Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šestoro mladih sletelo u Dunav: Troje se utopilo, među troje preživelih sin Olje  (Pročitano 12888 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Onog mutavog ministra nemam zivaca da slusam ali podrzavam predlog novog zakona u saobracaju o oduzimanju vozila vozacima pod alkoholom bez obzira ko je vlasnik. To ce doprineti da roditelj dobro razmisli pre nego sto masinu od milion konja preda svom mezimcu na vece.

Doduse, ko zna kako bi tek prosli da su se strpali u Juga. Samo bi sporije tonuli a ni gepek mu nije bas veliki ....

privatna svojina je bila nekad neprikosnovena...
sta je sledece, da ti oduzmu stan ako napravis zurku sa glasnom muzikom ili da ti odseku ruku ako udaris nekog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Onog mutavog ministra nemam zivaca da slusam ali podrzavam predlog novog zakona u saobracaju o oduzimanju vozila vozacima pod alkoholom bez obzira ko je vlasnik. To ce doprineti da roditelj dobro razmisli pre nego sto masinu od milion konja preda svom mezimcu na vece.

Doduse, ko zna kako bi tek prosli da su se strpali u Juga. Samo bi sporije tonuli a ni gepek mu nije bas veliki ....
Ministar zbog takvih kao ti i priča t bajke,zna on da ne može da nikome oduzme automobil zbog vožnje u pijanom stanju,to mu ni na jednom sudu ne bi prošlo,ali on to tako priča da bi se neki poradovali kako je to rešenje,a ne da nije rešenje nego je taj predlog lupanje gluposti. Smile

I da su bili u jugu bolje bi prošli,prvo ne bi uspeli da na tom putiću voze 110,a onda verovtno kad izlete sa keja ne bi ni došli do vode,a treće,onaj što je bio u gepeku izašao bi bez problema,verovatno ne praviš razliku izmedju pravog gepeka i onog prostora iza zadnjeg sedišta u jugu koji je pokriven daskom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ма Југо прављен са сврхом да буде амфибија у таквим случајевима.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ма Југо прављен са сврхом да буде амфибија у таквим случајевима.  Smile
Pa bar iz gepeka možeš da izadješ bez problema.A i ima ručno otvaranje prozora a tako možeš da otvoriš prozor i pod vodom.A i na jugu nogom možeš sve prozore da izbiješ.

Taj kej ima jedan pad,pa onda ima jedan ravan deo od odprilike 3 metra širine,možda malo manje,a onda ima drugi pad,pa onda ide red kamenja od jedno 2-3 metra a onda ide dubina,kad voda malo nadodje taj red kamenja se ne vidi,treba ozbiljno da se zletiš da bi sve to preleteo i da direktno sleteo u vodu,sa jugom čisto sumnjam da bi to uspeli,zaboli bi se u dno drugog pada,direkt u kamenje,mada ni tu ne bi dobro prošli.

« Poslednja izmena: 02. Dec 2014, 15:32:37 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
sa jugom čisto sumnjam da bi to uspeli,zaboli bi se u dno drugog pada,direkt u kamenje,mad ani tu ne bi dobro prošli.
Ту би изгинули ко муве без ваздушних јастука и са оним скоро непостојећим наслонима за главу.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
sa jugom čisto sumnjam da bi to uspeli,zaboli bi se u dno drugog pada,direkt u kamenje,mad ani tu ne bi dobro prošli.
Ту би изгинули ко муве без ваздушних јастука и са оним скоро непостојећим наслонима за главу.  Smile
To stoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Sudija vozaču BMW-a smrti: Vaša bahata vožnja dovela je do smrti tri osobe

Mihailo Jovićević   | 29. 06. 2015. - 14:46h  izmena vesti 15:01h
Viši sud u Beogradu osudio je danas Dušana Jovanovića, koji je u novembru 2014. godine izazvao nesreću na Adi Huji u kojoj su poginuli Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Jankovića (20), na osam godina zatvora, saznaje "Blic".

Jovanovića je na zatvorsku kaznu od osam godina osudila sudija Slavica Nikolić. Jovanović ostaje u pritvoru do početka izdržavanja kazne.

"Izvršili ste niz prekršaja koji su doveli do užasnog ishoda. Vaša bahata vožnja dovela je do smrti tri osobe", rekla je sudija Slavica Nikolić obrazlažući presudu.

Ona je dodala da je od početka bilo evidentno da je Jovanović izvršilac krivičnog dela, ali da je bilo komplikovano odrediti kaznu. Rekla je i da smatra da kazna nije mogla da bude niža jer bi to poslalo pogrešnu poruku drugim mladim ljudima, takođe akterima sličnih saobraćajnih nesreća.

"Automobil sam uzeo krišom, neizmerno se kajem"

Dušan Jovanović (19) vozio je BMW 22. novembra 2014. bez vozačke dozvole, pijan, brzinom većom od 110 kilometara na sat i sleteo sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav. U nesreći su povređeni su Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18), dok je Jovanović ostao nepovređen.

- Svi smo pili rakiju od maline, ali nismo bili mortus pijani. Automobil sam uzeo krišom. Žao mi je zbog svega, ne znam kako ću da preživim. Neizmerno se kajem i ne znam kako ću na duši nositi smrt mojih prijatelja i to što sam vozio bez vozačke dozvole - rekao je tokom istrage Jovanović, koji je pre početka sudskog procesa pokušao i da se ubije u zatvorskoj bolnici, posle čega je bio pod pojačanim nadzorom stražara.

"Bogat" dosije vozača BMW

Otežavajuća okolnost za Dušana Jovanovića bila je i to što je pre nesreće napravio čak 27 saobraćajnih prekršaja. Od toga čak osam puta vozio je bez dozvole. Ipak, nijedna od tih prijava nije okončana presudom, zastarelo je osam postupaka, izdata je jedna naredba za privođenje, dok je 14 procesa odloženo zbog nepronalaska okrivljenog. Pored prekršajnih, u Jovanovićevom dosijeu nalazi se i jedna krivična prijava.

"Drugari, ja ću u gepek"

Pre ulaska u "BMW smrti", grupa prijatelja zaključila je da ih ima šestoro i da ne mogu svi istim vozilom do Ade Huje, gde su u jednom restoranu planirali da nastave provod.

- Drugari, ako nema mesta, evo ja ću u gepek. Nije problem - rekao je tada nastradali Miloš Janković (20) i legao, nakon čega su zatvorili prtljažnik.

Sin Olje Bećković među preživelima

Luka Višnjić, sin novinarke i glumice Olje Bećeković, jedan je od putnika BMW-a koji je preživeo stravičnu nesreću. On je u Višem sudu u Beogradu, na početku suđenja, ponovio da su se kobne noći vozili sa Jovanovićem ka Adi Huji, a da jer brzina kojom su se kretali Višnjičkom ulicom bila između 70 i 80 kilometara na sat.

- Ne znam tačno kojom smo se brzinom kretali sporednim putem kada smo krenuli ka reci. Čini mi se da je vozio brže, ali ne mogu tačno da ocenim jer je put bio u lošem stanju - kazao je tada Višnjić.

Završne reči

Zamenik tužioca Višeg suda je, na poslednjem ročištu pre donošenja presude, predložio da se Jovanović oglasi krivim za nesreću i osudi na zakonom propisanu kaznu. Jovanovićevi advokati donekle su bili saglasni sa završnim rečima tužioca, s tim što nisu želeli da komentarišu okolnost prekoračenja brzine zbog suprotnih mišljenja dvojice saslušanih veštaka.

Završnu reč izneo je i Dušan Jovanović koji je ponovio da se zbog svega kaje i da bi učinio sve da može da vrati svojih troje drugova.

- Mnogo mi je žao, znam da je najgore porodicama mojih nastradalih drugova. Oni će zauvek biti u momk srcu, a ja ću morati zauvek da živim sa tim da sam odgovoran za njihovu pogibiju - kazao je Jovanović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
Cek, dakle za ubistvo 3 osobe i sa mnostvom saobracajnih prekrsaja, dobijes samo 8 godina zatvora?

Godinu dana je vec odsluzio, ostaje mu 7, znaci izlazi za jedno 4-5 godina uz dobro vladanje. Po ubistvu 2 godine, odlicna presuda, nema sta.

Ne treba da cudi sto su mali od Zeljka Mitrovica i Petra Cvijic na slobodi. Treba im dodeliti i neku pohvalnicu, orden.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
жалба... поновно суђење... траје две године, осуђују га на 6 година, три одлежао одлежи још једну и ето њега у ЕУ пре Србије...

Citat
Ona je dodala da je od početka bilo evidentno da je Jovanović izvršilac krivičnog dela, ali da je bilo komplikovano odrediti kaznu. Rekla je i da smatra da kazna nije mogla da bude niža jer bi to poslalo pogrešnu poruku drugim mladim ljudima, takođe akterima sličnih saobraćajnih nesreća.

јбте као да се извињава што није могла нижу казну да одреже а 'тела је...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
dobro je sto je i 8 godina...

Citat
Otežavajuća okolnost za Dušana Jovanovića bila je i to što je pre nesreće napravio čak 27 saobraćajnih prekršaja. Od toga čak osam puta vozio je bez dozvole. Ipak, nijedna od tih prijava nije okončana presudom, zastarelo je osam postupaka, izdata je jedna naredba za privođenje, dok je 14 procesa odloženo zbog nepronalaska okrivljenog. Pored prekršajnih, u Jovanovićevom dosijeu nalazi se i jedna krivična prijava.

propust u radu pravosudnih organa je ocit...

sa ovakvim dosijeom...cisto sumnjam..da ce za njega da vazi  morbidno pravilo ... dvije trecine kazne ... odsluzene uz primjereno vladanje...i sloboda...

ovaj mali je "rodjeni ubica" i bilo je pitanje vremena kad ce nekog da usmrti kolima... Smile

mada eto ima i taj dodatni teret..ubio je svoje drugare...koji su s njim u toj citavoj prici bili..i svojevoljno sebi ugrozili zivot....bez kojeg su ovaj put i ostali...
i ko zna koliko  su puta i pre ove nesrece i tragedije ...zajedno s njim ...pijani ...divljali s kolima...
i da ne dobije ni dana robije...saznanje da je ubio svoje drugare...i  to mu je "prevelika  kazna"

mada opet..koliko god da pokusavam da ga koliko toliko razumijem...i sazaljevam..
nikako mi ne ide... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.