Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 03:55:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Selo Gori a Baba Se Ceslja  (Pročitano 108162 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Serija je sranje  Smile

Obrazlozi svoje uzviseno misljenje...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
GOCA TRŽAN U "SELO GORI"!

Pop pevačica dobila ulogu u najgledanijoj srpskoj seriji „Selo gori, a baba se češlja", tumačiće ulogu Jorgovanke, partnerke Sina Dragana

Ljubi strina Dragana sina... Nenad Okanović i Ljiljana Stjepanović

Pop pevačica Goca Tržan-Marinković najnovije je pojačanje ultragledane srpske TV serije „Selo gori, a baba se češlja".

Goca Tržann: Čast mi je da sarađujem s Radošem

Goca Tržan kaže da je počastvovana ponuđenom ulogom Jorgovanke:
- Osećam pozitivnu tremu jer sam  svesna da me Radoš ne bi ni pozvao da od mene ne očekuje da ću ispuniti zadatak - kaže Goca za Preš. - Daću sve najbolje od sebe jer mi je ukazao veliku čast kada me je pozvao. Radoš i njegov tim su najpozitivniji ljudi koje sam upoznala - navodi pevačica, i priznaje da je ranije imala predrasude o samoj seriji: - „Selo gori" sam poistovećivala s banalnim serijama koje na ružan način prikazuju srpske seljake, a kada su mi dali da pogledam na DVD-ju prve četiri epizode, oduševila sam se mudrim humorom i shvatila da i te kako ima razloga za toliki rejting.

Poznata estradna zvezda pojaviće se u trećem serijalu TV blokbastera Radoša Bajića u ulozi Jorgovanke, inače partnerke jednog od glavnih likova - Sina Dragana (glumi ga Nenad Okanović).

Kako za Press otkriva Jelena Bajić-Jočić, izvršni producent RTS-ove serije, u pitanju je epizodna uloga koja ima tendenciju da izraste u bitan lik u seriji.

- Jorgovanka je za sada epizodna uloga, ali je veoma bitna za razvoj serije „Selo gori" i ona će kao osoba imati veliki uticaj na Sina Dragana. To je mlada devojka koja je imala nesrećnu sudbinu, a u jednom trenutku njihove sudbine se spajaju i dešavaju se neočekivani obrti.

fakti

n Serija „Selo gori" najgledaniji je TV projekat u Srbiji s rejtingom 33,6 („Evrosong" je imao rejting 31,4). Emitovanje novih epizoda najavljeno je za 13. decembar na RTS-u
n Preš je medijski sponzor serije, pa će naši čitaoci imati ekskluzivnu privilegiju da sve o dogodovštinama sa snimanja i ostalim detaljima vezanim za seriju saznaju prvi

Za početak smo odlučili da pokušamo s jednom epizodom, pa ako Jorgovanka bude imala dobru prođu, verujem da će Radoš dopisati njenu ulogu - otkrila je za Press Jelena Bajić Jočić, i napomenula da je Tržankino angažovanje jednak izazov za producentski tim i za pevačicu kao novopečenu glumicu, po čijem liku je Bajić i pisao ulogu.

- Gocino uključivanje u projekat može da bude izuzetno kvalitetan poduhvat, a može da bude bude i težak posao. Međutim, mi se nadamo najboljem jer verujemo da ona poseduje energiju zbog koje ju je Radoš i imao u glavi u fazi pisanja lika Jorgovanke. Pored energije, Goca Tržan i vizuelno odgovara Jorgovankinom liku, tako da smo odmah odustali od zamisli da ulogu poverimo nekoj pravoj glumici - zaključuje izvršni producent serije „Selo gori, a baba se češlja".

A. Radenović

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
SEOSKA IDILA

Goca Tržan se sjajno snašla pred filmskim kamerama na snimanju serije „Selo gori, a baba se češlja". Za novu partnerku sin Dragan saznao iz Pressa!

Voli je kamera... Goca Tržan na snimanju serije dobijala savete od iskusnih vukova Radoša Bajića i Mladena Nelevića

U selu Poljna nadomak Trstenika, gde je nastavljeno snimanje treće sezone hit TV serijala „Selo gori, a baba se češlja", prekjuče je vrilo kao u košnici.

Kako počinje Draganova i Jorgovankina ljubav

Započeti emotivnu vezu na jednoj živinarskoj farmi baš i nije previše romantično. Ipak, upravo to se događa mladoj nezaposlenoj radnici Jorgovanki, koja u potrazi za poslom dolazi u malo podrinjsko selo. Pronalazi posao, ali i mladog Šumadinca (sina Dragana), koji bežeći od nagomilanih problema kod kuće odlazi daleko od zavičaja. Ljubav Goce Tržan i Nenada Okanovića planula je na prvi pogled! Tu, u velikom kokošinjcu sa stotinama pilića, rađa se nada da će im se životi uskoro promeniti. Ona želi topli dom i porodicu, a on da konačno pronađe ljubav svog života. Upravo tako počinje ova ljubavna priča, a da li će se ona nastaviti, zavisi od volje i mašte Radoša Bajića, scenariste i kompletnog autora najgledanije serije u istoriji RTS-a „Selo gori, a baba se češlja".

Na desetine glumaca, tehničkog i drugog osoblja pomno je pratilo svaku scenu, a u centru pažnje nalazili su se Nenad Okanović i njegova nova izabranica Goca Tržan, koja glumi Jorgovanku. Sunce je pržilo sa neba, hladovine skoro i da nije bilo, potoci znoja slivali su se niz lica aktera, ali radnicima na „stvaranju istorije domaće kinematografije" ništa nije smetalo. Čak ni to što je reditelj Bajić do perfekcije insistirao na svakom kadru, što su se scene u kojima se rađa ljubav između sina Dragana i njegove Jorgovanke ponavljale po nekoliko puta.
Među „svedocima nove ljubavi" na snimanju bila je i ekipa Pressa, medijskog sponzora ovog izuzetnog projekta.
Iako sin Dragan po pravilu privlači najviše pažnje znatiželjnika, ovoga puta su sve oči bile usmerene ka njegovoj novoj partnerki Jorgovanki. Nije ni čudno, s obzirom na to da se prvi put pred filmskom kamerom pojavila pop pevačica Goca Tržan! Iako do pre nekoliko dana nije ni sanjala da će započeti i jednu drugu, sasvim drugačiju karijeru, ona kaže da je doživela neviđeno iskustvo.

- Kada su me nedavno pozvali iz „Kontrast studija" i ponudili mi ovu ulogu, bila sam potpuno zatečena - priznaje Goca. - Seriju do sada nisam gledala, imala sam puno predrasuda i bila uverena da je reč o još jednoj jeftinoj komediji kakvih imamo napretek. Međutim, kada sam odgledala prve četiri epizode, uhvatila me je neviđena trema! Shvatila sam da je reč o nečem mnogo ozbiljnijem i uplašila sam se da neću biti na visini zadatka. Ipak, sada kada sam konačno uradila prvu scenu i kada sam je i sama videla, moram priznati da sam presrećna zbog uloge - kaže Tržanka.
Ništa manje iznenađen nije bio ni Nenad Okanović, koji je za izbor nove partnerke saznao istog dana kada i čitaoci Pressa! Praktično, dva dana uoči snimanja.

- Gocu poznajem kao odličnu pevačicu, ali nisam znao da žena ima tako neverovatnu energiju - kaže Okanović. - Uopšte nisam sumnjao da će se odlično snaći i u ovoj ulozi. Iskreno, jedva čekam i ostale naše zajedničke scene - zaključio je sin Dragan.
Šta će se sve dešavati do kraja serijala u ovom trenutku niko ne zna. Izvesno je jedino da iznenađenja tek slede, a da će pored sela od 13. decembra, kada sledi prikazivanje serije na RTS-u, goreti i piplmetar.

V. Arsić

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Slicno ko Sekula, nista posebno, nasmejala sam se na scenu kad je upao u Moravu, kad odlomilo bagremce Smile

Mislim da sam mogao i ja ovo napisati.Zalosno je da je jedino smesno u seriji caplinovski momenat sa pocetka filmske komedije!
Moja devojka i ja nemamo nikakvu emociju na tu seriju.Jace emocije bi izazvala reklama za prasak.Kada smo pokusavali da je gledamo , nemo smo buljili u ekran pokusavajuci da shvatimo foru.bilo kakvu .i nista.
"Seljaci" su bolja serija 100 puta jer bar mogu da ih razumem sta pricaju. Ne gledam je ali mogu da je pustim na televiziji dok cistim salu u centru za socijalni rad gde sluzim civilku(televizor hvata samo pink i lokalni kanal)Pokusaji humora su tako losi d PARAJU USI . :[1]:Naglasak i slicno. Koliko sam provalio ljudima je najsmesniji onaj zaostali tip! Ovo je pokusaj umetnickog dela koji je propao.Radasin hoce da napravi umetnicko delo!Eto kako to ispadne >Porodicni projekkat pola familije zaposlio u seriji.(ona beba mu je sto posto unuk!)Serija je snimana sigurno u njegovom selu itd.
Dobar deo gledalaca je voli.Dobar deo gledalaca je ne voli. Moji roditelji je gledaju redovno.Sada gledaju reprizu.NJima je zanimljiva. Stvarno ne znam sta je tu zanimljivo ali hajde. Ja sam ranije pomisljao :"Za sta mi placamo pretplatu?". Ocevidno ukusi se razlikuju.Treba ispostovati svacije ukuse.
sto se tice mene tu nema nista smesno.ali bas nista .mogao sam ja snimiti isto takvu za dzabe.Ti ljudi su jos skolovani glumci koji za to primaju novac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa u tome je i poenta sto ne razumes sta pricaju, da razumes mozda bi ti bila zanimljiva.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Za sve one koji su mozda negde naculi da je umro glumac Mirko Babic (Dragojlo)... Izgleda da je neko pustio dezinformaciju iz nepoznatog razloga... Mirko Babic je ziv i zdrav i sprema se zajedno sa ekipom da nastave snimanje.
Covece a ja sam se zabrinuo! Smile
 Smile
dobra fora -pustim muvu na temi da se neki glumac razboleo itd. = obozavaoci dobiju fras  Smile
Serija je tipican nastavak price da se humor svodi na specifican naglasak .Samo sto se umesto leskovackog upotrebljava sumadijski-pomoravski koji vestacki iskvaren jos vise.Niko tamo ne prica toliko lose. moZda oni sto zive u udaljenim selima i vrse incest  i slicno(crna hronika).
za ovu ispod mene>video sam i ja Srbije.
Osnovna stvar koja je ubila ovu seriju u mojim ocima je sto je nemoralna.Otac pomaze sinu da ucini krivicno delo, ukrade dete od njegove majke kome je sud dosudio dete.Sin koji se bavi iznudom po kafanama .Znaci podrzava kriminal kao vrednost .U svetu ovo ne bilo ni snimljeno.
Умрео Жота у болнице, куку!  <<<<<Ovo  je  nekome  smesno? 
hteli su kao sto rekose ovi pre mene da pokrije sto vise gledalaca  tako da su napravili,dramu,ljubic,komediju,tragediju,farsu,mix koji je kao povracka.
Da bi nekome IOLE inteligentnom(!100IQ+ )ova serija bila smesna treba da stuce 2 joksa i bar 5 piva .kao sto rece jedan ucesnik da mu bude smesno i kada je televizoor ugasen! Smile  da se uradi toliko da moze da se uneredi a da to ne oseti,ili da moze osetiti a da mu ne smeta.
covek je napravio porodicni projekat,povukao veze.,po principou drzava placa. . dobri glumci sto glume , hvale je i slicno ,logicno jer su tu da uzmu pare oni bi glumeli u govnetu ako bi im platili.
Procitah komentare i eto slazem se sa DROGASOM ili kako se zove vec da je serija ocaj ocaja.kazaste da su ubacili PSI sposobnosti mentalno zaostalog. Preslikano od Perhana Smile Mislim da seriju pise ceo komsiluk Radosa Bajica.Dodju na kafu i kazu ubaCI OVOONO.
Pre bih gledao spansku seriju,radnja je bolja , ljudi su lepsi ,realnija je.
Ispade srpsko selo skup debila, kojima je to terapija u prirodi.
PS. Steta sto ne zivim u komsiluku Radosa  Bajica , sto bih vise svracao na kafu serija bi bila bolja. U odnosu na sadasnju bila bi kao dobitnik Zlatne Ruze Montreala za tv serije.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2008, 14:27:25 od pucarko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Google Nexus 5
verovatno bi i ja govorila, da nisam videla i nesto vise od srbije, kako je serija sranje, brukamo se i sl.

ali, sad kad gledam seriju, mogu reci da je veoma kvalitetno uradjena ...

to je srbija, to je narod srbije, nema tu mnogo mudrosti ... ni koji beze od toga, beze od sebe i svoje istine ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Серија је одлична!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Google Nexus 5
mislim da ljudi nisu mnogo svesni kakvu turisticku atrakciju bi mogli napraviti s nasim selima ...

evo po austrijskim selima ... selendra ... bogu iza nogu ali atrakcija ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E52
verovatno bi i ja govorila, da nisam videla i nesto vise od srbije, kako je serija sranje, brukamo se i sl.

ali, sad kad gledam seriju, mogu reci da je veoma kvalitetno uradjena ...

to je srbija, to je narod srbije, nema tu mnogo mudrosti ... ni koji beze od toga, beze od sebe i svoje istine ...

Smile Smile Smile ... Е ако су му рекла, ... баш...
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 03:55:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.