Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:31:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj srpski junak i mucenik da ili ne?  (Pročitano 29214 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ne bih se baš složio s tim da je budala. Čovjek koji za dvije i po godine završi pravni fakultet, a doktor nauka postane u 26. godini života teško može da bude okvalifikovan kao budala. Međutim, za takav stavo njemu kod nekih ljudi on je sam kriv. Ima nečeg prostačkog što je ugrađeno u njegov mentalni sklop, nečeg što odbija ljude, što ih iritira i plaši. Sa znanjem koje je ogromno, a uz ponašanje primjereno intelektualcu, Šešelj bi postigao daleko više. Njegova potreba da na pogrešan način zasmijava i provocira svijetoko sebe ozbiljno degradira njegov intelektualni kapacitet. A to da li je budala, vidjeće se kad mu počne suđenje. Nijednom sudskom vijeću ne bih bio u koži, kad Šešelj počne da ih ravna i po njihovom, anglosaksonskom kanonu. Kod Šešelja je vrlo naglašena potreba da demonstrira ignoranta i on će to činiti uspješno.
IP sačuvana
social share
Sve što nije napisano nije ni postojalo, a i ono što je napiano nije u svemu postojalo onako kako je napisano.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne bih se baš složio s tim da je budala. Čovjek koji za dvije i po godine završi pravni fakultet, a doktor nauka postane u 26. godini života teško može da bude okvalifikovan kao budala. Međutim, za takav stavo njemu kod nekih ljudi on je sam kriv. Ima nečeg prostačkog što je ugrađeno u njegov mentalni sklop, nečeg što odbija ljude, što ih iritira i plaši. Sa znanjem koje je ogromno, a uz ponašanje primjereno intelektualcu, Šešelj bi postigao daleko više. Njegova potreba da na pogrešan način zasmijava i provocira svijetoko sebe ozbiljno degradira njegov intelektualni kapacitet. A to da li je budala, vidjeće se kad mu počne suđenje. Nijednom sudskom vijeću ne bih bio u koži, kad Šešelj počne da ih ravna i po njihovom, anglosaksonskom kanonu. Kod Šešelja je vrlo naglašena potreba da demonstrira ignoranta i on će to činiti uspješno.
Mislim da brkamo pojmove. Niko njemu ne osporava intelektualne sposobnosti. Ovde se govori o Seselju kao politicaru i propagiranju njegovih ideja. Ideje su totalni kretenizam a on kao politicar dobar jedino kada treba zajebavati Goricu Gajevic ili nekog drugog u skupstini. Smile
Sto se tice njegove biografije, ne brini odlicno je poznajem. Polagao sam kod njega dok je bio profan na Pravnom predmet Politicki sistem (dobio sam 10  Smile Smile ) i super je i privatno a i kao profesor. Sve je super dok se ne dotakne politike.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
na osnovu cega si ti kompetentan da sudis i prosudjujes njegove politicke stavove?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Znanje cini coveka slobodnim, ali ne i srecnim!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Siemens 
Seselj (moj komsija), daklem je jedan tezak licemer i budala, niko nije rekao da je glup, vec budala....Jedan od najvecih izdajnika srpskih interesa jer je svojim ponasanjem zajednickim sa jos grupom politicara i ljudi doveo Srbiju gde se ona trenutno nalazi....
IP sačuvana
social share
Kao pseto, rece on i oseti kako ga je stid nadziveo!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
E tacno tako...
Bravo dadd  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC one s
iskreno voleo bih da vidim kako bi nam bilo sa njegovom strankom na vlasti
ja ga podrzavam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
kao "mucenik" jos nekako i moze da prodje jer drzati nekoga zatvorenog godinama a ne pocinjati sudjenje je svakako mucenje, setite se da je osumnjiceni nevin dok se ne dokaze suprotno...

ali junak Smile....pa meni je mnogo veci junak onaj klosar bez noge sto prosi na Zelenjaku koji je bez nje ostao negde na ratistu u prvim borbenim redovima...i stotine mladih ljudi sa slicnim sudbinama
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@dadd

ti mora da si neki parapsiholig kada na osnovu (geogafske) blizine sa nekim mozes da prcenis sve to sto si napisao. usustini, lako se vidi iz tvog posta ko je budala.

ajde kada smo kod geografije, bivsi gradonacelnik ns-a je moj komsija i svaki dan se i javljamo i rukujemo a naravno sa njegovom politikom se nikada nisam slagao sto stranackom (ds) sto sa licnom.

da sam dadd sada bih rekao i ja da je komsija budala sto necu reci ne zato sto bih i ja bio kao i dadd vec zato sto to nije. ali sada necu o njemu.

izmedju ostalog, raspitajte se sta znaci budala pa cete videti da ste kontradiktorni u izlaganju a samim tim dokazali vrednost misljenja.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2006, 10:36:43 od nbns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
rezultat njegove politike je katastrofa po Srbe, zato je budala!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@StevieG

Smile

svedoci smo kako se unistava drzava jos od 5 oktobra.

da li je seselj bio na vlasti i na takvoj poziciji da moze da uradi nesto da bi ugrozio Srbiju ili si ti jedan od onih koji su se radovali sto je on otisao u hag zbog verbalnog delikta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:31:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.