Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:34:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serbian Special Operation Unit (JSO)  (Pročitano 19029 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Lukovic je i poceo u Tigrovima sa Arkanom koji je osvedoceni kriminalac. Glupa ti je ta prica da se druzio sa kriminalcima  zbog sluzbe, sam sebi mazes oci. Tu jedinicu je trebalo ukinuti samo zbog toga, jer kako oni da brane zemlju ako saradjuju sa njenim neprijateljem. Izdali su zemlju i treba im suditi za to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1.1)

hhehe momci vi mi odista otvarate nove vidike , humano vodjenje rata itd

i kad sad citam sve ovo sto pisete , zapitam se jesam li ja nesto sanjao proteklih godina

saznam , to za taj kriminal i svasta jos
molim vas nemojte mi zameriti ali necu vise postovati ovde
nemamo o cemu
sve me ovo jako pogadja i ljuti , ali niste vi krivi
kriv je neko drugi , toliko lazi kruzi okolo da je to prosto neverovatno ali hahah nek ide zivot
procice vreme , i doci ce istina
puno pozdrava od mene , pa mozda na nekom drugom postu razmenimo misljenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Vreme prolazi i istina dolazi, zato ti se i otvaraju novi vidici, a i meni...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
U slucaju da pogledas jos jednom: ne vidim nista vojnicki u ubijanju civila i zatrpavanj bunara istima (to nisu kolateralna steta, ubijani su posle ciscenja sela)

Nasi casni preci nikada nisu tako nesto radili!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Slazem se
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ponosan Srbin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ja ne znam zasto vi polemisete o tim momcima Smile to da su ukaljali obraz srbije jesu ,ali nervirame to sto zbog ovakvih jedinica se zanemaruju jedinice koje su casno branile Srbiju kao 63 padobranska ,Sokolovi...Ovo je sve vec ispricana prica malo sa B92 malo sa novina a koliko je sve to tacno...videcemo ma koliko vi mislili da je istina ovo ili istina ono ovo je vreme dok jos uvek istoriju pise politika i politicke situacije u zemljama sve ce se znati za jedno 50 godina.

To da nasi preci nikada nisu radili tako nesto, nema sta da selazem   ponosan sam zbog toga ,ali nasi su preci bili casni vojnici ,koji nisu gledali dali ima da se jede u vojsci i nisu plasili ka da bi culi da su vojnici poginuli na strazi a pogledajte sada ,sve sami pederi sto idu na civilno i koji su pusku zamenuli vibratorom,i ocekuju da im ja sutra odbranim bulju da bi oni sto vise razbijali Gospodina zvanog CMAR i trpali sa  crncima.OK i na to cu pristati zbog Srbije. Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 22:07:53 od Mr.Purta »
IP sačuvana
social share
Znaj da cu ti pomoci ,koliko god da mogu,
ali kada jednom me prevaris ,bolje pomoli se bogu!!!
-S' verom u Boga,za Kralja i Otadzbinu-
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
izmedju ostalog', bas zbog tih momaka koji su casno branili svoju zemlju a gde mnogi od njih danas pokusavaju da prezive bez pojedinih delova tela i bez ikakve (ili mizerne) pomoci vec pomenute otadzbine, sve vise ima mladezi koju vojska uopste ne interesuje...
ne podrzavam takav stav ali na kraju krajeva sama drzava im je ponudila tu opciju.

takodje vidim da se razne "jedinice" dele na dobre i lose...
svaka sadasnja i bivsa vojna ili policijska "jedinica" je formirana od strane drzave, komandni kadar je postavljen od strane drzave, naredjenja stizi uz drzavnog vrha... pa zasto onda kriviti PROFESIONALCE koji izvrsavaju i odradjuju dobijena naredjenja?
ko god je bio u nekoj "jedinici" zna da se ni jedno naredjenje ponovno ne obradjuje u svojoj glavi i da se ne postavlja pitanje ispravnosti - jednostavno se odradi.
pojedinacnih negativnih primera je uvek bilo i bice u svim vojskama i jedinicama sveta, ali u to ne treba mesati ostale pripadnike koji su krajnje profesionalno odradjivali svoj posao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
zdravo momci

vidim da niko od vas nema blisko poznanstvo sa nekim od pripadnika

i zamolicu vas nesto
ZABORAVITE NA KRIMINALCE U REDOVNOM SASTAVU Jedinice za Specijalne Operacije
 pozdrav

evo ja sam upoznao jednog od pripadnika,igrom slucaja,proveo sam nekoliko meseci sa njim,pa znam po nesto iz prve ruke,inace nikada ne bih pocinjao neku pricu samo na osnovu necega sto sam procitao.....mislim da je to neozbiljno,ali postujem tvoj post,evo jedno ohrabrenje,ako imas neka neposredna iskustva,na bilo koji nacin povezana sa temom,napisi....ne vidim drugi nacin da se dozna istina,sem da ljudi koji su ucestvovali,ili na bilio koji drugi nacin bili povezani sa jedinico "progovore"....niko ne trazi da se navode kote,prosto pokazite "drugu stranu medalje"

svaka cast svim srpskim oficirima i dudakovicu , i kad god su srbi bili u obrucu zvali su milorada lukovica preko jovice ili franka
i sve ih je jso vadio iz g....
ali ok
milorad i jso su sad kao sugavi i nikom nisu potrebni ok ali ne moraju se prisivati stvari jso-u koje je neko drugi radio , milorad i kad je bio sa kriminalcima , nije bio u sluzbi
zapitaj se da li nije bio sa njima sto mu je to bio novi posao
mislis da drzava ne diluje
a sa kriminalcima se druze od canka sa severa pa do zorana zivkovica na jugu dakle svi nasi politicari
ali se ne druze samo, nego tesno saradjuju
niko se ne seca da je ceda izvlacio iz cz kriminalca
i visio kod njih kuci u silerovoj
a toga se sad niko neseca , sad je taj ceda u skupstini

vidis kakvi smo losi ljudi mi srbi , niko ne napada natasu kandic , sonju biserko , one idu okolo i samo vade mrtve balije i siptare
a srpkinje su ,a i sto bi imamo jso da pljujemo ok raspalite
jso dovlacio kamionima ratni plen , da da a svi do jednog kao prosjaci i u dozvoljenim minusima sad zive vise od pola su podstanari i neobezbedjeni ali ne i zaboravljeni kad ih treba pljuvati

gori ste od spanske inkvizicije , ok hahah spanci su bili malo pravedniji

da,i ja tako mislim

i jos nesto u vezi svih ovih zlocina koje je navodno pocinio jso
to mogu da pricaju deci i onima koji nece da cuju istinu , koja prosto para usi
da su ih radili pripadnici jedinice , bili bi odradjeni kako treba , a ne do pola i felericno sa nalepljenim tragovima okolo - ni jedno delo nije uradjeno kako treba i profesionalno sve je previse traljavo i ocigledno

kao i one hladnjace po srbiji i siptarske grobnice KO IH JE DOVEZAO U SRBIJU
da ih nadje natasa kandic i sonja biserko , razmislite , ko je to poturio , gledaj te nekako pa optuzite jso

a o prodaji oruzja drugoj strani ne zelim ni da pokrecem temu , jer bi mogao da nacepim puno ljudi

o prodaji teritorije i (taktika kreni stani , osvoji pa se povuci) niste ni svesni koliko je puta jso osvajao , jednu te istu teritoriju (brdo , zaseok , selo...itd)

u ostalom ovde pricate , o necem sto ste naculi , od nekog ko je nacuo
o jso-u neznate nista i tako ce i ostati JER NEZNATE DA POSTUJETE SVOJE VOJNIKE

evo ja imam neposredna iskustva,ako nesto znas,i mislis da imas sta da kazes,reci,normalno,na tebi je da odbijes i kazes ne mogu,i svako ce to razumeti,ko ne razume taj nema pojma o cemu se ovde radi...

dakle,da ne duzim,ispricaj svoju pricu,ako zelis...kakva god bila...

sto bi se vredjao time da se neko hvali svojim neznanjem???ne razumem???

svako zna samo svoj deo price i gleda da posao zavrsi do kraja!

« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 16:32:47 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ja kazem da samo picke nece u vojsku  , i smatram da je velioka greska ukidati vojsku u vojsci se verujem ponesto nauci ja jos nisam isao u vojsku ali planiram kada me pozovu jer ucim skolu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola 
Evo nesto za ljubitelje JSO jedinice!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

3dvuk.jpg
(71 KB, 1024x768)
teVuk.jpg
(185.73 KB, 1024x768)
tt.jpg
(246.19 KB, 1024x768)
vuk.jpg
(183.4 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:34:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.