Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 10:03:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Severna Koreja - drugi udar  (Pročitano 13057 puta)
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson p910i
a i gradjani Severne Koreje bi imali pravo da napuste zemlju kad pozele. To sad nije slucaj.

Jesmo li mi po tome normalna zemlja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo jutros na b 92 cujem kako amerikanci planiraju da zaustave brodove koji idu ka koreji radi pretresa tih brodova i zaplene svega sto bi mogli da iskoriste u izgradnju vojne opreme i nuklearnih bombi...s druge strane s koreja je najavila da ce odmah vojno da reaguje ako se samo jedan njen brod zaustavi ili pretrese... Smile Smile
IP sačuvana
social share
bez potpisa u zivotu sve ide lakse....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pa to je americki sindrom - moraju da budu kauboji i policajci, jebo ih Dzon Wayne (Dzone, nista licno Smile). Smile Stalno nesto drndaju i stvarno zasluzuju da jednog dana dobiju po p....

Sad ce sve opet da se komplikuje i nateze, opet nova kriza. Smile

Ne znam, valjda njima treba to da uopsle sve one poludele ljude na nosacima i u avijaciji - toliko su ulozili u to i toliko toga ima, pa je besmisleno da to stoji i ne radi. Zato neko na svetu uvek mora da najebe, zato sto ameri imaju skupe igracke koje moraju da se "koriste" jer su poreznici pljunuli kintu za to. Ostali svet - ko jebe.

More, proci ce i njihovo, a onda ih ne bih zalio, nek vide malo sta je pravi bol i strah.

A i Severnokoreanci bi mogli malo da spuste loptu a ne da zezaju krizu, kad imaju te budale za vratom.

"Koja usrana planeta, covece - ajd' okreci svemirski brod ka Alfa Kentauriju, ostavi samo vezu sa Burekom" rekoh ja u snovima. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo ameri sada mo;e ruse i kineze da se malo vise ukljuce Smile zamislite kakva bi im sredstva bila potrebna da se usude da krenu na koreju:) sigurno bi ishod bio povoljan za amerikance ali koliko bi ih kostao taj akt Smile pa zele da se svi po malo ukljuce sada....smradovi americki
IP sačuvana
social share
bez potpisa u zivotu sve ide lakse....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Salu na stranu, ovi su opasni loodaci, meni bas i nije drago sto su dosli do nuklearki,

oni su opasni ludaci iako nisu nikad napali nijednu zemlju ,a tvoje jevrejske gazde su krive za smrt miliona ljudi u proshlom veku ,ali oni su fini ....  Smile Smile
Ma nece Jevreji na celi svet, stipse su  Smile

Javi se kad se naucis osnovnoj kulturi komunikacije, do tada mi se ne obracaj, mislio sam da sam bio jasan prosli put kada si me vredjao.

osnovna kultura komunikacije je ne vredjati zemlju i ljude koji te nisu nichim vredjali , a uz to vredjati inteligenciju onih koji postove chitaju  Smile i nisam vam se obracao nego rugao ,a u tome postoji velika razlika  Smile
Kako nisu opasni, oce bre da prze komsiluk sos bomba  Smile

koliko je realno da bi ameri ili rusi mogli da naprave neku vojnu inicijativu protiv koreje zbog ovoga?vojnu mislim ne ekonomsku?
Imas u igrici za x-box "Mercenaries"

...klasicni idioti!!!!!!!!!!!!!  Ljudi tamo nema leba da jedu - ali bitno je da su nuke sila ...teraju inat sami sebi  Smile Smile
Ne jedu oni lebac vec pirinac  Smile

Ако је маса ове бомбе испод 100 кг Американци имају разлога за бригу.

Nije znatno je veca...to im je glavni problem ne mogu da smanje velicinu dovoljnu da bi je stavili u balisticku raketu
a u brodski kontejner?  Smile  Smile
Mozda moze vozom  Smile

ko od nas zna kako je u s. koreji a da nije servirano od strane zapadnih medija kojim je avise nista neverujem, a zahvaljujuči nasem iskustvu.

Pa pogledaj na zvanicnoj prezentaciji "www.Korea.kp"  Smile

evo ameri sada mo;e ruse i kineze da se malo vise ukljuce Smile zamislite kakva bi im sredstva bila potrebna da se usude da krenu na koreju:) sigurno bi ishod bio povoljan za amerikance ali koliko bi ih kostao taj akt Smile pa zele da se svi po malo ukljuce sada....smradovi americki
Nek umesto bombi pobacaju iz vazduha malo pirinca pa ce se vec ovi poklati medjusobno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ако је маса ове бомбе испод 100 кг Американци имају разлога за бригу.

Nije znatno je veca...to im je glavni problem ne mogu da smanje velicinu dovoljnu da bi je stavili u balisticku raketu
a u brodski kontejner?  Smile  Smile
Mozda moze vozom  Smile
a jesi cuo ti ikad za prljavu bombu,a?ili video kolike je velicine sama nuklearna bojeva glava?  Smile ocigledno nisi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nismo u vojsi imali na obuci  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4009
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Nema teoretske sanse da Ameri krenu u kopnenu avanturu.Jedino sto bi mogli da probaju bilo bi udari po postrojenjima za nuklearnu tehniku.Normalno u tom slucaju Japan i JK bi popili par nuklearki.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne bi obzirom da Severna Koreja kapacitete da lansira nuklearno oruzje, ono sto imaju je suvise izlozeno napadima iz vazduha i ne bi imalo uspeha.
Ali nece niko krenuti u vojnu akciju, to nikome ne odgovara trenutno, samo ce sacekati da se rezim urusi sam od sebe, a onda sledi ujedinjenje dve Koreje i konacno sloboda za stanovnistvo na severu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da ih je preseliti nekud u neku pustinju gde niko nece nikad otici pa nek se prze nuklearkama i nek racunaju pocetak racunanja vremena od rodjenja njihovog vladara. Da otvore granice, 99 posto stanovnistva bi pobeglo, ostao bi 1% koji uziva privilegije.
A za ljubitelje Juche religije evo malo nostalgije:

IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 10:03:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.