Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:36:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serbian Special Operation Unit (JSO)  (Pročitano 19030 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
sudite vojnicima koje je neko (zlo)upotrebio

sudite nekom koje izvrsio naredjenje  koje je dobio

sudite pogresnim ljudima

ramon23 - molim te objasni svima nama to za bihac , to je zanimljiv podatak , o cemu se tacno radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa jednostavno je. Drzali smo bihac u okruzenju, prakticno blokirali dotok ratnog materijala u grad, a oni su opet imali dovoljno municije da nastave borbu i cak izvrse ofanzivne akcije. Kasnije se ispostavilo da je Legija sa ekipom dilovao municiju i oruzje 5.korpusu, sto je priznao i Dudakovic licno posle rata. Kaze da je metak bio za 2 DM, a kada bi bila ofanziva onda je kostao i 3DM, sto njih nije zanimalo posto su dobijali lovu sa bliskog istoka skoro u neogranicenim kolicinama.
Sto se tice sudjenja, optuzeni su za ubistvo premijera Srbije, koliko god se neko slagao ili ne sa politikom tog coveka, taj cin je izdaja Srbije i zasluzuje najstrozu kaznu, naravno ako bude dokazano na sudu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
dudakovic ima veci kredibilitet kod tebe nego milorad lukovic

ubistvo premijera - verovatno si to sve pratio kao i svi u srbiji pa ti necu napomenuti koliko ima propusta u toj istrazi A ZASTO IH IMA

primetio si i za ostale slucajeve vezane za JSO koliko ima propusta A ZASTO IH IMA

primer budva ; da li bi ti sam da si recimo hteo ubiti draskovica otisao na terasu i pripucao kroz prozor i posle toga pobegao
ili bi pokucao na vrata ...............

svi slucajevi su previse mutni i sa previse svedoka ciji je kredibilitet ??????????????

ramon23 - nije sve tako kao sto izgleda

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Dudakovica sam samo spomenuo kao ucesnika te kupoprodaje, a njega postuju kao vojnika i sposobnog oficira i srpski oficiri koji su imali prilike da se sukobe sa njim. Stavljaju ga u ravan sa Ratkom Mladicem po ratnoj vestini. A informacije o Lukovicevoj izdaji sam dobio i od ljudi sa nase strane koji su u to vreme bili tamo. Necu ja da pricam da li je on i zasto ubio ili nije ubio premijera, neka se time bavi sud. Meni je dovoljno sto sam video s kim se on druzio i sta je radio pre nego sto je uhapsen, tu mislim pre svega na veze sa kriminalcima.
Mozda nije sve kao sto izgleda, ali izgleda mnogo lose po njega i njegove saborce.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
svaka cast svim srpskim oficirima i dudakovicu , i kad god su srbi bili u obrucu zvali su milorada lukovica preko jovice ili franka
i sve ih je jso vadio iz g....
ali ok
milorad i jso su sad kao sugavi i nikom nisu potrebni ok ali ne moraju se prisivati stvari jso-u koje je neko drugi radio , milorad i kad je bio sa kriminalcima , nije bio u sluzbi
zapitaj se da li nije bio sa njima sto mu  je to bio novi posao
mislis da drzava ne diluje
a sa kriminalcima se druze od canka sa severa pa do zorana zivkovica na jugu dakle svi nasi politicari
ali se ne druze samo, nego tesno saradjuju
niko se ne seca da je ceda izvlacio iz cz kriminalca
i visio kod njih kuci u silerovoj
a toga se sad niko neseca , sad je taj ceda u skupstini

vidis kakvi smo losi ljudi mi srbi , niko ne napada natasu kandic , sonju biserko  , one idu okolo i samo vade mrtve balije i siptare
a srpkinje su  ,a i sto bi imamo jso da pljujemo ok raspalite
jso dovlacio kamionima ratni plen , da da a svi do jednog kao prosjaci i u dozvoljenim minusima sad zive vise od pola su podstanari i neobezbedjeni ali ne i zaboravljeni kad ih treba pljuvati

gori ste od spanske inkvizicije , ok hahah spanci su bili malo pravedniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Potpuno se slažem s tobom Vuktara. Ja nikad JSO ne bih ni raspustio. Ali jbg, ovima što su na vlasti i koji hoće da prodaju zemlju, JSO je bio trn u oku, pa su sad svi osuli drvlje i kamenje po njima. A kače im se i stvari koje nisu počinili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
     i jos nesto u vezi svih ovih zlocina koje je navodno pocinio jso
to mogu da pricaju deci i onima koji nece da cuju istinu , koja prosto para usi
da su ih radili pripadnici jedinice , bili bi odradjeni kako treba  , a ne do pola i felericno sa nalepljenim tragovima okolo - ni jedno delo nije uradjeno kako treba i profesionalno   sve je  previse traljavo i ocigledno

kao i one hladnjace po srbiji i siptarske grobnice KO IH JE DOVEZAO U SRBIJU
da ih nadje natasa kandic i sonja biserko  , razmislite , ko je to poturio , gledaj te nekako pa optuzite jso

a o prodaji oruzja drugoj strani ne zelim ni da pokrecem temu , jer bi mogao da nacepim puno ljudi

o prodaji teritorije i (taktika kreni stani , osvoji pa se povuci) niste ni svesni koliko je puta jso osvajao , jednu te istu teritoriju (brdo , zaseok , selo...itd)

u ostalom ovde pricate , o necem sto ste naculi , od nekog ko je nacuo
o jso-u neznate nista i tako ce i ostati JER NEZNATE DA POSTUJETE SVOJE VOJNIKE

« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 05:52:08 od vuktara »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vuktara, ne budi toliko samouvjeren
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

samouveren sam jer odlicno znam o cemu pricam i sta pricam

nadam se da vam to ne smeta , i da vas ne vredja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja znam za bar dva ociscena Albanska sela na KiM od strane velikih i hrabrih ratnika iz JSO-a (zene, deca, starci...)
Iako mrzim arbanase, civili ne zasluzuju to!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:36:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.