Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32413 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
gde ti je mp3 ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Vrati se na predhodnu stranu pa procitaj (editovao sam post). Odgovor mogu i prekucati na forumu (da bude tekstualno), ali je daleko mocnije da se cuje, posto je u pitanju Rambo Amadeus licno - njegov je odgovor (usnimljen!) na ovo pitanje!! Smile Smile Smiley
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
smes da ga zipujes, osim ako nije ceo album  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Ako nisi u mogucnosti da uploadujes mp3 od 10 sekundi putem zip arhive, mozes i preko ovoga, pa nam ostavi link za download.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
Zipovani MP3.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
inostranstvo.zip (161.72 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
ako na tome temeljis svoju odluku...sretno ti bilo rodjace Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
Temeljena je na mnogo cemu, na primer pogledaj ovu temu:

http://forum.burek.com/srbija-2010-sin-umro-od-gladi-majka-na-samrti-t523026.html

Vi koji smatrate da ovoj zemlji i dalje treba pruziti sansu - pruzajte je na svojoj a ne na mojoj kozi.

Istina je da ne znam kako je vani ali znam da u ovoj zemlji buducnosti jednostavno nema, cinjenica je da ovde mozes da radis koliko hoces i da ostajes i posle radnog vremena - niko te nece platiti prekovremeno (budi sretan ako te plate uopste!), dok vani (a to sam proverio) ako si radio duze od utvrdjenog normativa - placa ti se svaki minut prekovremenog...

Prosto sam zadivljen koliko ovde (jos uvek!) ima prisutnih ljudi koji vole, ili barem smatraju da ovoj (nasoj) zemlji treba dati (ko-zna-koju-po-redu) novu sansu! Ne znam da li su u pitanju deca, neupuceni odrasli ili senilni starci koji (jos uvek!) skandiraju porukama: "Ostajte ovde, sunce tudjeg neba..." i td...

Jedan me je pitao da li smatram da mi je drzava jedina kriva za situaciju u kojoj sam sada?
Da, smatram da jeste upravo (ova) drzava i niko drugi nego ona 100% kriva za situaciju u kojoj sam ja sada.
   Obrazlozenje:
1) Drzava je izazvala RAT,
2) Drzava je posle rata sistematski zaglupljivala stanovnistvo,
3) Drzava je omogucila da se bogate samo ljudi iz mutnog sloja,
4) Drzava je uvela PDV, tako da npr. gospodin Dodik ima profit kada god ja kupim tubicu majoneza,
5) Drzava je uvela fiskalizaciju po krvavoj ceni od 800 eura po fiskalnoj kasi, zbog cega brojne male STR prodavnice nisu mogle istu da priuste te je po Zvorniku doslo do masovnog zatvaranja (malih!) radnji, od kojih je "BulmaSoft" ziveo honorarno odrzavajuci racunare (ovo je poslednji udarac posle kojeg sam gurnut na krajnju ivicu egzistencije i to mislim bukvalno).

Kakav izbor imam ovde?

1) Da bukvalno vucem za rukav i molim tajkuna i ratnog profitera da mu radim za minimalac?
2) Da se preselim u veci grad gde ce me docekati sin navedenog iz prve predhodne recenice?
3) Ili da emigriram?

Cik pogodi sta sam ja izabrao!

Yes, it's the door number three!!! Congratulations, you lucky devil!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Jedan me je pitao da li smatram da mi je drzava jedina kriva za situaciju u kojoj sam sada?
Da, smatram da jeste upravo (ova) drzava i niko drugi nego ona 100% kriva za situaciju u kojoj sam ja sada.

Pokvarena drzava, tebe tako sposobnog, pametnog i vrednog je sistematski upropastila  Smile

Ali ajde da vidimo sta je ona to tebi uradila, tako sposobnom, pametnom i vrednom, jel te

Citat
1) Drzava je izazvala RAT,

SAD, Nemacka, VB i ostale evropske zemlje , nisu izazvale nijedan rat?  Smile

Citat
2) Drzava je posle rata sistematski zaglupljivala stanovnistvo,

Vidi pod CNN, BBC, FOX, RTL, MTV, Veliki bratovi, Farme...itd  Smile
Ovi nasi su od njih ucili kako se stanovnistvo zaglupljuje

Citat
3) Drzava je omogucila da se bogate samo ljudi iz mutnog sloja,

U svakoj drzavi se bogate sposobni, pametni, snalazljivi...ali ajde, mozda je malo bolja situaciju u inostranstvu

Citat
4) Drzava je uvela PDV, tako da npr. gospodin Dodik ima profit kada god ja kupim tubicu majoneza,

Smile  Smile  Smile
Care....PDV postoji svuda na svetu!...to nije Dodik izmislio. Cak je PDV u RS jedan od najmanjih u Evropi!!!!

Citat
5) Drzava je uvela fiskalizaciju po krvavoj ceni od 800 eura po fiskalnoj kasi, zbog cega brojne male STR prodavnice nisu mogle istu da priuste te je po Zvorniku doslo do masovnog zatvaranja (malih!) radnji, od kojih je "BulmaSoft" ziveo honorarno odrzavajuci racunare (ovo je poslednji udarac posle kojeg sam gurnut na krajnju ivicu egzistencije i to mislim bukvalno).

To da veliki sistemi guse male, je jos jedna stvar koja je izmisljena u Evropi i USA, liberalni kapitalizam nije izmislio Dodik  Smile Velike lance supermarketa, velike softverske kompanije, i sl je izmislio taj zapad u koji ti hrlis  Smile

Bice da je ipak problem u tebi  Smile
Ali, opet ti kazem, to ne znaci da neces uspeti u inostranstvu, samo ces tamo raditi slican posao kao i ovde i imati slican zivot...nista spektakularno se nece promeniti  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
U pravu si kad kazes da nase zemlje usvajaju sve negativno sa zapada,ali gresis u jednoj sitnici koja glasi da nase zemlje usvajaju SAMO sve ono negativno sa zapada sto nasim liderima ide u prilog (kao sto je na primer PDV) Medjutim,zasto nase zemlje sa PDVom nisu usvojile i Americki sat rada od minimum 5dolara/sat. Meni je nudjeno da odrzavam racunare po ceni od 0.6 eura/sat a klauzula je da mi plata ne moze biti veca od 150e bez obzira na sate!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Opet ti? Smiley

Citiracu Nikolu Koju iz domaceg filma: "Jesi ti jebo nesto van svog sela?"

Cuj, buni se i zbog PDV-a?!
Ti zaista imas 32 godine?

Zelim ti srecu na putu preko Meksika. Da je srece da svi koji tako misle napuste Srbiju i RS, osetio bi se zavidan pomak... Ali ne vredi, lakse je kukati nego zaista nesto preduzeti.

E da, ne idi u Nemacku. ----> http://forum.burek.com/roditelji-izgladnjivnjem-ubili-dijete-t525371.html
E da, pazi se ovih u Meksiku. ----> http://forum.burek.com/decak-od-12-godina-ubija-za-meksicki-narko-kartel-t524813.html

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.