesu tvojih cenjenih muslidža, a to je da nas sve pokore i istrebe.  Smile
Šta tebi još treba da shvatiš da ti muslidže nisu drugari?

Zaista je neverovatno da neki Srbin može očekivati bilo šta od muslimana. Jeste, oni će da islamizuju celu Evropu a samo će Srbe da ostave na miru. jer će znati da cene našu umerenost i suzdržanost. Kako da ne.  Smile  Smile Care, Hitler će izgledati ko mala beba u odnosu na ono što će da nam se desi kad/ako oni postanu vladari Evrope.  Smile

Ništa više neverovatno od tvoje blesave ideje da ako se budemo učepili muslidžama, da će da nas ostave na miru kad budu vladari Evrope. Oće boli ih patka. Još jedanput - Hitler će delovati kao mala beba u odnosu na ono što nas čeka ako muslimani budu vladali Evropom. A ti samo nastavi da podržavaš takvo zlo. 
Стално пројектујеш своје жеље на односе западног света и исламиста, и умишљаш да између њих постоји неки глобални сукоб, у којем би ми требало да се сврстамо.

Таквог сукоба нема.Запад је у добрим односима са већином исламистичких покрета на свету.Долазили су муџахедини у БиХ али уз финансијску, војну и политичку  подршку западних сила и њиховог блиског савезника С.Арабије.Запад нема неки велики  проблем са исламизмом, већ они  користе исламисте и муџахедине као средство за борбу против непожељних-СССР-а  у Авганистану, Срба на Балкану, Руса на Кавказу, Асада у Сирији . Гадафија у Либији  итд.

Сада западњачке елите  користе муслимане и њихову миграцију за оставрење својих интереса на самој територији ЕУ, као што су их раније  користили у другим деловима света.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2016, 08:58:30 od milanb2014 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Стално пројектујеш своје жеље на односе западног света и исламиста, и умишљаш да између њих постоји неки глобални сукоб, у којем би ми требало да се сврстамо.

Ma naravno. Jesu i ovo moje projekcije?  Smile

Citat
Долазили су муџахедини у БиХ али уз финансијску, војну и политичку  подршку западних сила и њиховог блиског савезника С.Арабије.

Gluposti. Dolazili su sa svih strana. Čak i iz Čečenije i Irana.

Citat
Сада западњачке елите  користе муслимане и њихову миграцију за оставрење својих интереса на самој територији ЕУ, као што су их раније  користили у другим деловима света.

Objasni mi koji je to interes Evropskih vladara da sjebu svoj sopstveni kontinent?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
dovođenjem hordi i infestacija koje će na kraju rezultirati nestankom cele ljudske rase sa planete.

ne objasni ti ovu teoriju muslimanske zombi apokalipse
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Shvatićeš jednog dana kada pođeš u školu i dobiješ predmete tipa Priroda i društvo, geografija, biologija i hemija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Migrant izbo mladi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.