Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сестра ми остала трудна!  (Pročitano 17198 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
I nemoj osudjivati svog buduceg zeta, mogao bi se kasnije kajati zbog toga...

lako je optuziti coveka kako je to smisljeno uradio....prave osobe za optuzbu su tvoji roditelji koji joj nisu razvili svest o kontracepciji, a to je bila njihova duznost.

Sta god odlucila tvoja sestra, neka odluci sama sa sobom i ocem zacetog deteta. Ti nemas prava da se mesas u to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Sony XPERIA L1
Ja sam dete dobio u svojoj 24-oj. Moja supruga je imala 19. Dete je hvala Bogu i živo i zdravo. I ja sam trenutno bez zaposlenja, ali za njega uvek ima sasvim dovoljno.
Evo za 13 dana blago tati kreće u školu.
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
alo,bre, sta ste svi zapeli kako je sreca kad ti balavo dete ostane trudno?!
pri tom,svi se nesto uzdate u te iste roditelje kako ce pomoci!
nisu roditelji pod obavezom da finansiraju odluke svoje dece,koja se prave odrasla i samostalna,a pri tom nisu sposobna da isfinansiraju te svoje odluke,jer nisu na svojim nogama!
najlakse je raditi po svom,a ocekivati od roditelja da pomognu,slagali se ili ne!

ako brate hoces da budes veliki-de,hajde,al o svom trosku!

@magic,
verujem da si pod stresom i da ti sva ta desavanja tesko padaju,ali moras da znas jednu stvar-ti nisi kriv za to sto se desilo,tice te se utoliko sto je to tvoja porodica i ne moze se sporiti da svaka desavanja u kuci uticu na sve ukucane i da ce sve to jednom proci!
tebi je najbolje da se drzis rezervisano u celoj stvari,bez obzira sta mislio,jer ne mozes znati svu pozadinu,te stoga nije u redu da osudjujes ni sestru,ni roditelje.
svako od njih je u pravu iz svog ugla,a svi su tvoja krv,te svojim petljanjem mozes samo pokusati gnev i da se na tebi istresa nervoza i frka-sto ti ne treba,tako da cuti i cekaj da oni rese stvar.

(ima jedna stvar-to sto sestrin decko ima 24 godine ne znaci da je iskusan i da zna sta i kako da se iskontrolise.
neke stvari oko toga ces shvatiti kasnije,veruj mi!!!)

kazem ti-u ovakvoj situaciji ti ne mozes pomoci,ali mozes sebi odmoci ako se upetljavas,zato se drzi podalje od komentara i upetljavanja,a oni ce naci resenje!!!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

nisu roditelji pod obavezom da finansiraju odluke svoje dece,koja se prave odrasla i samostalna,a pri tom nisu sposobna da isfinansiraju te svoje odluke,jer nisu na svojim nogama!

Pa sad....ako su pod obavezom da vaspitaju to dete, a ocigledno to nisu uradili kako treba (barem sto se ovog segmenta tice)...onda je krajnje diskutabilno da li treba i sta da finansiraju.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 16:46:13 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Citat
  Тако, завршио ја данас (јуче) партију игрице са компа коју скоро свакодневно играм. Т

sta ovo govori o tebi ? Smile

Citat
  Сама је себи замјесила погачу- то је сигурно

aha..imace dete to ce je sigurno ubiti  Smile

Citat
  Родитељи, а ту је и тека (од мајке сестра) у неку руку најрадије абортус, ал она зато неће да чује.

naravno...ja bih vas jos isamarala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat
   Истина да је она пунољетна,

nemate vi tu posla prika moj  Smile

Citat
  Сви ћуте, само мајка прича, ја понешто добацим да је смиррим ал не успјева. Поче она опед да плаче и прича како се читав живот бори да нешто има, да не буде бједа какву је у дјетињству искусила, када ју је самохрана мајка заједно са још двије сестре подигла. И тако се изборила у животу, била међу најбољим ђацима у школи, нема шта све није радила да би на крају основала повећу фирму...(да не отежем... веома успјешнна жена), и како је настојала и да дјецу обезбједи, и оспособи да управљају... прије свега најважније јој је да факс завршимо! И сад јој ево упропасти планове, што је нагоре и живот.

kevini planovi ...cccc....kako je to sve jednako nuli  Smile

neka keva misli sta je ona razmisljala kada se sa tatom .... Smile

manite se devojke,samo cete joj napraviti problem!!!!
a to sto ti neces sex do braka...tvoj problem  Smile

deca se prave iz ljubavi..pa tako i ovo.... Smile

da sam na mestu tvoje setre sve bih vas oduvala i otisla sa ocem svoga deteta....svaka cuda za 3 dana dosta..tako ce i roditeljsko sranje stati kad bebac proplace  Smile

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
@Sandra80 Pitao bi tebe kad bi ti ćerka tako neplanirano zatrudnela u 18-oj...
 i nije tačno da je svako dete plod ljubavi...  Smile  Šta ako uopšte nisu imali ozbiljnije planove za budućnost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pa sad....ako su pod obavezom da vaspitaju to dete, a ocigledno to nisu uradili kako treba (barem sto se ovog segmenta tice)...onda je krajnje diskutabilno da li treba i sta da finansiraju.

Roditelji vaspitavaju dete,ali je na detetu da odluci sta ce sa svojim zivotom,tako da nije u redu da se *krivica* svaljuje na roditelje. Nisu se oni j... bez kontracepcije u ovoj prici,nego ona!
Svi zagovaraju pravo na izbor te devojke,jer je,pobogu,punoletna,a samim tim se smatra da je i zrela!
Zreo je onaj covek koji je u stanju da snosi posledice svojih odluka i da ih finansira.
Lako je se praviti pametan i raditi po svom,a od nekog drugog traziti kesh-tako svi znamo biti pametni.
Finansijska samostalnost obezbedjuje slobodu donosenja odluka bez pitanja ikog sa strane.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
koliko ja vidim devojka hoce da se uda  Smile

ili nisam pratila fabulu radnje  Smile

18? pa...udavale se nekada i sa 13 pa nista .... Smile

lepa ,mlada mama  Smile

moja sestra je rodila sa 18...bilo frke...ju...zamalo se "prijatelji" nisu poubijali u pronalazenju cija je odgovornost  Smile

a njih dvoje...otisli na stan,oboje se zaposlili..i sad moj sestric ima 18 godina..

zdrav,prav normalan
a babe i dede se kasnije polomise ko ce vise da kupi...i svi u glas govorili kako je to dete nesto najlepse sto im se desilo ...

zato... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko ja vidim devojka hoce da se uda Smile

...a babe i dede se kasnije polomise ko ce vise da kupi...i svi u glas govorili kako je to dete nesto najlepse sto im se desilo ...

I meni se cini da je sve to u fazonu,ja se zaljubila,ljubav ce sve pobediti,bla,bla...

Istina-bez obzira na protivljenja (opravdana ili neopravdana) sva bliza familija se slegne vremenom i prihvate situaciju,kakvagod da je.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ili jos bolje..devojka zeli to dete !!!

neka joj bude...biti roditelj je najlepse iskustvo ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.