Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сестра ми остала трудна!  (Pročitano 17335 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Citat
  p.s. zabraniti abortus i obracunati se sa prekrsiocima te zabrane kao da je u pitanju najstrasniji zlocin.

cek,cek...polako

jedno je zeljena a drugo nezeljena trudnoca... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Ma kakva nezeljena trudnoca, jedino je u redu ako je u pitanju zivot zene.
A griza savesti zbog ubistva deteta, (to je prva spomenula Anea), sta cemo sa tim ?
Mnogo mislite o hardveru, razmisljajte malo i o softveru. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
...a silovanje ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Pa ako je u pitanju silovanje ubijemo devojku/zenu da ne sramoti malogradjansku sredinu, a njenu porodicu stavimo u karantin.
A siledziju procesuiramo.
Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
mob
SonyEricsson k310i
...a silovanje ?
Mali mi je nejsno da devojka pusti nekoga da je toliko dugo siluje da joj jos i dete napravi

Ali da nekvarimo coveku veselje,neka je tebi brate sa srecom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Mali mi je nejsno da devojka pusti nekoga da je toliko dugo siluje da joj jos i dete napravi

Smile Smile Smile

Joco, spasi svet i ubij se, keve ti...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat

Smile Smile Smile

Joco, spasi svet i ubij se, keve ti...

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
Гамбино пријатељу, ућути мало. Не знаш ништа о ситуацији. Ево, до прије мјесец дана могао сам и ја сличан пост као и ти да напишем, али сад тек увиђам како неке ствари нисам знао, као што их ни ти сад не знаш. Само ти искуство може отворити очи. А то што ћемо изумрјети за сто година, сад видим да ће тако заиста и бити. Све је онако како јесте и ми као јединке ништа ту промјенити пуно не можемо. Можемо само безвезе расправљати без икаквог резултата, умјесто да то вријеме потрошимо на неке паметније ствари.

под број 1

Сестра није млађа већ старија од мене. Рекао сам вам њено годиште, моје имате у потпису: њено јануар 88, моје мај 89. Мене не можете кривти што нисам разговарао с њом о њеним интимним стварима. Знања која сам ја стицао о заштити долазила су из школе, понеких часописа, интернета, осталих медија... Пошто је старија а и више излази на поље и дружи се, мислио сам да више зна од мене. Неко вријеме је куповала и часописе браво, кул-грл итд. које сматрам у суштини смећем али у којима се са друге стране доста о контрацепцији говори. Само сам прелиставао ту штампу, тако и те странице  гдје о томе има говора. Стекао сам утисак да зна доста више од мене. Али да ја сад њу питам да ли има односе и те ствари није ми пало на памет...   

под број 2

Доста ми сметају коментари неких овде више рангираних чланова форума у којима се јасно осуђују моја породица и "ја" !?  Smile  Главни утисак је да такви људи нису никакви познаваоци психологије, јер зашто би ми иначе отежавали њихови одговри ? Зар не треба увјек ту сваки одговор да помогне. Био сам стварно у стресном стању, тотално шокиран било ми је јако тешко ("када кажем "ја", можете узети и читава породица"). Овде ме је неко лошије неко боље схватио. Али зашто толика количина непријатних за мене тешко увредљивих рјечи. Када сам данас читао одговре, прочитао сам два поста и нисам могао више... људи не могу да се саосјећају са другима, што је нормално и разумљиво...
Ако нисам добро објаснио причу, и приказао неке ствари зар не може паљба по мени да причека...

Захваљујем Милосави  Smile Smile Smile и другима који су схватили тежину ситуације, али и наш положај у њој... 

*** Наставак читаве приче***

Јутрос док сам лежао  кревету чујем стално неку причу: читава породица нешто прича. Када сам се средио у купатилу и дошао до дневне собе чујем да је сестра одлучила да абортира јер не жели да се уда, не жели да напушта своју породицу. Жели да буде са нама ( колико сте ме само испровоцирали коментаримна да је зрелија од нас..  Smile Smile Smile  ) Када сам то чуо (вијест о абортусу) лоше ми је било ко прошлог дана (добро, не баш толико, ал нерасположеље је владало).

Што се моје сестре тиче о њој треба да причам: Тоатално ми изгледа као да нема никавог става. Ја уопште ни не мислим да ће она било шта паметно да одлучи. То што је рекла да ће да се уда и роди, рекла је јер је пред њом је била само опција бр. 1 (удај се и нарађај дјеце). О опцији бр. 2 није ништа ни знала. Тек што јој је мајка објаснила како би "то ваљало за то" прешла је својевољно на ту опцију. ( знам да знате о чему ја то причам) Данас око подне на пиће су изашли моја сестра и момак, а послије им се прикључила и моја Мајка. Са тог састанка дознао сам вијест да је дечко тотално спреман да је прими, јер воли је! Каже да ће све радити, максимално колико год може само да том дјетету и мојој сестри све приушти. И каже да није имао неког искуства иако су му 24 године, ја му вјерујем ,( не треба  ми времена да то схватим, као што ми овде неко каже да ће требати). Бацио сам у воду раније мишљење о њему. Доста су то важне информације које сам дознао! Рекао је да ће она факултет моћи завршити с њим.

Истина је да се овде мојим родитељима на неки начин и може приговорити која, не на количину провденог времена са својом дјецом, колико на квалитету тј. није се ништа говорило о интмним стварима. Увјек је почињала разговор са: како је ? шта има у школи ?... Није обраћала пажљу на ту неку интимну страну живота... што за мене и није толико важно, али за моју сестру пресудно. Међутим, не може се овдје ни претјеривати, јер ипак  је и она била тако васпитана, и код ње се тако говорило. Отац јој је погинуо веома млад, као дјете је изгубила родитеља...
Мислила је да смо ми дјеца, да за секс треба зрелост...

Да се вратим ја на то како сам прихватио вјест о абортусу. На рјеч шта мислим о томе успротивио сам се сасвим јасно. Ипак је само за џелата бесмислено питање: "Да ли треба спасавати људски живот?" Напомињао сам поред физичке и на духовну страну. Ту се затекла и једна тетка која је отворено била абортус: да не можемо тако да гледамо, да ће она имати послије дјеце, да је млада.... Добро је што је отишла на бањање!  Smile Са мајоком сам отворено причао: о проблемима абортуса, о тешкоћама; али све је свела на то да "да између два зла бира горе" . Зашто је опција да се уда доста лоша: зато што је млада, што није завршила ништа сем гимназије, што има релативно лагодан живот а не зна у шта се упушта, што можда неће имато од чега сутра да издржава то дјете; уопште није финансиски слободна и тотално је сутра беспомоћна... уопште јој није до удаје већ не зна шта ће с дјететом, тешко јој је да напушта свој дом, тамо у страном свијету гдје никог не зна јако тешко би јој било (тако каже!)...

Родитељи ко родитељи охрабрују је, дају подршку, кажу да ће све што овде има њој и остати... Тешка је лаж која каже да желе да је се рјеше... И ту су двије оцпије које су стално  у игри. Него сви су тотално збуњени, мени изгледа да би неки човјек са стране могао потпуно све да изодлучује, а при том би они све то прихватили (и љен момак спада ту). Моја мајка рече да сам јој на неки начин отворио очи и послије неког времена и новог разговра њеног с њом, сестру сам видио уплакану... Прича сестра: таман што нешто одлучим, одмах се вратим на друго, таман друго прихватим - вуче ме прво!

Него ја сам се морао упетљати у све ово. Јер сестра је - моја крв. Вратио сам се вјери (поздрав за Јоцу) и миру Божијем мир нашао. Раније сам пасивно био против абортуса, а сада сам чекао прилику да и отврено убацим опцију"да дијете треба изнјети до краја!" Навече сам изашао шетњу с оцем и мајком, и након што смо сјели на неку клупу- опет њима треба разговора. Мајка заплака- срушени су јој идеали - да се тако изразим, "њене пинцезе" мада тако није рекла. Све што је она хтијела је да јој дјеца израсту у праве и независне људе који сутра неће бити бједа без ичега, мислим акценат је да нас материјално осигурамо- да не живимо у сукобу због сиромаштва. А дечко је конобар - Она је једном приликом чула да је он и отказ добио  Smile Но ипак је запослен Smiley !  О томе да она треба да их погура и запосли, тешко да ће бити нешто јер за вођење треба факултетско образобвање, ови би упропастили фирму јер немају знање због кога се иде на факултет.         

Ја сам образлагао свој став: ако роди дјете ни за шта се ту неће имати кајати. У случају да не могне с њим или он стане малтретирати нека се разведе, код нас ће увјек имати своје мјесто. Материјално се увјек може стећи. ТЈ. може се повући опција бек - која ће вратити ствари назад!

С друге стране, абортус је компликован доста, доста доста ризичан чин који може да доведе до трајних послједица по жену, како психичких- тако и физички- нема опције бек- "ствари остају у памети и нема дана да их се не сјетиш" тј. нема дана да се не сјетиш абортуса!!!  Smile Smile Smile Посљедице остају и никавог ту спаса ни бјежања нема!!

Што се мене тиче, желио бих да се то дјете роди, макар га ја морао издржавати!! Скроман сам, али све би дао дјетету!

Надам се да сам довољно разрадио сва поља о којима је било говора унутар ове теме, и да ће схврха због које су ницали осуђивачки коментари нестати! Опростите због грешака прилком куцкања! Умор узима данак  Smile       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 kako god okrenesh ,abortus ti je mnogo gore reshenje za nju ,tj sestru - ne govorim iz nekih kvazi -moralnih pobuda nego je to prosto istina - to je neprirodan chin i ostavice i psihichke i fizichke posledice . inache ,ne podcenjuj sestru - ljudi se prirodno uozbilje kad postanu roditelji - opet prirodna stvar Smile

inache - ne zameri ,ali chini mi se da tvoja keva projektuje neke svoje ciljeve na tebe i sestru - podseti je da je i tvoj i njen (sestrin) zivot ipak vash i da ona ne moze da ga zivi umesto vas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
abortus se nikako ne preporucuje zenama koje nisu radjale...mislim da bi mogao ozbiljno da osteti njeno zdravlje..

sto se tebe tice @MM ....ne znam,pomozi joj,potrudi se da joj pomognes...ako vec kazes kao da ti izgleda da nema stav ...

a i kako ce ga imati...ona se boji..zato je i rekla da zeli da ostane sa vama  Smile

nije joj nimalo svejedno,ali sta da radis...ne mozete je ubiti zato sto je imala sex  Smile

iskreno,fali joj podrska...mozda samo savet da prevagne njeno misljenje...

nemoj samo da je savetujes na sklanjanje deteta ...

svako dete je blagoslov  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.