Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32131 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja sam razvio licno svoju proceduru za povracaj podataka sa HDDa pod FAT/FAT32 particijom, i dok imam srafciger da otvorim kuciste racunara necu da radim nikakvu fizikaliju u SVOJOJ zemlji SHVATITE to! Umesto fizikalije - ocekujem od gospon Dodika da napravi nesto sto se zove TRZISTE (za sta je placen i uzima pare iz MOJIH usta) al' uzalud u drzavi u kojoj je TRGOVINA (a ne industrija ili privreda) JEDINI izvor prihoda!

Pa dobro, ako je trgovina tu opet ima sistema koji se bave obracunom i slicno. Uostalom, hebi ga, ako ti ne odgovara trziste, menjaj ga, nismo u sev. Koreji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja sam razvio licno svoju proceduru za povracaj podataka sa HDDa pod FAT/FAT32 particijom, i dok imam srafciger da otvorim kuciste racunara necu da radim nikakvu fizikaliju u SVOJOJ zemlji SHVATITE to! Umesto fizikalije - ocekujem od gospon Dodika da napravi nesto sto se zove TRZISTE (za sta je placen i uzima pare iz MOJIH usta) al' uzalud u drzavi u kojoj je TRGOVINA (a ne industrija ili privreda) JEDINI izvor prihoda!

Evo ja sam razvio proceduru da kad podrignem mogu da upalim alarm na bilo kom automobilu u krugu 10 metara i zbog toga necu da radim apsolutno nista sve dok mi drzava ne obezbedi trziste u kom cu moci da debelo profitiram na mom talentu tj. znanju.
Jesi li cuo nekad za zakon ponude i potraznje?
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 20:27:08 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Evo ja sam razvio proceduru da kad podrignem mogu da upalim alarm na bilo kom automobilu u krugu 10 metara
I ti nemas dobro placen posao???

Tadicu, ovo je prevrsilo svaku meru... IZBORI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Evo ja sam razvio proceduru da kad podrignem ...

I love this dude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nista, nek pali tamo gde se to trazi i resen problem. Lakse je otici u novu sredinu nego menjati postojecu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Ovo sa podrigom je bilo najjace!
Dozvolite mi rec-dve o BulmaSoftu: u Zvorniku postoji 12 servisa racunara, BulmaSoft je 13-to prase,
drugi servisi postoje obicno godinu-dve pa se ugase od nelikvidnosti (al'novi uvek dodje na nj.mesto!) a BulmaSoft postoji vec 11god.
Drugi servisi se bave 90% prodajom hardvera a 10% resavaju probleme OS-a, BulmaSoftu su ovi procenti OBRNUTI,
BulmaSoft iz godine u godinu radi sve slabije, u 2011 cu izgleda prositi
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Sve je ovo rezultat velike dokonosti sa Vase strane, i ne verujem ni za sekund da se saldo racuna uvecao i za jedan euro (mada jos nisam otisao u banku) ali u principu Vlastimir jeste u pravu sta je rekao Sandri. Jer Sandra nije prodala svoje knjige na ovom forumu da ima za zimnicu (ja jesam), Sandra nema dilemu gde je bolje - ovde ili vani (ja imam), i na kraju Sandra nije u situaciji da joj se kaze - pa objavi broj svog racuna u banci! Smile Poz.

Jao...Pa nemoj mi reci da si me shvatio ozbiljno  Smile
Da li je moguce da covek ne moze da se nasali Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Dozvolite mi rec-dve o BulmaSoftu: u Zvorniku postoji 12 servisa racunara, BulmaSoft je 13-to prase,
drugi servisi postoje obicno godinu-dve pa se ugase od nelikvidnosti (al'novi uvek dodje na nj.mesto!) a BulmaSoft postoji vec 11god.
Drugi servisi se bave 90% prodajom hardvera a 10% resavaju probleme OS-a, BulmaSoftu su ovi procenti OBRNUTI,
...nedaj se @Bulma...!
znas li iz kojih su ponora ljudi izlazili jaci i odlucniji,a dok su stajali nad ponorom,mislili su da je to kraj.glavu gore!svima je tesko,kriza je.narod danas daje samo za use,a na nase vadi iz ormara,suzava,prosiruje....lova se vidi kao halijeva kometa.na tebi je cak i moralna odgovornost,da ne dozvolis svom brendu,da nestane.smisli nesto,ubaci neke ponude,povoljnosti,neku nagradnu igru zapocni na lokalnom radiju.znas ono ukljucivanje u emisiju,pogadjanje nekog pojma iz tvoje delatnosti.evo nudim ti pomoc,ko pogodi zagonetnu rec,osvaja romantican vikend u Beogradu. ja ti dajem apartman,veceru u restoranu i razgledanje grada jedna subota i nedelja.imas moj mail u profilu,izlazim ti na ovaj nacin u susret.i tako svake nedelje,nagrada za vikend.mora da krene,samo malo inventivnosti i ima ¨BulmaSoft¨ da postane brend numero uno u BiH,a i sire.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@Bulma Moja analogija je ista kao i tvoj nacin razmisljanja. Trziste se ne povinuje pojedincima vec pojedinci trzistu. Sta mislis koliko je ljudi u proslosti ostajalo bez posla usled tehnickih revolucija? Jel su ti ljudi ostajali gladni kada su njihovo mesto zauzele masine? Ne, nisu kukali vec su se prekfalikovali za neki drugi posao da bi mogli da nastave normalan zivot. Ovo ti je samo jedan mali primer a takvih imas bezbroj. Sta mislis koliko ljudi na planeti radi posao koji voli i za koji su isli u skoli? Sta mislis da neko ko je isao na fax za odredjeno zanimanje voli da radi neki sasvim drugi posao da bi preziveo??
Oh ne, posao ti ne ide bas kako treba. Dobro dosao u stvarni svet. Sto se tice sopstvenog biznisa u zivotu uspe 1 od 50 ljudi. Ako nisi sposoban da vodis sopstvenu firmu ugasi je i zaposli se kod nekoga ko zna.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 23:08:07 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung Galaxy S III
...nedaj se @Bulma...!
znas li iz kojih su ponora ljudi izlazili jaci i odlucniji,a dok su stajali nad ponorom,mislili su da je to kraj.glavu gore!svima je tesko,kriza je.narod danas daje samo za use,a na nase vadi iz ormara,suzava,prosiruje....lova se vidi kao halijeva kometa.na tebi je cak i moralna odgovornost,da ne dozvolis svom brendu,da nestane.smisli nesto,ubaci neke ponude,povoljnosti,neku nagradnu igru zapocni na lokalnom radiju.znas ono ukljucivanje u emisiju,pogadjanje nekog pojma iz tvoje delatnosti.evo nudim ti pomoc,ko pogodi zagonetnu rec,osvaja romantican vikend u Beogradu. ja ti dajem apartman,veceru u restoranu i razgledanje grada jedna subota i nedelja.imas moj mail u profilu,izlazim ti na ovaj nacin u susret.i tako svake nedelje,nagrada za vikend.mora da krene,samo malo inventivnosti i ima ¨BulmaSoft¨ da postane brend numero uno u BiH,a i sire.
 Smile
@Bulma Moja analogija je ista kao i tvoj nacin razmisljanja. Trziste se ne povinuje pojedincima vec pojedinci trzistu. Sta mislis koliko je ljudi u proslosti ostajalo bez posla usled tehnickih revolucija? Jel su ti ljudi ostajali gladni kada su njihovo mesto zauzele masine? Ne, nisu kukali vec su se prekfalikovali za neki drugi posao da bi mogli da nastave normalan zivot. Ovo ti je samo jedan mali primer a takvih imas bezbroj. Sta mislis koliko ljudi na planeti radi posao koji voli i za koji su isli u skoli? Sta mislis da neko ko je isao na fax za odredjeno zanimanje voli da radi neki sasvim drugi posao da bi preziveo??
Oh ne, posao ti ne ide bas kako treba. Dobro dosao u stvarni svet. Sto se tice sopstvenog biznisa u zivotu uspe 1 od 50 ljudi. Ako nisi sposoban da vodis sopstvenu firmu ugasi je i zaposli se kod nekoga ko zna.

E , to su savjeti ... a ne ono prije, uzmi kamen baci se sa mosta.... nadji konop objesi se u parku .. itd..  Smile

Ljudi, pomazite jedni drugima, pa ce i Gospod vama!
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.