Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:23:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj srpski junak i mucenik da ili ne?  (Pročitano 29415 puta)
Clan u razvoju

Znanje cini coveka slobodnim, ali ne i srecnim!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Siemens 
@dadd

ti mora da si neki parapsiholig kada na osnovu (geogafske) blizine sa nekim mozes da prcenis sve to sto si napisao. usustini, lako se vidi iz tvog posta ko je budala.

ajde kada smo kod geografije, bivsi gradonacelnik ns-a je moj komsija i svaki dan se i javljamo i rukujemo a naravno sa njegovom politikom se nikada nisam slagao sto stranackom (ds) sto sa licnom.

da sam dadd sada bih rekao i ja da je komsija budala sto necu reci ne zato sto bih i ja bio kao i dadd vec zato sto to nije. ali sada necu o njemu.

izmedju ostalog, raspitajte se sta znaci budala pa cete videti da ste kontradiktorni u izlaganju a samim tim dokazali vrednost misljenja.

Mnogo pricas, kao i Seselj, a nemas pojma, zbog cega sam rekao komsija, zato sto jeste, naime ja sam iz Batajnice kao i on.Nikako ne bih voleo da sam mu sada komsija u Seveningenu, u Den Hagu mozda Smiley....
A posto si ti veliki postovaoc Seselja, samim tim verovatno i mnogo veliki Srbin, mozda 195cm, verovatno si i veoma upoznat sa biografijom najvecim sinom srpskih majki, ali izvini ne mozes da budes kao ja....A da je licemer, pa xaxa, upoznao sam se sa tim njegovim delovanjem i njegove stranke u Optsini Zemun, kao i ponasanjem njegove porodice.....
IP sačuvana
social share
Kao pseto, rece on i oseti kako ga je stid nadziveo!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy i 9000
Nikakav je on politicar.U licni parlament s pistoljem  za pojasom i govorima koji ne dolikuju ni ulicarima,a kamoli politicarima.Sve sto se na demokratski nacin moglo resiti resavao je silom. Gde to ima?
Umesto pojma junak bolje bi odgovaralo   junac.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@dadd

ti mora da si neki parapsiholig kada na osnovu (geogafske) blizine sa nekim mozes da prcenis sve to sto si napisao. usustini, lako se vidi iz tvog posta ko je budala.

ajde kada smo kod geografije, bivsi gradonacelnik ns-a je moj komsija i svaki dan se i javljamo i rukujemo a naravno sa njegovom politikom se nikada nisam slagao sto stranackom (ds) sto sa licnom.

da sam dadd sada bih rekao i ja da je komsija budala sto necu reci ne zato sto bih i ja bio kao i dadd vec zato sto to nije. ali sada necu o njemu.

izmedju ostalog, raspitajte se sta znaci budala pa cete videti da ste kontradiktorni u izlaganju a samim tim dokazali vrednost misljenja.

Mnogo pricas, kao i Seselj, a nemas pojma, zbog cega sam rekao komsija, zato sto jeste, naime ja sam iz Batajnice kao i on.Nikako ne bih voleo da sam mu sada komsija u Seveningenu, u Den Hagu mozda Smiley....
A posto si ti veliki postovaoc Seselja, samim tim verovatno i mnogo veliki Srbin, mozda 195cm, verovatno si i veoma upoznat sa biografijom najvecim sinom srpskih majki, ali izvini ne mozes da budes kao ja....A da je licemer, pa xaxa, upoznao sam se sa tim njegovim delovanjem i njegove stranke u Optsini Zemun, kao i ponasanjem njegove porodice.....

pa nisam ni mislio da si iz haga...
jeste visok (a ne velik) i ne bas toliko koliko si napisao.
a na ostalo necu ni da ti odgovatram jer ... ajde da u najblazem obliku kazem ne gubim vreme.

Nikakav je on politicar.U licni parlament s pistoljem  za pojasom i govorima koji ne dolikuju ni ulicarima,a kamoli politicarima.Sve sto se na demokratski nacin moglo resiti resavao je silom. Gde to ima?
Umesto pojma junak bolje bi odgovaralo   junac.
 Smile

covek ima ispada i to smo se svi slozili, kratkog je fitilja i to smo utvrdili jedino sto se sa tvojim postom ne slazem je to sto je poredjen sa stokom kao prvo a kao drugo neslazem se sa tvojim stavom o adekvatnom ponasanju na odredjenom mestu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
ili si vlast ili ne, tj. ne možeš biti malo na vlasti a malo ne biti, isto kao i trudnoća...
ako DSS nije sklonio đinđićevu ekipu, onda ne znam ko je...
ratove smo izgubili na terenu i d te ne podsećam da srba nema u rsk, da su hrvati bili ispred banjaluke i d je pola srbije srušeno (tvoji mostovi a moja kneza miloša...)
stranka se ne razdvaja od ličnosti jer je i ličnosti čine. na srpskom to znači da se od govana ne pravi pita, a ako se i pravi, normalni je ne jedu...
simbole ne praviš sam već ih ili usvajaš ili ne... kruna je tu bez obzira na državno uređenje...
srbiju 5. oktobra niko nije uzeo već se spašavala u poslednji čas od čuvenog dvojca...
pogotovo je niko nije uzeo sa cg i kosmetom, to su tvoji već izgubili, i da citiram izreku iz CG, što se grbo rodi, niko nesastavi...
što se tiče ostalog, bez komentara jer je besmisleno!
ljudi pa vi ste opustošili ovu zemlju i trajno je genetski obogaljili...
prestanite da se ponašate kao da nas ima 100 miliona, da imamo 40000usd nac. dohodak i da imamo 1000 atomskih bombi. ne qrčite se više ako boga znate, zbrisaće nas sa lica zemlje...
kad se piša uz vetar samo je sigurno to da postaješ mokar, vetar nećeš zajebati sigurno...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Znanje cini coveka slobodnim, ali ne i srecnim!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Siemens 
Mada covek koji je postavio ovaj naslov mozda je trebao da stavi The Passion of Seselj?
A sto se tice gubljenja vremena, pih mi smo ga izgubili sa njim a i sa ostalom bandom.....A sta god da kazes za opstinu Zemun ja ti mogu 5 kontra odgovora dati, kao i na onaj kako se SRS bavi iskoravnjem organizovanog kriminala (steta samo da se u  Zemunu stvarao i postao najjaci kada je SRS bio na vlasti, ali dobro verovatno je sve to nekome samo slucajnost)....mada ja ne verujem u slucajnosti.....Kako kaze Dojl preko Serloka....
IP sačuvana
social share
Kao pseto, rece on i oseti kako ga je stid nadziveo!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@StevieG

svaku rec mogu da ti argumentovano oborim samo bice lock

ali samo malo da prokomentarisem za vlast i trudnocu. velika je razlika ako si premijer i ako si zamenik premijera. a za trudnocu si upravu.

a za ovo ostalo... ukratko da kazem svi mi vidimo koliko padamo od 5.oct. jer su nam sve same demokrate na vlasti !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
rezultat njegove politike je katastrofa po Srbe, zato je budala!
Evo ti odgovora nbns.
Nece biti bas da si jedino ti u pravu a svi mi budale.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
isto je jer nema vlade da se šešeljugi digla patka, a nije mu se digla! znači da je saučestvovao itekako!
ti ne možeš da odgovoriš nijednim argumentom već samo populizmom koji se lako vari ali se brzo ogladni!
kako ne shvataš da ova zemlja umire i da se kruni polako ali sigurno i da stari jezivo brzo... pobićete nas bre!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
rezultat njegove politike je katastrofa po Srbe, zato je budala!
Evo ti odgovora nbns.
Nece biti bas da si jedino ti u pravu a svi mi budale.

ne kazem ja da sam upravu vec samo sagledavam cinjenice sa korektne strane.
vas 100 moze da misli na nacin kakav misli sto zbog uticaja medija, sto zbog svoje nemogucnosti jasnog prosudjivanja, sto zbog inata, sto zato sto mora...

ovo nije zebra pa da se utvrdjuje da lije to bela zivotinja sa crnim linijama ili crna zivotinja sa belim linijama.
ovo nije umetnost pa da se impresionizam tumaci kako ko hoce...

postoje cinjenice koje neko nece a neko ne moze da prihvati.

@StevieG

bas pre minut sam cuo jedan komentar jednog politicara na osnovu izbora novog podpredsednika vlade. Komentar je isao otprilike ovako: To je jedna titularna funkcija gde nista neradite a imate fikus i sekretaricu.

to je najbolji i skoro pa najprecizniji odgovor sta je Seselj mogao da uradi za vreme njegove malo manje od dvogodisnjeg mandata kao podpredsednik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
nisi čuo čoveka već tvog bakija anđelkovića! to sve govori! Smile
da li si čuo za odgovornost i za ostavku ako se ne slažeš sa nečim. da je dao ostavku pala bi vlada onog bolesnika miloševića
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:23:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.