Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:16:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj srpski junak i mucenik da ili ne?  (Pročitano 29219 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
da cuo sam od bakia iako nije moj a nisam ime pominjao kao ni televiziju da ne bi sirio temu ali kada si vec ime pomenuo onda i da pomenem televiziju, a to je jedna nas lokalna televizija , apolo, u fono izjavi.

slagao bih se sa tobom da je trebao da srusi vladu ali posto je bilo onako pro zapadnjacke opozicije, od dva zla je izabrao manje, i da te podsetim da je srs zbog toga i bio kaznjen na izborima i imao je otprilike procenata koliko ima i sada ova vlada i kao sto je djindjiceva imala pre njegovog ubistva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
jeste izabrao je manje zlo, tj. bombardovanje. Logika kaže da je bolje biti bombardovan nego ne biti. Samo njsrećnije zemlje su to doživele! Ludilo! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@StevieG

dobar si cinik,
ali budi nekada i realan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy i 9000
Šešelj zaprijetio da će pojesti Tutu 

Vođa srpskih radikala i haaški optuženik, Vojislav Šešelj, zbog lošeg tretmana u zatvoru počeo je štrajk glađu, piše 24sata.
- Ovo što se Šešelju radi u Haagu predstavlja najveću moguću sramotu za suvremeno pravosuđe. On je optužen za ratne zločine - pa to je protiv zdravog razuma - rekao je jedan od odvjetnika upućen u događanja u zatvoru.
Još jedan u nizu bisera optuženika bio je kada je izjavio da će pojesti hrvatskog generala Mladena Naletilića Tutu.
- Šalio sam se. Ne jedem g**na - rekoa je Šešelj koji je između ostalog u prijateljskim odnosima s Tutom, piše Srpski Nacional.
Ovim štrajkom prema vlastitom priznanju Šešelj želi povratiti liniju kako bi opet bio "vitak i lep"..... 
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
rezultat njegove politike je katastrofa po Srbe, zato je budala!
Evo ti odgovora nbns.
Nece biti bas da si jedino ti u pravu a svi mi budale.

ne kazem ja da sam upravu vec samo sagledavam cinjenice sa korektne strane.
vas 100 moze da misli na nacin kakav misli sto zbog uticaja medija, sto zbog svoje nemogucnosti jasnog prosudjivanja, sto zbog inata, sto zato sto mora...

ovo nije zebra pa da se utvrdjuje da lije to bela zivotinja sa crnim linijama ili crna zivotinja sa belim linijama.
ovo nije umetnost pa da se impresionizam tumaci kako ko hoce...

postoje cinjenice koje neko nece a neko ne moze da prihvati.

Pa znas kako, danasnja medijska slika je olicenje anticke demokratije naspram medijske slike iz vremena vlasti ovog dvojca iz tvog potpisa. Pazi boga ti! Pa vi bre da imate elementarnog morala i trunku savesti ne bi ste smeli da pomislite na kritiku bilo kog medija! Sta se radilo za vreme vase vlasti? Pa kad je bilo veceg politickog jednoumlja od vremena Slobe na vlasti! Vucic je u saradnji sa Bojicem osmislio zakon o informisanju koji je opaljivao milionske iznose po dzepu svih onih koji kazu rec protiv crveno-crne bolumente! A o RTS u vreme Dragoljuba Milanovica i Milorada Komrakova sa sve najvecom "manekenkom" Spomenkom Jovic da ne pricamo. Danas batice nema jednoumlja. Mediji mogu da laprdaju sta hoce i svaka politicka stranka ima srazmerno politickom uticaju dovoljno medijskog prostora da kaze sta misli. Pa Dacic i kompanija kao i radikali su non stop na TV-u. Gde god se okrenem iskoci mi neki crveni ili radikal. Koliko je opozicija bila zastupljena u medijima devedesetih godina? Sem JUL, SPS i SRS vala niko ziv nije mogao doci ne samo na RTS vec na bilo koju televiziju (izuzimam Studio B, ali samo u vreme Kojadinovica i Lile Radonjic).
Nemoj da se frljamo cinjenicama i da sad ti drzis predavanja o navodnom medisjkom mraku. Ako zelis mrak, vrati malo film pa se seti nekog dnevnika iz "veselih" devedesetih.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
@StevieG
Ako je to nesrecno bombardovanje nesto dobro donelo, onda je to povecanje evroskeptizma i antizapadnog osecanja.
Ali zar i car Lazar nije kosovskim bojem stvorio anti-turska osecanja, tacnije anti-muslimanska osecanja, cime nas je spasio da bas svi ne postanemo Turci u vreme kada nacionalno i versko osecanje i nije znacilo nesto posebno.
A sada u ovom N.S.P. i globalizaciji je slicno, a i ta dva poraza imaju neke slicnosti.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
@StevieG
Ako je to nesrecno bombardovanje nesto dobro donelo, onda je to povecanje evroskeptizma i antizapadnog osecanja.
Vidim. Pa je Sloba pao godinu dana posle bombardovanja. Slepci mozda jesmo kao nacija, ali toliki kreteni da nas jedan ludak jase duze od 15 godina, vala bas i nismo. Mi smo deo Evrope i tako treba i da zivimo. Fala ti za "bratimljenje" za Irakom, Iranom, Belorusijom i ostalim "bratskim" nam zemljama.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Jahao Sloba, sad jase Solana i jos neki trecerazredni cinovnici iz S.A.D.-a.
Tacno mi smo deo Evrope, ali nismo deo katolicke i zapadne kulture, a E.U. je prerasla ekonomski savez i sada po uzoru na velikog brata zeli da postane definitivno super-drzava sa jednim predsednikom i jednom drzavnom religijom i sto je najgore jednom novom nacijom Evropljani.
Previse je slicnosti izmedju hitlerovog treceg rajha i ove evropske unije sa S.A.D., tacnije oni su nastavili tamo gde je hitler stao, odnosno na njegovom temelju kucu grade.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Bolje i Solana neko da ozivi neki novi Milosevic ili ne daj boze radikal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@ZvezdasBG

simpaticno mi je to sto se papagaizam ovde razvija ali brine me dokle ce tako ici.

moj najbolji odgovor na sve ono sto si gore napisao, a da ti kazem iskreno pokusao cak dva puta da procitam ali nisam imao volje jer mi je bilo mrsko jer se to sve stalno i stalno prica, je da izadjes naulicu i da steknes neko tvoje licno iskustvo kako je danas a kako je bilo.

verujem da ces mnogo svatiti i zakljuciti a ako to ne uspes demantovace te vreme a ja se necu truditi.

Bolje i Solana neko da ozivi neki novi Milosevic ili ne daj boze radikal

pravi rodoljub i cist potomak Brankovica i naravno simpatizer ili cak i clan DS.

treba da te bude sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 20:16:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.