Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 06:02:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sense8 (2015– ) serija  (Pročitano 19117 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Kakav kraj  Smile

Ti negde drugde reče da je već ugovoreno čitavih 5 sezona ? Niko danas ne dobija iz cuga tu lovu,osim ako iza svega ne stoji neki lobi.Koji,videćete vi koji budete gledali i naredne četiri.

Kraj prve sezone.

Najavljeno je 5.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Dakle strašno, od svih ljudi na forumu baš sam ja morao da otvorim temu za seriju koja propagira lbgt između ostalog Smile Smile

Smile Smile

A sad ozbiljno, napisah odmah na početku i na neviđeno da me ovo zamešeteljstvo podseća na Decu ponoći (knjigu sam odavno pročitao, skinuo sam film i našao prevod, samo da se odgleda) koju je napisao S.Ruždi pre nego što je postao poznat i štićenik svih britanskih tajnih službi koje ga do danas čuvaju zbog Satanskih stihova. To je neka druga priča i ovo nije mesto za to.
  Serija nije ništa drugo do miks prošlog filma ovog čudnog filmskog dueta, Dece ponoći i frustracija/inspiracija/lbgt propagande Larija-Lane Vašakovski. Zanimljivo je da u seriji pored ljubavi homoseksualaca, transeksualaca i biseksualaca cveta i incest (ako sam ja to dobro razumeo) koji je verovatno buduća afirmativna vrednost zapadnog društva a koji bi mogao imati veze i sa ovim filmskim autorima koji su opet izmenili potpis. Sad se potpisuju kao Vašakovski.
  U svakom slučaju zanimljivo je sve ovo bilo videti iz više razloga uključujući i filmske. Netfliks ima sjajnu praksu što izbacuje čitavu sezonu odjednom tako da se sve može odjednom odgledati.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Muka mi je vise sto kroz svaku seriju propagiraju LGTB. Stvarno vise preterase.

Da nije toga gledao bih, ovako ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Kako mi se čini odoše korak dalje. Svima im je majka Anđelika (ako sam dobro razumeo) a to ovo društvo ne sprečava da se nađu zajedno na gomilii Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Meni su ovakve izbezumljene reakcije uvek znak da je nesto dobro.  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Meni su ovakve izbezumljene reakcije uvek znak da je nesto dobro.  Smile

Slažem se donekle, još da saznam ko je izbezumljen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Pa, vidi... ja sam odgledala citavu seriju... i iako sam imala jako niska ocekivanja ... na kraju se ispostavilo da uopste ne obracam paznju na to s kim se ko keca, jer mislim da su uspeli da dokazu nesto sto ljudima nije jasno - a to je da neke stvari nemaju granice...

Njihov bol je zajednicki bol... i njihova sreca je zajednicka sreca... i njihova ljubav je njihova ljubav...

Tako da ... ono... ako se fokusiras na jednu stvar, a to su seksualne preference ove osmorke, onda def imas izbezumljen stav...

E, sad... ja sam gledala Cloud Atlas... pa je meni to ta prica... ali ... u principu... svako vidi sta hoce da vidi...

I def. mislim da je glupo ne dati sansu seriji samo zato sto se dve zene i dva muskarca kecaju...
Ako je stvar takva, onda najbolje spaliti Sekspira... i anticke drame... i unistiti Sikstinsku kapelu... a i odreci se Njutna...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Odgledao sam i ja celu seriju koju ću pored lbgt propagande zapamtiti po incestu i po još nekim referencama koje me nisu iznenadile ni izbezumile. One nisu izum para Vašakovski (čovek bi pomislio da su u braku i da praktikuju ono što snimaju Smile).
  Pažnju mi je prvenstveno preokupirala potencijalna obrada Dece ponoći. Kad sam utvrdio gradivo vidik mi se proširio toliko da sam koliko toliko mogao da saznam šta su autori hteli da kažu.
  Nisam komentarisao neke gluposti i propuste koje se opraštaju filmovima i serijama B produkcije a mogao sam. Sahrana onog švabe sa pravoslavnim popovima je lep primer. Još je lepše što su spojili ćirilicu i latinicu na krstu, na primer.

Citat
Ako je stvar takva, onda najbolje spaliti Sekspira... i anticke drame... i unistiti Sikstinsku kapelu... a i odreci se Njutna...

Podseti me ovo na jednu od referenci koja se odnosi baš na religiju i umetnost. U onoj sceni u muzeju onaj kauboj sa šeširom na kom je ukras od bikovih rogova kaže, parafraziraću, umetnost i religija nisu ništa drugo nego gomila fekalija.
  Šta su Vašakovski ili Lana hteli da kažu može da se spekuliše ili zaključi.
  Nadam se da će mama Anđelika (d.Hana) imati veću minutažu u sledećoj sezoni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2420.0
mob
Motorola 
  Ma,dobro,bitno je samo da tu nema muškaraca koje privlače dvanaestogodišnje prostitutke... Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Ma,dobro,bitno je samo da tu nema muškaraca koje privlače dvanaestogodišnje prostitutke... Smile

I besplatnih mrtvih mačaka Smile

Na šta sve čovek naleti tražeći podatke vezane za filmove i serije... Smile

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wachowskis#Personal_life

"...Andy (Wachowski) has been married to Alisa Blasingame since 1991. Lana (ex-Larry Wachowski)  married Thea Bloom in 1993; they divorced in 2002. She subsequently began dating Karin Winslow; they married in 2009. Winslow is a board member of the Chicago House and Social Service Agency.

Raised by a "hardcore atheist" father and an "ex-Catholic turned Shamanist" mother, the duo once described their religious beliefs as non-denominational. Lana is a vegetarian..."

Nema šta, iz ovog se dosta toga može zaključiti o autoru i o njegovom delu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 06:02:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.