Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 01:43:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šeširić  (Pročitano 7369 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Ljudi su operisani od "hvala" i "u pravu si".
Dodao bih jos i "izvini". Na svu srecu, okruzen sam takvim ljudima, koji znaju da kazu ove reci Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je u pitanju Ivo Andric koji je primjetio da kojim slucajem svima spadnu glave sa ramena...da bi svako bez izuzetka potrcao za onom svojom...mislim,najpametnija je i najbolja....i u njoj najvise ima Smile

cini mi se da dobra introspekcija nije svojstvena generalno covjeku i uvijek je jebeno tesko samog sebe vidjeti najrealnije i u pravom svijetlu...
pobogu,uvijek nesto neko nama duguje,u vecini slucajeva impulsivno smo spremni i na prvu loptu da uletimo u ulogu zrtve protiv koga se nekako sve uroti...

i sudbina i svijet i polozaj saturna sa "jebem li ga cime" i familija i politicka situacija i zene na salteru...ma,zavjera sveopsta Smile

i to je okej...nekako je ljudski...ali je u vecini slucaja...teska lagarija i golo govance.

tacno...naidje se tu i tamo,prosto je neminovno,na ljude koji vam ne bi rekli "hvala" i odali bilo kakvo priznanje ni pod prijetnjom noza (a ustvari i u tome je kvaka najveca- sto smo uglavnom i ovisni o tome da nam se oda priznanje u svakom trenutku i za svaki postupak)...

mislim,da se ne lazemo...ima trenutaka na koje nisam ponosna,a koje se ticu ludila sopstvenog ega kada bi me jedino nahranilo da i zemlja po kojoj hodam moze da zbori,pa da kaze: " boze,sesircic...sto si divna...e bas ti hvala sto gazis po meni...hvala sto postojis..."...

sa druge strane...da li sam ja dovoljno zahvalna drugima na onom sto realno jesam od njih dobila i koji negdje,i ne u maloj mjeri ,jesu zasluzni za mnoge dobre stvari u mom zivotu?

ne 24 sata u toku dana i ne svih sedam dana u nedelji.
nazalost, ne.
ali,zaista se trudim i sa nekom zreloscu to se popravlja,jer znam da su nedvosmisleno postojale situacije kada sam djelovala kao sebicni idiot...a ja smatram da to moja sustina nije i da to prosto nije u redu.
da sebi ne smijem da dozvolim takvo ponasanje.
da ne smijem da zaboravljam.
neoprostivo je.
nije dostojno ljudskog stvora.

ja prva vrlo cesto znam da naglasim da su ljudi virus...i da su savrseni jedino kada su na pristojnoj udaljenosti,ali taj cinizam jeste moj paravan iza kojeg krijem mnogo sta...
i to je u redu... Smile
ali je isto tako cinjenica da bez mnogih ljudi niti bih bila potpuna,niti srecna,niti bih dozivjela i vidjela neke stvari...prosto,jesu zasluzni u svakom smislu za kakav- takav i moj smisao zivota...
a da ne pominjem i mnoge osobe koji su bili totalni stranci,ali mi, iz meni neobjasnjivih razloga, jesu u nekom smislu pomogli...

prosto,to ne treba da se zaboravi i treba toga biti svjestan.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung 
ih, nije mi pri ruci jedna knjizica... gde se lamentira o kojecemu, pa i o zahvalnosti. pa se onda ukrsta i frikombinuje mnostvo citata slavnih umova koji su imali da kazu pokoju i na ovu temu.. i bilo prilicno ujednaceni u zakljucku da je u pitanju apstraktni pojam koji u prirodi ljudkoj gotovo da ne postoji (izuzeci potvrdjuju pravilo i ovaj put)

e sad.. da li je nezahvalnost prosto jos jedna u nizu ne bas boguugodnih ljudskih osobina, ili je jako nezahvalno ocekivati zahvalnost za pruzenu pomoc, podrsku, dobro delo - prosudite sami.
nekako, ko trazi zahvalnost, dobija odbojnost, al' ne iz nezahvalnosti, vec iz slabosti.
nekako, ako si zahvalan, posebno ako se ocekuje da jesi, obavezao si se na duznicko ropstvo.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 01:43:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: iri

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.