Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sergej Trifunovic izujedan na Vracaru, napadac pusten posle razgovora  (Pročitano 4334 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Veruj mi, zena sam... imam nokte...  Smile

E pa sad... Dobro mozda jeste od zenskih noktiju to na njegovoj faci, ali i muskarci znaju da grebu, iako mi je to pomalo cudno  Smile Recimo znam jedanput sam video kako jednog lika u tramvaju deda ogrebo po faci. Jos mi nije jasno zasto mu nije vratio pesnajom.

Meni je najjaci utisak u celoj ovoj prici to sto se to sve desilo u 4 ujutru. Mislim covek sa zenom, i Sergay Trifunovic cekaju pljesku u to doba jebote...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Ma ovi novinari ne znaju sta ce sa sobom dok se ne raspisu izbori  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Meni je najjaci utisak u celoj ovoj prici to sto se to sve desilo u 4 ujutru. Mislim covek sa zenom, i Sergay Trifunovic cekaju pljesku u to doba jebote...

Ali nije receno ko je s kim cekao pljesku...

Mislite o tome...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Napadač tvrdi: Ujeo sam Sergeja jer mi je rekao: “Beži majmune”

Nakon toga Ilić je napao Trifunovića. Ilić je policiji rekao da ga je glumac nazvao majmunom, što ga je isprovociralo da nasrne na Sergeja i ujede ga za prst.

Kompletan policijski izveštaj i snimci sa sigurnosnih kamera danas bi trebalo da se nađu u tužilaštvu, koje će na osnovu toga proceniti da li ima elemenata za pokretanje krivičnog postupka. Protiv Ilića, koji do sada nije kažnjavan, biće podneta i prijava za nasilničko ponašanje.

Trifunović se juče pojavio u jednom kafiću na Dorćolu, ali bez zavoja i oteklina na ujedenom prstu, što dovodi u sumnju izjave pojedinih očevidaca „da je krv šikljala na sve strane“.

Podsećamo, popularni glumac bio je žrtva bizarnog incidenta koji se dogodio u subotu rano ujutru. Trifunović je izašao iz jednog kluba gde je bio na žurki i otišao do kioska brze hrane. Ilić je ponudio glumca cigaretom, što je ovaj odbio, posle čega ga je Ilić udario pesnicom u glavu, a potom ga i ugrizao.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Nokia 33-10
Sergej trećerazredni glumac Trifunović je klasičan dramoser i samo traži pažnju, bolje da uđe u farmu ili parove, tu mu je mesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
[center]Saslušan čovek koji je izujedao Sergeja Trifunovića

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Goran Ilić (41) koji se krivičnom prijavom tereti da je u noći između 26. i 27. marta napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru.

Portparolka tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da je Ilić saslušan danas, a da je saslušanje Trifunovića povodom tog incidenta zakazano za 11. april.

Tuzilaštvo će u toku ovog postupka utvrđivati na čijoj je strani odgovornost za taj incident i da li je ona obostrana, kao i da li je reč o krivičnom delu lake telesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

U okviru dokaznog postupka tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta zabeležen sigurnosnom kamerom, kao i da sasluša Ilića, Trifunovića i Ilićevu suprugu koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a p opotrebi i druge svedoke. Prilikom incidenta, Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega ga je Ilić izujedao po šakama.

Link

Dobro je, niko se nije otrovao Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.118
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Meni nešto ne štima u ovoj priči. Ko još ujeda ljude, a da nije pas ili neka druga životinja? Ajde, pade mi na pamet Tajson kad je odgrizao uvo onom, koji bese, al to je bilo u ringu, al Tajson je drugo.. Sa Sergejom se dešavalo svašta u zadnje vreme, ko zna šta je istina. Pa i da je gej taj lik više mi je verovatno nego da ga je ugrizao iz čista mira. Ej, pazi ugrizao, izujedao. Lol..
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Zavladala glad  Smile
Il neko previse se zaneo gledajuci Walkiing Dead  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2016, 01:05:00 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Meni nešto ne štima u ovoj priči. Ko još ujeda ljude, a da nije pas ili neka druga životinja? Ajde, pade mi na pamet Tajson kad je odgrizao uvo onom, koji bese, al to je bilo u ringu, al Tajson je drugo.. Sa Sergejom se dešavalo svašta u zadnje vreme, ko zna šta je istina. Pa i da je gej taj lik više mi je verovatno nego da ga je ugrizao iz čista mira. Ej, pazi ugrizao, izujedao. Lol..
Јbg, nema ga po filmovima pa mora da zadovoljava svoju bolesnu glad za pažnjom sitnim skandalima poput ovog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jel prezivo  ovaj nesrecnik sto je ugrizao ser geja  Smile
msm...koliku kolicinu alkohola i gudre ser gej ima i inace u krvi...bio sam se zabrinuo za ovog ludaka  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.