Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:34:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seks već sa 14 godina  (Pročitano 31652 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
Zabolela me glava toliko da sam morao Analgin da popijem... Svaki put kada postujesh, ja deshifrujem shta si hteo da kazhesh, nema nikakvog znaka interpunkcije.
Roditelji su me vaspitali najbolje shto su mogli i na tome sam im zahvalan. Posle sam nastavio sam svoj put prema usvarshavanju svog vaspitanja.
Ja sam vishe svesniji samog sebe, fizichki zreo sam za sexualne odnose, da, ali ipak na emocionalnom planu, sachekatju.
Hmmm, manastir, shta tje mi manastir kada mogu u svojoj sobi da meditiram... Puna je samotje.  Smile
Uuuu, anti-chovechansko, zemlja je puna, nema nas 5 ili 10 komada pa da shirimo planetu. A i josh sam mlad, ima vremena.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 17:06:04 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
JBT, ako si ti normalan, (jer sebe smatraš normalnim, zar ne?), teško nama nenormalnima sa takvim normalnima.

Nisi mi odgovorio za srednju školu i fax.

Ti "mladi što smrde na pijacama" su ljudi zahvaljujući kojima jedeš džabe hleb, i kupuješ voće i povrće po cenama najnižim u evropi. To su ljudi koji rade 24 sata dnevno i 7 dana u godini. Koji dolaze kamionima o dovoze svoje proizvode, i tu u kamionu spavaju po par dana dok se roba ne rasproda. Koji nemaju godišnji odmor, i koji nemaju bolovanje. Kada bi ti radio kao oni, i ti bi smrdeo, veruj mi. Zamisli samo da stojiš iza tezge od jutra do mraka po suncu, pa bi se usmrdeo, a kamoli da radiš, istovaruješ, utovaruješ, meriš.... Poređenje ti uopšte nije merodavno, nemoj još više da ispadaš glup, molim te. Dovoljno si pokazao i do sada, nemoj više. Jer ti "seljaci" mogu profesori da ti budu što se tiče života, i trebao bi malo respekta da pokažeš.
Iskreno rečeno, i kada uđeš u diskoteku, kada izađeš u grad, isto je. Jednom je,bre, neka riba pored mene igrala, sva ono fensi, moderna, sve po PS-u, skockana, JBT, kada je digla ruke kao nešto da se uvija, kad je to zasmrdelo, ono, ustajalo, neoprano.... A izašla ženska u grad.... I šta s tim? To je riba kojoj bi mozda prišao? Da li je i ona seljanka? Ma daj, molim te.
Otišao ja u off, JBG.

Znači, srkić, ti tvrdiš da smo svi mi ovde zaostali, retardirani, glupi, jer smatramo da sex sa (mlađim) maloletnicama nije baš normalan? Pa mislim da se zato i zovu maloletnice, jer nisu zrele kao osobe da donose neke odluke u životu. Ne znam više šta bih ti rekao, stvarno me zadivljuješ sa svakim svojim postom sve više. Ma jesi li siguran da imaš 21 god? Pre bih rekao 15-16!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za David: nađi na netu srpskey programčić, instaliraj, da se ne mučiš sa sh ch, već da imaš normalna slova, evo ja ga koristim već par meseci, posle par dana navikavanja, extra je. A koristim englesku tastaturu, na srpsku nisam mogao da se naviknem, najgore mi je bilo kada treba @ da otkucam. A vid' me sad: Ć Č Ž Š Đ ma kako voliš č ć ž š đ, sve šljaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
MagicMaster, druže, hvala ti puno. Respekt za tebe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao prvo ne pricam o tim seljacima koji rade vec koji ne rade i koji idu u skolu itd!
zavrsio sam trgovacku zato sto u svajcarskoj traje 2 god a u srbiji imam zavrsenu ekonomsku a ni na jedan faks ne idem ali za 2-3 god ima da izaberem koji cu faks da imam zavrsen i imam 21 god a ne 15 i mogu da budem profesor zivota i tebi da dodjes kod mene na praksu da te ucim malo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Sensation
Profesor života možeš biti kad napuniš 60-70 godina pa da pričaš kako si imao sex sa maloletnicama. Što te neki roditelj ne raspuca za to što si uradio njihovim princezama? Nije valjda da su slepi pa ne vide ko si i koliko godina imaš?!  .unoroM
Trgovina, haa? Sigurno ti je slabo išla prodaja žita pa si se okrenuo skarednim radnjama usled velikog pritiska civilizovanog sveta.  Smile
Praksa kod tebe, hahahahhaha, pre bih otišao u pustinju da živim nego da budem u blizini tebe i tvog uma.
Sigurno je veoma mračan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
Možemo reći da poremećenu licnost uglavnom opažamo kod onih osoba koje su skrenule u društveno neprihvatljive i neprilagođene obrasce ponašanja. Poremećaj licnostii ogleda se, jednostavno rečeno, u pokazivanju mana, »mrlja«, »pukotina«, »kvarova« u osnovnom konceptu licnoti.Poremećaj je u vezi s nedostacima u temperamentu, viđenju sebe i drugih,opstem stavu i usmerenju u životu i u svojstvenim obrascima ponašanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta meni ide u zivotu a sta ne ide to nemoj da pominjes jel ja ako pocnem da pricam sta mi sve u zivotu ide onda ce da bude lazov i hvali se a ovde uopste nisam da bih pricao o tome majmune jedan provokatorski!
a nece ni jedan roditelj da me napuca jel te klinke sa kojima ja idem imaju normalne roditelji ako su tvoji roditelji nenormalni nisu svi takvi vec su tvoji manjina a ostali su vecina to treba da shvatis!
a inace ja sam opste drustveno prihvacena osoba za razliku od vas posto vidim da ova nesto kao na tu temu nisam opste drustveno prihvacen mnogo sam ja prihvaceniji u celoj evropi nego sto si ti u tvom gradu da bi mogla nesto da mi pricas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49995
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@skrich

pa jel moze to o cemu ti pricas biti opste prihvaceno. Ako zivis u Srbiji onda si sigurno u zemlji staraca, a i skoro citava evropa u kojoj se nadas da si prihvacen je poprilicno stara. To znaci da "deda" ( govorim u mnozini ) koji bi trebali da ti cuvaju dijecu ima mnogo vise od onih koji bi djecu davali na cuvanje. Cudi me da ti je politika tako ogranicena, jer ako Bog da i ti ces jednom postati deda, a to sto mislis sada morace da se promijeni da bio kakav takav. Misli, u vrijme kada ti postanes deda ( a ako reprodukcija bude tekla istim tempom ) djece ce biti mnogo manje pa ce i rijetkost postati. Ako imas mozak shvatices.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi smo manjina, u celom svetu, jer ceo svet razmišlja kao srkich, a mi smo tupanderi, debili, mrmoti, koji su toliko asocijalni, da nemamo nigde nikog, i niko nas ne voli, pa nam je samo ovaj burek preostao kao poslednja oaza, da se malo družimo.
Bravo, srkich, provalio si nas, izvini, sada ću se povući, i ne verujem da ću učestvovati u temama u kojima i ti učestvuješ, samo iz poštovanja prema tebi, tvojoj ličnosti i tvojim shvatanjima.

We're not worthy, we're not worthy.....

Ne želim da ti budem "zbunjen"....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:34:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.