Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:44:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sense8 (2015– ) serija  (Pročitano 19081 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Kakav kraj  Smile
Odlican  Smile
Dobra podloga za drugu sezonu,koje ce nadam se biti ja nisam nigde procito za 5 narucenih.Od likova su mi Volfang,korejka i indijka najjaci mada su i ostali pristojni.Sve u svemu odlicna serija koju treba gledati bez prethodnih citanja nebuloznih komentara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Pocinjem da gledam. Ne znam o kakvoj drugoj sezoni pricas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Zaboravi  Smile Da ne malerisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Imas na wiki stranicu...
Kada su radili predstavljanje serije, rekli su da je to komplet od 5 sezona, glumci su potpisali ugovor za 5 sezona, dodatni reziseri su angazovani za 5 sezona...  Smile

Inace, tri rezisera (tj. Vacovski + jos dvojica) su podelili lokacije izmedju sebe, tako da je snimanje bilo brze i donekle simultano.... jedan od njih je reziser Cloud Atlasa... koji je i pisao muziku za seriju...

A scenarista je radio post-produkciju, iako je trebao da vodi cetvrtu filmsku grupu... tako da bi svi imali 2+2+2+2 lokacije..

Poprilicno logisticki impresivno...

Ja polazem nade u Korejanku... skroz zajeban lik... i crnac je simpatican... policajac je ... blah... indijka je mozak grupe... volfgang i onaj latino ljubavnik imaju najvise sanse da ih zajebu.... a uloge Islandjanke... skroz zanimljivo...
« Poslednja izmena: 11. Jun 2015, 13:17:40 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Дно дна. Мислим да сам се сад горе осећао (а мислио сам да је то немогуће) него кад сам одгледао четири епизоде серије Гирлс и апсолутно ужасне Лене Данам. Гирлс сам бар прекинуо а ово сам одгледао до краја Smile И да...нема везе са ЛГБТ просеравањима. Једноставно, Фред Олен Реј а да не причамо о господару космоса Уве Болу су измислили режију, сценарио и све остало за ову двојицу, две, двоје, штагод шарлатана.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Дно дна. Мислим да сам се сад горе осећао (а мислио сам да је то немогуће) него кад сам одгледао четири епизоде серије Гирлс и апсолутно ужасне Лене Данам. Гирлс сам бар прекинуо а ово сам одгледао до краја Smile И да...нема везе са ЛГБТ просеравањима. Једноставно, Фред Олен Реј а да не причамо о господару космоса Уве Болу су измислили режију, сценарио и све остало за ову двојицу, две, двоје, штагод шарлатана.
Oseco si se gore zato sto si sto kaze anea prikriveni gej,koji se krije iza drzavnog posla i  Smile
Peder si
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Kakav kraj  Smile
Odlican  Smile
Dobra podloga za drugu sezonu,koje ce nadam se biti ja nisam nigde procito za 5 narucenih.Od likova su mi Volfang,korejka i indijka najjaci mada su i ostali pristojni.Sve u svemu odlicna serija koju treba gledati bez prethodnih citanja nebuloznih komentara  Smile

Smile Smile Smile

Kraj je po običaju obična navlakuša koja čak nije najbolje ni odrađena. Neću da gubim vreme u detaljima, ovo ne zaslužuje to.

Vašakovski kod mene  imaju samo prvi deo Matriksa, sve ostalo je rasprodaja svega i svačega na veliko i malo. U redu, hoće da zarade, nemam ništa protiv želje ali imam protiv načina na koji to rade.
  Od njih osmoro dvoje su lbgt/štatijaznam par, sedmoro su hetero/biseksualci koji su u incestu. U samoj seriji gej parada traje li traje, u prve tri epizode koje su dosta umrtvljene to je maltene jedina akcija. Smile Opet neću da ulazim u detalje jer mogu da otkrijem šta se dešava u ovoj seriji koja nije ništa posebno. Ovo je obična zabavica koja autorima donosi vajdicu a lbgt pokretu promociju. Nemam ništa protiv, njihova stvar koja nije tema za raspravu na ovom mestu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
 Smile
Jebiga jurkovicu  Smile
Ne dopada ti se serija i to je ok  Smile
Meni da. Pederu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Ma jock, vasabi... nema mrdanja dok ne dokaze da je u pravu...

Ajde da se slozimo sa njim, mozda ode... pa da pricamoo seriji ko veliki Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Smile
Jebiga jurkovicu  Smile
Ne dopada ti se serija i to je ok  Smile

Gde si video da sam to napisao. Ovo je obična, čak nimalo originalna zabavica kojia donosi vajdicu autorima.

Citat
Meni da. Pederu  Smile

Smile Smile Smile

Ma jock, vasabi... nema mrdanja dok ne dokaze da je u pravu...

Ajde da se slozimo sa njim, mozda ode... pa da pricamoo seriji ko veliki Smile

Kad nisam u pravu to kažem. Baš zreo komentar Smile

« Poslednja izmena: 11. Jun 2015, 16:58:26 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:44:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.